reklama
welcia86
Aktywna w BB
Z tego co wiem tran zawiera witaminę A z tą w ciąży nie możemy przesadzić więc sama nie wiem eh ja już podziebiona biorę witaminę C i pije cherbatke z miodem i się wygrzewam chociaż siedzenie w domu i skupianie się na sobie nie wychodzi mi najlepiej eh
welcia86
Aktywna w BB
Gratuluję udanych wizyt ja na swoją idę w poniedziałek ;-) oby równie udana ;-)
waniliowe.love
Fanka BB :)
Dziewczyny ja wróciłam pół godziny temu od lekarza fakt że byłam u niego już o 17.05 a przyjął mnie dopiero o godzinie 19.30 ale jestem pod wrażeniem bo zrobił mi usg dzidziusia powiedział że dziecko rośnie jak na drożdżach i jest bardzo. Aktywne sprawdził też wszystkie moje narządy wewnętrzne i nawet na miejscu robił mi badanie moczu i mam tragiczne zapalenie dróg moczowych jestem na antybiotyku i mam brać go 3 razy dziennie. Oraz mam pic minimum 3l wody na dzień i chciał ode mnie nr tele do mojej ginekolozki żeby ją po informować i skonsultować się z nią. Jestem pod wielkim wrażeniem bo jeszcze żaden lekarz nie zrobił mi tyle badań na jednej wizycie i byłam w gabinecie ponad pół godziny
Witam wszystkie nowe mamusie a jest ich coraz więcej :-)
Długo mnie nie było a tyle sie działo nie zawsze wesołego niestety :-(. U mnie zbyt wesoło też nie bylo z ciążą na szczęscie ok we wtorek mam nadzieję zobaczyć serduszko . Ale teściowa niestety w szpitalu dostała udaru wróciła do domu i po 3 dniach w drodze do wc przewróciła sie i straciła przytomność, na szczeście już jest ok ale tyle stresów juz dawno nie miałam bo ja kolo babci prawie zemdlałam. Mąż w oknie mnie trzymał no dramat normalnie. Mam nadzieję, że teraz już bedę wami regularnie bo miałam sporo do czytania, żeby towszystko nadrobić ;-)
Długo mnie nie było a tyle sie działo nie zawsze wesołego niestety :-(. U mnie zbyt wesoło też nie bylo z ciążą na szczęscie ok we wtorek mam nadzieję zobaczyć serduszko . Ale teściowa niestety w szpitalu dostała udaru wróciła do domu i po 3 dniach w drodze do wc przewróciła sie i straciła przytomność, na szczeście już jest ok ale tyle stresów juz dawno nie miałam bo ja kolo babci prawie zemdlałam. Mąż w oknie mnie trzymał no dramat normalnie. Mam nadzieję, że teraz już bedę wami regularnie bo miałam sporo do czytania, żeby towszystko nadrobić ;-)
Dzięki dziewczyny
No ja o tran też zapytam gina we wtorek za tydzień bo mam wizytę
Teraz staram się po prostu uważać, wyciskam sobie sok z pomarańczy i herbata obowiązkowo z miodem.
Ale pracuje w dużej firmie i co dziennie mam styczność z chorymi pracownikami......... a na zwolnienie nie pójdę, jeszcze dużo za wcześnie a poza tym chciałabym pracować najdłużej jak się uda.
Jeszcze nikomu w pracy nie mówiłam, ale jak pomyślę o rozmowie z przełożoną to aż mi słabo.
A tak z innej beczki :-) To coraz nas więcej. Super!!!!
No ja o tran też zapytam gina we wtorek za tydzień bo mam wizytę
Teraz staram się po prostu uważać, wyciskam sobie sok z pomarańczy i herbata obowiązkowo z miodem.
Ale pracuje w dużej firmie i co dziennie mam styczność z chorymi pracownikami......... a na zwolnienie nie pójdę, jeszcze dużo za wcześnie a poza tym chciałabym pracować najdłużej jak się uda.
Jeszcze nikomu w pracy nie mówiłam, ale jak pomyślę o rozmowie z przełożoną to aż mi słabo.
A tak z innej beczki :-) To coraz nas więcej. Super!!!!
dolga
Fanka BB :)
A i mam pytanie. Wam też tak włosy wypadają? Jak sobie z tym radzić?
Szczerze mówiąc nie wiem czy da się temu zaradzić, poczekaj zaraz wcale nie będą wypadać, bo tak to juz w ciąży jest, a pozniej 3 msce po porodzie zaczną się znowu sypać, jedyna metoda to chyba czas i tyle
welcia86 to się będziemy w poniedziałek stresować razem :-) ja mam na 10!
niksa rzeczywiście solidny lekarz, oj niedobrze musi być skoro antybiotyk dostałaś, zdrowiej!
Kamelka podziwiam zapał do pracy i rozumiem strach przed rozmową z przełożonym, przechodziłam przez to ostatnio, teraz na szczęście jestem już na swoim i już nie muszę...
dolga u mnie było to samo, 3 miesiące po porodzie był koszmar! w życiu mi tak włosy nei wypadały i niewiem ile to trwało, może ze 2-3 miesiące i się uspokoiło wszystko.
my już z mężem wszystkim powiedzieliśmy, no nie wytrzymaliśmy :-)
niksa rzeczywiście solidny lekarz, oj niedobrze musi być skoro antybiotyk dostałaś, zdrowiej!
Kamelka podziwiam zapał do pracy i rozumiem strach przed rozmową z przełożonym, przechodziłam przez to ostatnio, teraz na szczęście jestem już na swoim i już nie muszę...
dolga u mnie było to samo, 3 miesiące po porodzie był koszmar! w życiu mi tak włosy nei wypadały i niewiem ile to trwało, może ze 2-3 miesiące i się uspokoiło wszystko.
my już z mężem wszystkim powiedzieliśmy, no nie wytrzymaliśmy :-)
reklama
welcia86
Aktywna w BB
Małkus to będziesz wiedziała wcześniej ;-) ja mam dopiero na 14 eh dla czego ten czas tak wolno płynie... Mi na wypadanie włosów przed ciąża pomógł kwas foliowy no ale w ciąży wszystko ma swoje odrębne prawa ;-) niska zdrowiej szybko!!! Ale lekarz na prawdę ekstra :-)
Podziel się: