reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Tak a propo temperatury ja wczoraj do lekarza dzwonilam upewnic sie czy przeziebienie niczym nie Grozi i powiedzial ze jak temperatura nie jest 38 St to nie ma sie czym Martwic jak jest to 38 trzeba zbic i do lekarza

reklama
Hej mamusie

Mnie też pobolewa brzuch jak na @,ale bardziej bolą mnie piersi,nie moge ich dotknąć :eek: według moich obliczeń jestem w 5 tyg. Termin mam według również moich obliczeń na 18 października :-) My rodzince po mału oznajmiamy, że będziemy po raz 3 rodzicami.W pracy powiem dopiero po wizycie i 100% potwierdzeniu ciąży u ginekologa.Nie dopuszczam myśli że mogło by się coś złego przytrafić.Dziewczyny grunt to POZYTYWNE myślenie :tak:

Narazie jest oki. Tylko trochę brzuch mnie pobolewa. taki tępy bol. Leze i odpoczywam, jutro pojadę do gin sprawdzić czy jest wszystko dobrze.

Witam,

Można się dołączyć ??? Nazywam się Milena, jestem mamą 4 letniego Wiktora i córci w niebie, która zmarła niestety po porodzie zeszłego roku :-:)-:)-( Termin mam niby na 8 października. Byłam już na jednej wizycie kontrolnej, we wtorek mam nadzieję zobaczę serduszko.

Kurczę a ja żadnych mdłości nie mam, brzuch tez przestał mnie bolec i juz nie czuje sie jak na @ teraz bardziej czuje sie wzdeta i mam twardawy brzuch .. Jakoś martwię sie ze tak nagle to przeszło :( może cos jest nie tak? USG dopiero w sobotę... No jedyne co to cycochy dają znać... Ciężkie, bolą, z żyłami i otoczka wokół brodawek...

xmamuska tylko jeden dzien różnicy w terminie porodu jak na razie :) ja 17 :)

reklama
Witaj Milena!!!
Malinka89 Mnie tez juz brzuch przestal pobolewac jest wszystko ok!! Jak macica zacznij sie znowu rozciagac to poczujesz:) bez obaw!!;)

Do góry