reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Gosiu dzisiaj już pewnie lekkie brązowe bo oczyszcza się, pewnie jakieś naczynko pękło, już niedługo wizyta, trzymam kciuki

Krewetka a jak dzisiaj u Ciebie, mam nadzieję że nic się nie powtórzyło

ja zaraz dzwonie by umówić się na badania genetyczne do szpitala - u mnie z racji wieku oraz wady serca u córki, ale o ile USG zrobie to myślę nad testami Papaa - już razem wprowadziły mnie w obłęd dając ryzyko wad genetycznych 1:11 (średnio ryzyko wychodzi 1:3000)

reklama
Jak tam u was jak samopoczucie? :) mdlosci mijaja? :)
wczoraj wieczorem i dziś rano się wystraszyłam, bo miałam malutkie mdłości, prawie ich nie było, niby mogą już przechodzić bo to 11tc, ale i tak trochę się tym zaniepokoiłam, do czasu jak napiłam się dziś wody, mdłości wróciły :p i na razie niech zostaną :p to będę spokojniejsza :p

jestem zalamana, wczoraj pojawilo sie krwawienie, ok 9 , ale jednorazowo, pozniej caly dzien nic, jako ze bylismy poza domem to wieczorem pojechalam do szpitala, ale nie chceli mnie zabdac jak nie poloze sie na oddzial, wiec nie poszlam, strasznie sie martwie, wizyte u gin mam dopiero w srode :(
mam nadzieję że to jednorazowe i bez znaczenia było, trzymam mocno kciuki aby tak było. Ach te szpitale, najważniejsze "dobro" pacjenta :/

Hej, lekkie plamienie jest, na szczęście brunatne i mniej. Wizytę mam na 11.30. Nawet do pracy teraz nie idę, bo i tak nie dam rady tam wysiedzieć. Pójdę po 12.
to dobrze że brunatne :) daj znać koniecznie po wizycie, trzymam mocno kciuki

Dzien dobry wszystkim :) ja dzis poki co czuje sie bardzo dobrze (tfu tfu - odpukać). Nawet zjadłam sniadanie, choć przez ostatnich kilka dni do godziny 14stej nie mogłam przełknąć nic oprocz wody.. Takze nie wiem czy mdłości przeszły na dobre, ale ciesze sie chwila :)
Synek dzis marudny, ale zostaje z babcia zaraz, bo ja mam kilka spraw urzędowych do załatwienia,a nie chce go ciagnąć ze soba. Takze oni za godzinke idą na spacer,a ja wyruszam do urzędów i na małe zakupy ciucholandowe :D moze cos fajnego dostanę a'la ciazowego. Albo jakaś kurtkę wiosenna dla synka na podwórko :D
GosiaLew trzymam mocno kciuki zeby było wszystko ok, ja jak miałam naprawdę bardzo duże krwienie żywa krwią to okazało sie,ze mam tego krwiaka w macicy i z dzidzia jest ok, teraz jak np mam za duzo wysiłku albo mocno sie zdenerwuje albo jak sie czymś stresuje to mam lekke brązowe plamienie i tak np miałam w sobote na wieczor,ale juz wczoraj do południa zniknęło. Brzuch mnie nie boli, nic złego nie przeczuwam wiec nie martwię sie na zapas. W środę wizyta i usg wiec zobaczymy co tam za impreza jest u mojego Kurczaka :)

Czesc wszystkim z rana. Za mna ciezka noc corka Co chwile sie budzila kaszel ja meczyl i goraczka ehh i dzis w domu ja zostawilam ale jutro musze Do pracy oby babcia z nia zostala bo goraczka nadal i kaszel mega - cholerna pogoda niech juz wiosna bedzie.

U mnie ok choc jestem jak ząbi bo noc nie przespana a co przysnelam to pecherz wolal o oproznienie :/ dzis mam wizyte i usg Stresa mam bo tydz temu byl tylko pecherzyk oby serduszko bylo i ladnie bilo. Mnie z rana mdlosci mecza ale dzis kawka - Inka bo sniadania nie przelkne poki co.

Gosia Lew trzymam kciuki za wizyte dzisiejsza

Dzień Dobry,

U mnie jakoś dziwnie występują mdłości bo od 14- do później nocy :-/ Za jakąś godz wyjeżdżamy do Zakopanego mam nadzieję że Martynka się nie zanudzi w autku :-)

GosiaLew,powodzenia na wizycie

Migotka,krewetka - może to mikro pęknięcia naczynek w poprzedniej ciąży dość często miałam takie akcje ponoć szyjka jest dość mocno opuchnięta i zdarzają się takie plamienia :-/

Blair,trzymam kciuki za mdłości do co najmniej 20 tyg ;-)

Bata,naprawdę myślisz nad testami Papaa ??

Madziula haha nie spoko mi wystarcza jeszcze dwa tyg do następnego usg ;p

Sysia kciuki za wizytę :) będzie serce jak dzwon!

Ostatnia edycja:
Dzieeeeń dobry :)

sysia trzymam kciuki za usg! na pewno zobaczysz już serduszko :) ja tez na pierwszym usg widziałam tylko pęcherzyk a po półtora tygodnia piękne serduszko :)

Mnie mdłości męczą tylko przez moment ale wtedy jestem zupełnie nie do życia... i nie ma reguły raz z rana, a raz, tak jak dzisiaj od rana mam spokój i w południe się zaczynają... no ale niech będą przynajmniej wiem, że coś się dzieje :) brzuch czasem mnie pociągnie ale to taki tępy ból i na szczęście, odpukać, nie mam żadnych plamień :) więc póki co taka ciąża to sama przyjemność :) tylko brzuszek już by mógł być.. no ale na wszystko przyjdzie czas :D

reklama
Do góry