reklama
Dziewczyny, z przykrością muszę się z wami pożegnać. Niestety dwa dni temu dostałam krwawienie i straciłam dzidziusia życzę wam zdrowia i powodzenia!
bardzo mi przykro (((
Ja miałam okropny poród :/ wody mi zaczęły odchodzić o 14 a Hania urodziła się o 15:30...dzień później! Od północy oxy ból TRAGICZNY wyłam jak zwierze na ZZO czekałam do 10:30 (wtedy wreszcie 3 cm rozwarcia miałam)...bóle parte też bolały ale jakoś już inaczej, bo wiedziałam, że zaraz się ten koszmar skończy Potem było szycie, które bolało chyba jeszcze bardziej...po 2h przyszli mnie sprawdzić i okazało się, że dalej krwawię i trzeba poprawić szycie! Na szczęście zrobili mi to w pełnej narkozie, bo bym im umarła z bólu :/ teraz rozważam CC... ale nie wiem czy uda mi się prywatnie (ok. 9 tyś kosztuje :/ ) a jak się załatwia w szpitalu państwowym nie wiem...
Za to nie mam po pierwszej ciąży rozstępów mimo, że przytyłam 22kg
ja tez nie wpominam dobrze porodu, zaczelam sn o 11.30 w 36tyg, ciśnienie mi tak skoczylo ze zakończyło sie o 15.30 cc w pełnej narkozie, po cc doszlam do siebie bardzo szybko, teraz tez bym chciala cc, nie wyobrazam sobie rodzic sn, nigdy nie zapomne tego bólu, caly czas mam nadcisnienie, mam nadzieje ze moja gin jednak zdecyduje o cc, bo niestety ale nie mozna sobie poprosic lekarza o cc, musza byc do tego wskazania medyczne ( no chyba ze jakas prywatna klinika)...
Ja miałam cc, bo córcia miała się urodzić ponad 4 kg, a urodziła się 3690, po cc doszłam nawet szybko do siebie, po 9 rano miałam a wieczorem na trochę usiadłam a następnego dnia rano mi wyjęli cewnik, i już chodziłam. teraz nie wiem czy będzie z automatu cc czy jak...
Ania_Beata
Fanka BB :)
Z duszą na ramieniu rozpoczynam ten dzisiejszy długi dzień. Wizyta dopiero o 19. Mój lekarz pracuje w szpitalu, w którym chciałabym rodzic. Mam nadzieję, ze to będzie jakiś argument in plus. Tyle się teraz słyszy o tych porodach i niekompetentnych lekarzach, że masakra. Lenati, cieszę się, że jest dobrze.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ania_Beata
Ja też nie mam jeszcze karty. Daj koniecznie znać co i jak.
kamila1983
Tiramisu bardzo mi przykro trzymaj się
Kobiety ale mialyscie przeżycia porodowe brrrr :/
U mnie pierwszy na oxy ból masakra ale porod trwal 4 godz bez znieczulenia i szycie z tego było najgorsze. Drugi poród to już inna bajka 2 godz na sali porodowej i poród przy pierwszym partym zero szycia ból juz inny bez oxy.
Liczę na to że ten trzeci to już w ogóle będzie luz.
Na cc sama nigdy bym sie nie zdecydowała panicznoe boje sie znieczulenia tej igły w kregoslupie o nie to nie dla mnie i cewnik nie nie wole sn
A co do bólu piersi to mnie raz bolą raz nie btodawki tylko strasznie tkliwe caly czas
Kobiety ale mialyscie przeżycia porodowe brrrr :/
U mnie pierwszy na oxy ból masakra ale porod trwal 4 godz bez znieczulenia i szycie z tego było najgorsze. Drugi poród to już inna bajka 2 godz na sali porodowej i poród przy pierwszym partym zero szycia ból juz inny bez oxy.
Liczę na to że ten trzeci to już w ogóle będzie luz.
Na cc sama nigdy bym sie nie zdecydowała panicznoe boje sie znieczulenia tej igły w kregoslupie o nie to nie dla mnie i cewnik nie nie wole sn
A co do bólu piersi to mnie raz bolą raz nie btodawki tylko strasznie tkliwe caly czas
kamila1983
Zazdroszcze wizyt ja jeszcze dwa tyg czekac bede ale nie chce iść za wczesnie może zobaczę juz serduszko.
Malinka trzymam kciuki
Malinka trzymam kciuki
reklama
Ania_Beata
Zazdroszcze wizyt ja jeszcze dwa tyg czekac bede ale nie chce iść za wczesnie może zobaczę juz serduszko.
Malinka trzymam kciuki
Kamila, z tymi wizytami to rożnie. Czasem nie ma czego zazdrościć. Patrz mój przypadek. Ja trochę żałuję, że polazłam tak wcześnie. Choć z drugiej strony wykryto wcześnie krwiaki, po których dziś ani śladu.
Podziel się: