U nas jest SERDUCHO!!! z OM termin wyszedł na 30.09, a z USG 5.10, z moich wyliczeń na 2.10, wiec zobaczymy kto miał racje hehe, poza tym wszystko ok, następna wizyta 23 marca
super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas jest SERDUCHO!!! z OM termin wyszedł na 30.09, a z USG 5.10, z moich wyliczeń na 2.10, wiec zobaczymy kto miał racje hehe, poza tym wszystko ok, następna wizyta 23 marca
Super! Masz zdjęcie? Wrzucaj!Jestem po wizycie Niunio żyje, widziałam serduszko, jestem tak szczęśliwa ze nie da sie opisać!
Odpisze więcej jak wrócę do domu aaaaa
Cześć dziewczyny,
trochę nie pisałam. Nie miałam żadnych nowości, czekałam na wizytę u lekarza, ale zaglądałam tutaj. Nie rósł mi pęcherzyk tak jak trzeba było, staciłam nadzieję, miałam krwiaki. Dziś byłam u lekarza. Pęcherzyk urósł, krwiaki się wchłonęły. CRL wynosi 4,8 mm - nie widzieliśmy jeszcze serduszka. Wskazuje to na max. 6 tydzień ciąży, a ja ostatnią miesiączkę miałam ok. 16-20 grudnia, nie pamiętam dokładnie. Nie wiem, co o tej ciąży myśleć. Dziwnie to wszystko swoim indywidualnym tempem idzie. Przyjmuję nadal luteinę i czekam. Za tydzień kolejne USG. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Nie mam też jeszcze karty ciąży. Wy już macie?