reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

No to i ja chcialabym pogratulowac pazdziernikowym mamusia. Zyczyc nudnych 9 miesiecy, braku wymiotow i nudnosci, samych dobrych wiesci i duzo energii szczegolnie juz na koncowce bo bedzie wam potrzebna :-)

Blair oczywiscie jestes najblizsza mojemu sercu z Pan tu zebranych i bardzo bardzo mocno zaciskam kciuki. Jest mi niezmiernie milo robic to na forum ciazowym, a nie na staraczkach :-) to juz tak powaznie brzmi !!!!
A wiec dziewczyny najlepszych miesiecy przed wami !!

reklama
Hej :)

Karolina dzięki ;) dokładnie, piękna pamiątka ;)

KasikP na razie to mi sie ciągnie niemiłosiernie do pierwszego usg ;p
Ale super ze bedziesz miała córeczkę ;)

Asiula kochana dzięki :* mam ogromna nadzieje ze za te kilka miesięcy i ja doczekam małego cudu ;)

Jak tam Pazdziernikowki? ;) ja staram sie unikać kolegi z grypą nadal ale średnio mi to wychodzi bo musimy byc czasem w jednym pokoju :/
Jadę dzis po pracy do apteki po tran i luteinę ;) a mdłości chyba sie u mnie zadomowiają ;p

Hej,

Ja jestem nie do życia przez zmęczenie...najchętniej bym non stop spała a, jak wiadomo, nie da się tego zrobić mając w domu 16. miesięczne dziecko ;)
Jutro jadę z Hanią do Krakowa, bo w sobotę mam tam wizytę u ginekologa. To będzie Hani pierwszy raz pociągiem, od razu pendolino ;)
Dzisiaj idę do kosmetyczki i pewnie u niej zasne ;)

Witam, umówiliśmy się do lekarza niestety termin na NFZ dopiero na 04.03 za dlugo żeby czekać na widok fasolki więc umówiliśmy sie na 17.02 prywatnie na NFZ też pójdę bo wiadomo skierowania na badania i chciałabym żeby drugą ciąże prowadził ten sam lekarz, mój mezus pozbył się gipsu naszczęście tylko naciągnięte jakieś mięśnie nosi opaskę i zwolnienie ok. 4 miesiące więc troszkę sobie wspólnie odpoczniemy, a wy dziewczyny kiedy się wybieracie na odpoczynek? Miłego dnia

Ja prawdopodobnie od razu po macierzyńskim tj koniec marca pojde dale na zwolnienie, bo co zrobię z moim szkrabem. Miałam go wysłać do żłobka, ale w takiej sytuacji będziemy sobie siedzieć w domku razem :)

Ewa ja też z mężem siedzieliśmy teraz 2 tygodnie, bo miał urlop, oojj jak fajnie, małym się zajął i w ogóle dużo lżej :) Dlatego życze wam udanego odpoczynku :)

Dolga właśnie mam nadzieję że odpoczniemy bo wiadomo z dzieckiem to nieodpoczniesz a tak tatuś się zajmie a mama będzie zbierać siły już sie niemogę doczekać:-)

Tak, ja zawsze chciałam z dzieckiem zostać 3 lata. Tak jak moja mama ze mną. Na szczęście możemy sobie na to pozwolić. Teraz drugie wiec w sumie wyjdzie z 5/6 lat na wychowawczym? :p Ciekawe czy potem mnie ktoś zatrudni ;)

reklama
Dziewczyny czy Wy tez macie tak ze jednego dnia piersi sa duże i bardzo bolące a drugiego powiększone po prostu i nie bolą? Bo zaczęłam sie martwić, było zmiennie do tej pory ale dzis prawie nie bolą i nie wiem czy wszystko jest Ok... Ech pierwsza ciąża i człowiek nie ma porównania...

Do góry