dziewczyny wybieracie na sie na USG genetyczne w 11-14 tyg? mnie w srode gin nic nie mowila o tym USG a kolejna wizyte mam juz po 14 tyg
no własnie Gosia i ladyk bardzo dobrze wytłumaczył, te badanie musisz mieć zrobione miedzy 11-14 tyg, a jesli chodzi o jakies dodatkowe badania genetyczne to tez takowe można sobie zrobic, ale to już jak kto chce
Blair od razu usmiechna twarzy co? ajj ten moj to mnie ostatnio do szału doprowadza i jeszcze swojej mamuśce powiedzial o ciąży i ona mi przez niego przekazuje jakies mądrości, nigdy nie sluchałam co ona mowi, bo dla mnie to nie jest wzór kobiety do nasladowania i mnie to tak wkurza wrrrrr... co za babsko, tak samo jest z małym, ciagle sie wtraca, że daję mu za mało mięsa, ze to ża tamto, noo sory dla niej nie ważne jest żeby dziecko jadło warzywa i inne witaminy tlyko mięcho i jeszcze do mnie z pretensjami, ze mu daje tylko wode do picia, a nie słodkie soczki :/ oczywiście mój malch do szczupłych nie należy, ale przecież za mało je :/ a no i babcia, która nigdy nawet godiznki z wnuczkiem nie posiedziała, poprosiłam ją, że w czerwcu jak bedziemy mieli w mojej rodzinie wesele dosyc daleko to moglaby z nim zostac na nocke oczywiscie sie nie zgodziła ech... :/ nie mam słów, ok juz nie ważne zdenerwowałam się, ostatnio za czesto u niej byliśmy, jednak mi lepiej jak jej nie widze dłuższy czas
u nas pogoda okropna, poszlismy z malym na zakupy i normalnie owiało nas nieźle
Juszka z tego co mi wiadomo to mozesz od razu isc na zwolnienie, ale najlepszym rozwiązaniem będzie tak jak ktos pisał zadzwonic do zusu, ja tez dzwonilam i wszystko mi dokladnie wyjaśnili, bo chodzi o to, że trzeba sie do chorobowego zarejestrować znowu no i u mnie to wyjdzie tak,że jednego dnia zarejestruje sie do chorobowego i od razu dam im zwolnienie, a nie wiem jak to jest z pracownikiem, aczkolwiek wiem na 99%, że mozesz isc od razu tylko do konca nie wiem jak to zrobic :/