sylwia.87
Zaciekawiona BB
Tirammisu..Jest mi bardzo przykro z powodu twojej straty. Wiem co czujesz bo 2 razy poroniłam w tamtym roku. pierwsze to pusty pęcherzyk i jakoś dało to się przeżyc bo od początku było coś nie tak i lekarz mnie przygotował na to. ale drugim razem było to niedawno bo 27 pażdziernika . było serduszko i miało być ok a za 2 tyg na następnej wizycie serduszko już nie biło. płód obumarł w 9 tyg. myślałam że umre. myślałam ze świat sie zawalił.nie chciało mi sie żyć nawet nie chce pisać o czym ja wtedy myślałam. poszłam do szpitala na zabieg sama po 3 dniach bo był weekend i zabiegów nie robili. całe 3 dni czekałam na to. było to najgorszą rzeczą jaka mnie spotkała. wiem jak to zabrzmi ale czas koi rany i choć nigdy o tym nie zapomnisz ból będzie mniejszy duzo mniejszy. jeszcze bedziesz sie cieszyc nastepną ciażą, daj sobie czas. tak musiało być jakis powód musiał nieć Bóg ze zabrał do siebie to malenstwo. tam mu teraz jest dobrze. i kiedys sie spotkacie. teraz mineło 2,5 miesiąca od tej historii a ja znów jestem w 9 tyg. nie sądziłam ze tak szybko mi sie uda ale tak wyszło.. teraz wierzę ze bedzie dobrze , .. trzymaj się Kochana i jeszcze bedziesz szczęsliwą Mamą:**