reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Kurcze, bardzo współczuje tych mdłości, Ja się martwię, bo w sumie oprócz piersi.......( a tutaj aż brak mi słów jak bolą) to czuję się dobrze
Nie mam mdłości ani nie jestem zmęczona/zaspana- wręcz przeciwnie, raczej nie mogę spać i jestem taka jakby poddenerwowana.
Czy Wam w 6 tygodniu też już wyszedł brzuszek po pępkiem - na wadze nie przytyłam ale brzuch mam cały czas taki jak podczas okresu i wieczorami trochę ciągnie.
Wszystko jest takie nowe....... a tak jak napisałam kiepsko u mnie z cierpliwością i wszystko od razu chciałabym wiedzieć, ehh a to aż 9 miesięcy samych nowości,hehe.

Kamelka, ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych mdłości. A brzuch - to prawdopodobnie wzdęcie. Każda ciąża jest inna :-).

Kamelka mozesz przybrać w pasie bo już zaczyna się woda zbierać w organizmie. Ja juz tez czuje się wzdeta i napięta.

Kamelka mi też właśnie pod pepkiem wyszedł przez to nie mogę spodni zapiac:-o i trzeba było zakupić ciazowe:-) w pierwszej ciąży szybko było widać teraz zapowiada sie na to samo:-)

Ja też już mam brzuch, chociaż kg jeszcze nie przybyło.

Kamelka, witaj! Pamiętam swoją pierwszą ciążę :) też się zapisałam na to forum żeby móc bezkarnie non - stop gadać o ciąży ;) to jest świetna grupa wsparcia. Z dziewczynami z Września 2013 mamy grupę na fb. Cały czas utrzymujemy kontakt, spotykamy się itp. :) Mam nadzieję, że i to forum będzie pełne dobrej energii i sympatii! :)

Witam nowe mamusie :)

U mnie jak narazie mdłości poszły i nie wróciły i juz samym tym ciąża rózni się od poprzedniej, bo w pierwszej mdłosci były od 8 tyg bardzo lekkie i tylko rano, a tu miałam 3 dni non stop. A brzuch tez mam ciagle jakis wzdety, w ogole moje wizyty w toalecie są znikome i jem śliwki suszone i nic ;/ jakies inne sposoby?

I jutro wielce oczekiwana wizyta u lekarza, i pytanie czy zobaczę serduszko, oby tak :)

aa dziewczyny dopisujcie się do listy w pierwszym poście, bo wtedy bedzie lepsze rozeznanie ;)

reklama
Do góry