reklama
To już nie jest taki mikro! GigantMikro groszek ma 2,39 cm, serduszko mu pika szybciutko
Ja dzisiaj mam wizytę o 18:15 i się dowiem. Jak wrócę to dam znać :-)I znowu chciałabym się Was poradzić drogie koleżanki Czy mogę w ciąży brać tran, żeby się oczywiście ustrzec przed jakimś choróbskiem?
O kurde, zapalenie pęcherza jest bardzo niebezpieczne w czasie ciąży, ale chyba najgorsze w III trymestrze, nie wiem jak w I. Ale stosuj się super dokładnie do zaleceń lekarza...sprawdził też wszystkie moje narządy wewnętrzne i nawet na miejscu robił mi badanie moczu i mam tragiczne zapalenie dróg moczowych jestem na antybiotyku i mam brać go 3 razy dziennie.
A mi dzisiaj odpuściło chyba. Jak na razie spokój. Nawet zjadłam śniadanie i nie jest mi niedobrze na razie. Zobaczymy jak będzie później.Dziś moj pierwszy dzień mdłości...
Mnie mdłosci coraz mniej mecza, na szczescie nei wymiotuje przy nich. ale za to dokucza mi ciagle zmeczenie.
Bluecaat ja tez mam wizyte w piatek ale bardzo pozno bo az o 19:45, to moja pierwsza wizyta, a Twoja? zaczynam sie stresowac czy uslysze serduszko i czy wszystko bedzie ok.
Bluecaat ja tez mam wizyte w piatek ale bardzo pozno bo az o 19:45, to moja pierwsza wizyta, a Twoja? zaczynam sie stresowac czy uslysze serduszko i czy wszystko bedzie ok.
reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
dreamgirl tylko lekarz byl w ciezkim szoku ze nie mam zadnych problemow z sikaniem bo chodze normalnie i bez zadnych bolesci nic tylko to ze strasznie mocno bola mnie plecy z prawej strony jest to az nie do wytrzymania
Podziel się: