reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Kurczę a ja żadnych mdłości nie mam, brzuch tez przestał mnie bolec i juz nie czuje sie jak na @ teraz bardziej czuje sie wzdeta i mam twardawy brzuch .. Jakoś martwię sie ze tak nagle to przeszło :( może cos jest nie tak? USG dopiero w sobotę... No jedyne co to cycochy dają znać... Ciężkie, bolą, z żyłami i otoczka wokół brodawek...

xmamuska tylko jeden dzien różnicy w terminie porodu jak na razie :) ja 17 :)

Ciesz sie ze nie masz mdlosci!!! Ja Chetnie bym je Komus oddala[emoji3]

reklama
Witam nowe mamusie, u mnie ból gardło póki co nie przeszedł w nic poważnego mleko z miodem i czosnkiem chyba pomogła, ale niestety synek chory temperatura już w nocy go dopadła i kaszel okropny i jutro lekarz tak mi go szkoda nic nie chce jesc biedak, u mnie mdłości pojawiają się z reguły po południu, ale jeśli chrodzi o informowanie rodzinki t ok wie mój brat i babcia, dwie koleżanki w pracy reszta dowie się w środę po lekarzu pewnie się ucieszą przy każdej rodzinnej imprezie była pogawędka ze już na drugie:-) miłej niedzieli:-)

Ewa Zdrowka dla was!! U Nas tez synek od wczoraj Biegunke dostal Dzis maz byl z nim w szpitalu Cale szczescie nic groznego. Ja lekko przeziebiona plus mulenie Ledwo zyje[emoji17] czekam na lepszy czas.. Oby jak najszybciej ..

Milka witam :-)

Słyszałam niedawno coś takiego ze jak kobieta ma strach przed zwracaniem boi się wymiotowac to możliwe ze ja ta dolegliwość w ciąży ominie. I na swoim przykładzie powiem wam ze to prawda. W pierwszej ciąży nie wymiotowalam ani mnie nie mdlilo (nie licząc jednego razu w bodajże 6 mies na promie ale to pogoda okropna bujalo sztorm i nie tylko ja wymiotowalam) w tej ciąży tez mam spokój. I dobrze bo chyba bym tego nie zniosła. Współczuję wam jeśli się z tym męczycie. To musi być okropne.
W pierwszej ciąży tez nie miałam za wielu objawów przeszłam ja lepiej niż książkowo bo bez wymiotów i dziecko zdrowe. Wiec dziewczyny nie panikujcie tylko cieszcie się spokojem :-)

Hej!

Milka, witaj :)

Ja się czuje fatalnie :( to zmęczenie jest nie do zniesienia :( niech się już ten I trymestr skończy.... bleee :/

My już wielu osobom powiedzieliśmy. W ogóle nie przyjmuję do świadomości myśli, że może się coś złego stać. Ale reakcje są inne niż w pierwszej ciąży. Nie ma takiego "WOW" ;)
Jak powiedziałam o ciąży mężowi już Wam pisałam :) (Hania w T-shirtcie z napisem "big sister" ;) ).

Witam, Można się dołączyć ??? Nazywam się Milena, jestem mamą 4 letniego Wiktora i córci w niebie, która zmarła niestety po porodzie zeszłego roku :-:)-:)-( Termin mam niby na 8 października. Byłam już na jednej wizycie kontrolnej, we wtorek mam nadzieję zobaczę serduszko.
Mam nadzieję, że ja też zobaczę...

Malinka89 ja też 17/10 ;)
Więc już jest nas trójka :) Ja mam na 18:00 a Wy? :-)

I w ogóle to ja też wielu osobom już powiedziałam... Nie wszystkim, ale sporej części. Poprzednią ciążę tak kitrałam, i teraz postanowiłam, że powiem - chcę aby wszystko było ok. Nie przyjmuję innej możliwości... Ale się boję jak cholera przez to choróbsko teraz :( Naprawdę się boję, strach myśleć w ogóle :( Zbijam tę temperaturę cały czas, ale ona powraca do 38... Jest coś nie tak, a nie chcę aby się przez to źle skończyła ciąża :( Koszmar...

Witajcie :)

Pierwszy raz w życiu zarejestrowałam się na forum i czuję się troszkę pogubiona, ale wieżę że szybko się tu odnajdę.
Dzisiaj 6 tydzień i 4 dzień potwierdzonej, mojej pierwszej ciąży.
Zaczęliśmy starać się od nowego roku i udało się w pierwszym cyklu - kompletne zaskoczenie i ogromna radość.
Jestem po pierwszej wizycie u lekarza i betahcg, i w tym tygodniu idę na pierwsze USG.
Nie należę do cierpliwych osób i nie mogę przestać myśleć, czy wszystko będzie ok.
Niestety żadna moja przyjaciółka jeszcze nie ma dzieci i nie bardzo mam z kim pogadać o moich wszystkich obawach i rozterkach, dlatego liczę na Was dziewczyny:) Wg kalendarza termin to między 8 a 13 października- ale pewnie po USG się wszystko wyjaśni.
Pozdrawiam Wszystkie przyszłe mamy.

Mam nadzieję, że ja też zobaczę...

Więc już jest nas trójka :) Ja mam na 18:00 a Wy? :-)

Ja jescze nie wiem bo wizyte pierwsza mam 6/03. Wiem że pewnie nie będzie tak łatwo z cesarka ale po traumatycznym porodzie nie ma szans. Jak w jednym szpitalu odmowia to pojde do innego. Nie ma szans.

reklama
Kamelka witaj.
AnnieTess ja tez czuje sie fatalnie a dzis to w ogole mam zjazd totalny i do tego ciagle cos "lezy" mi na zoladku.

Do góry