reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Hej ja na szybciej bo zbieram sie do pracy, tran jak najbardziej można brać, moj gin zalecił nawet jako dodatek do kwasu foliowego, kwasy omega z tranu sa bardzo wskazane w ciazy.

Miłego dnia

Mikro groszek ma 2,39 cm, serduszko mu pika szybciutko:)
To już nie jest taki mikro! Gigant :-D

I znowu chciałabym się Was poradzić drogie koleżanki:) Czy mogę w ciąży brać tran, żeby się oczywiście ustrzec przed jakimś choróbskiem?
Ja dzisiaj mam wizytę o 18:15 i się dowiem. Jak wrócę to dam znać :-)

sprawdził też wszystkie moje narządy wewnętrzne i nawet na miejscu robił mi badanie moczu i mam tragiczne zapalenie dróg moczowych jestem na antybiotyku i mam brać go 3 razy dziennie.
O kurde, zapalenie pęcherza jest bardzo niebezpieczne w czasie ciąży, ale chyba najgorsze w III trymestrze, nie wiem jak w I. Ale stosuj się super dokładnie do zaleceń lekarza...

Dziś moj pierwszy dzień mdłości... :(
A mi dzisiaj odpuściło chyba. Jak na razie spokój. Nawet zjadłam śniadanie i nie jest mi niedobrze na razie. Zobaczymy jak będzie później.

Mnie mdłosci coraz mniej mecza, na szczescie nei wymiotuje przy nich. ale za to dokucza mi ciagle zmeczenie.
Bluecaat ja tez mam wizyte w piatek ale bardzo pozno bo az o 19:45, to moja pierwsza wizyta, a Twoja? zaczynam sie stresowac czy uslysze serduszko i czy wszystko bedzie ok.

Humory ciezarnej. Dziś wracam po l4 do pracy i chce mi się płakać z tego powodu mimo że lubię moją pracę a w domu mi się nudzi. Czekam właśnie na autobus ... nie nawidze tych nastrojów wrrrt

reklama
dreamgirl tylko lekarz byl w ciezkim szoku ze nie mam zadnych problemow z sikaniem bo chodze normalnie i bez zadnych bolesci nic tylko to ze strasznie mocno bola mnie plecy z prawej strony jest to az nie do wytrzymania

Do góry