reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Kate moj A rozmawial z tesciowa i powiedzial, ze nie bylo bo przelozyli :) ona dalej nie wnikala jakos bardzo bo moj m zmienil temat ale teraz jak bedzie u nas przez 3 tyg to moze powrócić do tematu ;)

reklama
a również dołączam do grona mamusiek październikowych :) termin 8-9 października; ) Jakie macie huz objawy i kiedy wizyta u ginekologa? Ja dopiero 18stego i juz nie mogę sie doczekać :)

tanczzemna niestety, mojemu się akurat wyrwało zanim pomyślał

kate hehe padłabym ze śmiechu :p
no mój jest jak na razie tylko wujkiem, ale najlepszym dzieciaki go wprost uwielbiają, mam nadzieję że Mu przejdzie szybko

AnnieTess piękny pomysł na przekazanie informacji :)

kasiaaa91 witaj na pokładzie październikówek :)

no właśnie w okazywaniu emocji to mój nie jest najlepszy, tzn chodzi mi o to że wszystko dusi w sobie. Ostatnio jakieś fochy stroi ale możliwe że to reakcja na stres, bo ma ważne egzaminy niedługo. Jak z Nim rozmawiałam po wizycie u gina to wydawał się nawet zadowolony i zapowiedział ze chce iść na pierwsze usg razem ze mną, nie wiem co Mu teraz odwaliło :/

coś nasza galeria świeci pustkami :p

Kasia91 witamy:-) wychodzi na to że mam tak damo termin ja jeszcze nadal nie mam terminu do lekarza ale planuje ok. 17 się umówic. Mój mezus się cieszy chociaż mimo że było planowane to jakoś tak chyba niedokonca wierzy że się udało, ciągle powtarza jak pójdziesz do lekarza i wszystko potwierdzi to wtedy powiemy ach te chłopy myśli może ze się fasolka rozplynie w powietrzu jakoś ciężko chociaż bardzo chce tego maluszka, ja już padam na twarz po całym dniu a jeszcze kąpiel synka i dopiero łóżko, miłego odpoczynku

(...)okresu dalej nie mam. Ostatni miałam 3stycznia
Ha! Ja też :) I już nam leci kochana piąty tydzień :) Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko pokaże "na tak".

(...)coś nasza galeria świeci pustkami :p
A czego się spodziewasz po 5 tygodniu? :) Daj nam czas to za dwa tygodnie pojawi się tyle nowych zdjęć usg, że nie nadążymy w oglądaniem :)

Jeżeli chodzi o przytycie w ciąży to jestem przerażona tak samo jak niektóre mamy w pierwszej ciąży przytyłam zaledwie 8 kg a teraz masakra wage wyjściową mam wiekszą niż po 1 porodzie :-(bo po urodzeniu córki waga 62 a teraz 65 to co to będzie później ??. Ja do lekarza wybieram sie 18 lutego wydaje mi sie że już będzie wszystko ładnie widać :tak:. A co do reakcji mojego męża, tak jak u większości pokazałam mu test no ucieszył sie po czym zasiadł do komputera, stwierdził że uwierzy jak lekarz potwierdzi, ci faceci. Dolegliwości na razie zbytnich nie mam bo to jeszcze wcześnie ale ból piersi i podbrzusza się zdarza.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór :tak::tak:
Gratuluje wszystkim świeżym mamusią, niech was przybywa, rośnijcie w zdrowiu i wytrwałości do października !!!!!!!! :-)
BLAIR tobie szczególnie kibicuję strasznie się cieszę że się udało i będę Cie doglądać !!!!! ;-);-)
Ania_Beata a ty chyba byłaś też na staraczkach 2014 ??? Dobrze kojarzę ?

dreamgirl ale jeszcze są teściory :D

wiecie co z tymi facetami, to będąc na wizycie gdy lekarz wypisywał mi kartę ciąży pytam "czy mogę temu mojemu niedowiarkowi powiedzieć że to ciąża? bo chyba uwierzy jak usg zobaczy" na co lekarz "tak, może pani powiedzieć, ale on i tak pewnie uwierzy dopiero na porodówce" haha i chyba miał rację :p

KasikP hejo :* dziękuję Kochana za miłe słowa :* mam nadzieję że tym razem sie uda :) a Ty już niedługo na porodówkę :)

Cześć Blair :)
Piękne teściory :-) żałuję że swojego nie wkleiłam na forum :-D:-D za rok będzie co wspominać..
KasikP no no wysoka już ta Twoja ciąża :) Powodzenia :) :*

reklama
Blair no yyy na porodówkę się szykujemy ostatnie pierdółki do walizki wrzucam i czekamy na znak księżniczki :tak:
Niebawem i ty będziesz się szykować na porodówkę zobaczysz jak Ci zleci, rok temu dołączyłam o tej porze do staraczek a teraz sama czekam , ale zgodnie z kolejnością Asia przede mną więc czekam :tak:
karolina859 nie dziękuję najcięższa praca przede mną a jako że, to debiut to mam lekkiego stressa:-D Twój suwaczek też pędzi niesamowicie ;-)

Do góry