reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

hej
jak ktoś chce to chetnie oddam komus mdłości, chociaz troche bo ja mam nadal cała dobę,
ledwo funkconuje, do tego wszytsko mi smierdzi,
starszak mi się wczoraj rochorował od wieczora do pólnocy wymiotował, nawet czopki przeciwymiotne mu nie pomagały,
myslałam, ze w szpitalu wyladujemy. ale na szcescie przestał po północy
teraz je chrupki kukurydziane ale bladziutki i słaby jest

dolga spróbuj jabłka gotowane
akatsuki musisz się oszczedzac, może lepiej powiedziec wczesniej zebyś nie musiła sama wszystkiego rozładowywać

reklama
Kurde wy tak szybko wizyty macie a ja dopiero 6 marca :/ jakis wysyp ciężarówek i nie było terminu.
Ja mam mózg-gąbkę spowrotem wszystko zapominam nie mogę sie skupić ani nic :/ jakoś wyjątkowo szybko się zaczęło.

Zapytam dziś czy ktoś mi może pomóc albo gościa z Tesco poproszę po prostu o rozpakowanie ale dostawe mam co tydzień więc nie chce co tydzień kombinować...
Ogólnie zabrzmie jak leń ale ciąża to nie najlepszy okres na prace i wolalabym l4 ale nie wiem czy na takie przyjemności mogę liczyć tu w UK. W pierwszej ciąży pracowałam do 32 tc

Hej

Ja włąśnie wróciłam ze szpitala zrobiłam TSH i HCG które za 2 dni powtórzę ,bo wizytę mam niestety ale dopiero 3 marca,ja oszaleje przez te 2 tyg :eek::angry: ale niestety nie było wcześniej miejsc,a nie jestem zwolenniczką chodzenia prywatnie do lekarza.Samopoczucie jak najbardziej okey nie mam na nic szczegulnie ochoty,młdłości na szczęście też nie mam,i mam nadzieje że tak też zostanie.:tak:

Juszka1988 oczywiście witamy! który tydzień?? na kiedy termin?
kate mój synek tez chory na szczęście nie wymiotuje ale gorączka wczoraj 38,8 po czopku spadła a już sie bałam że pogotowie nas czeka, kaszel okropny i dzisiaj do lekarza, dobrze że mąż na zwolnieniu to może się nim zająć w pracy dużo osób sie pochorowało i nawet wolnego nie można wziąść miłego dnia

Wiram nowe mamy!!!
U Mnie Dzis troche Lepiej Ale Muli juz w WC bylam .
Moj maly chory Biegunke ma spal niespokojnue padam!!!Co do usg to musze sie pochwalix ze ja juz widzialam serduszko tydzien temu u Nas w de jak sie pojedzie na rozpoznanie ciazy to lekarz robi Test ciazowy i usg . Wizyte nAstrpna mam za 2 tyg i tam dadza mi paszport ciazy i dalsze badania [emoji4]

dzisiaj cos straszy mnie myśl, ze może być puste jajo płodowe :( spokoju mi nie daje... Tym bardziej ze brałam duphaston a po nim lubią sie dziać rożne rzeczy :(
Ja miałam puste jajo w grudniu :( Nie polecam...

Dziś np odbieram tygodniowa dostawę jedzenia a nikt jeszcze w pracy nie wie (nie chce mówić do końca marca) i boję się jak ja to całe żarcie rozladuje sama?? Przecież to jest 25 krat produktów -_-
Kiedyś było tak, że prawo chroniło kobietę od 3 m-ca ciąży, ale teraz chroni od poczęcia. A dla Ciebie lepiej jak powiesz jak najszybciej, wówczas muszą inaczej Ci grafik ułożyć i inną pracę dać (w sensie nie obciążającą Cię). Ja powiedziałam od razu, to dość istotne jest...

noo dziewczyny trzymac kciuki niedługo sie ubieram i pędzę do lekarza ... juz za dwie godzinki się dowiem co i jak :)
OMG, od razu pisz co i jak, mi zostały jeszcze 32h... Nie mogę się doczekać, a przez tę chorobę jeszcze się denerwuję :(
Dzień dobry :-) Mozna? :-) Dzisiejszy test pozytywny :-) Termin wg OM wychodzi na 28 październik :-)
Witaj Juszka! Końcówka października - prawie jak mój M. :) On z 5 listopada jest :)
Trzymam kciuki. Kiedy masz wizytę usg umówioną?

reklama
Do góry