reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dziewczyny czy Wy tez macie tak ze jednego dnia piersi sa duże i bardzo bolące a drugiego powiększone po prostu i nie bolą? Bo zaczęłam sie martwić, było zmiennie do tej pory ale dzis prawie nie bolą i nie wiem czy wszystko jest Ok... Ech pierwsza ciąża i człowiek nie ma porównania...

Szczerze mówiąc to w poprzedniej ciąży chyba mnie cały czas bolały i były nabrzmiałe, ale może były takie momenty tylko o nich poprostu nie pamietam. Teraz np nic nie boli, nic nie czuje, wiec nie wiem czy ja w koncu jestem w tej ciazy czy nie. Jedyny objaw to brak okresu.

reklama
U mnie jest dość śmiesznie bo mamy taką trochę wpadkę. Z moim jestem już 9 lat i jak mu powiedziałam to się załamał. Wcześniej o tym rozmawialiśmy i mówiłam, mu że jeżeli będę w ciąży to nie mam zamiaru nic z tym robić bo mam 32 lata i chce w sumie mieć dziecko. Nie powiem, że jestem gotowa na nie ale myślę że przez 8 miesięcy jakoś się z tym oswoję.

Pomimo lekkiej załamki z mojego strony (sama się najpierw ucieszyłam a potem załamałam) chodzi za mną pyta jak się czuję, każe mi jeść zieleninę szczególnie maltretuje mnie brokułami bo gdzieś wyczytał że są zdrowe.. Także biedna ja:)

Objawów oprócz lekkiego pobolewania podbrzusza, jakiegoś zakłucia jajnika nie mam. Jestem senna ale jakoś wytrzymuje do 23;00-0;00 wcześniej chodziłam spać o 3-4;00. Myślałam, że będę umierać jeżeli chodzi o wymioty ale nic mi się nie dzieje, z czego się cieszę. Także jem dużo warzyw, ćwiczę, chodzę na spacery mam nadzieję, żen ie utyję dużo:)

Klaudia do mnie w pierwszzej ciąży to chyba tez dopiero poporodzie dotarło, że jestem mamą ;)

Dolga no wlasnie pytałam dwóch moich koleżanek po ciążach i mówią ze tez tak miały i to całkiem normalna sprawa, z reszta chyba cycuchy podejmują współpracę ;p tak mi sie wydaje ze z rana one sa miękkie a na wieczór robią sie nabrzmiałe i bolące, w każdym razie jak ten stan sie utrzyma kilka dni to zadzwonię do lekarza na wszelki wypadek.
Hehe bez kitu sie dobrałysmy na tym forum- bezobjawowe ciąże ;p
Do mnie jeszcze nie dociera ze bede mama i ze rośnie we mnie mały cud, ale to chyba przez to ze boje sie rozczarowania i podchodzę jeszcze z umiarkowanymi emocjami...

No niby bezobjawowe, ale ja w tamtej ciązy mdłosci miałam dopiero w 8 tygodniu, wiec moze jeszcze wszystko przede mną :)

Mnie w ciazach z dziewczynkami mdlosci ominely, teraz poki co tez ich nie mam... czasem jestem bardziej zmeczona i (.)(.) Odczuwam, ale nie mam co narzekac ;)

Witam poniedziałkowo,

Sennie dalej sennie dziś, o 19 to do mnie można już mówić a na odpowiedź czeka się pół godziny, dobrze, że mój dzieć wytresowany i godzina 20,00 świętą jest i choćby się paliło i waliło to spać idzie :tak:

Betę dziś odebrałam 8310,00 także pełnia szczęścia :) Idealnie w normy podane obok :)

Blair ja się dotknąć nie mogę ... yhyy

Miłego dnia :)

Krewetka ja też za tydzień :). Co do mdłości to nie pamiętam od którego to tygodnia było, ale jeden dzień miałam taki, że w szpitalu na kroplówkach wyladowałam.

reklama
Do góry