reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Dziewczyny czy Wy tez macie tak ze jednego dnia piersi sa duże i bardzo bolące a drugiego powiększone po prostu i nie bolą? Bo zaczęłam sie martwić, było zmiennie do tej pory ale dzis prawie nie bolą i nie wiem czy wszystko jest Ok... Ech pierwsza ciąża i człowiek nie ma porównania...

Szczerze mówiąc to w poprzedniej ciąży chyba mnie cały czas bolały i były nabrzmiałe, ale może były takie momenty tylko o nich poprostu nie pamietam. Teraz np nic nie boli, nic nie czuje, wiec nie wiem czy ja w koncu jestem w tej ciazy czy nie. Jedyny objaw to brak okresu.

reklama
U mnie jest dość śmiesznie bo mamy taką trochę wpadkę. Z moim jestem już 9 lat i jak mu powiedziałam to się załamał. Wcześniej o tym rozmawialiśmy i mówiłam, mu że jeżeli będę w ciąży to nie mam zamiaru nic z tym robić bo mam 32 lata i chce w sumie mieć dziecko. Nie powiem, że jestem gotowa na nie ale myślę że przez 8 miesięcy jakoś się z tym oswoję.

Pomimo lekkiej załamki z mojego strony (sama się najpierw ucieszyłam a potem załamałam) chodzi za mną pyta jak się czuję, każe mi jeść zieleninę szczególnie maltretuje mnie brokułami bo gdzieś wyczytał że są zdrowe.. Także biedna ja:)

Objawów oprócz lekkiego pobolewania podbrzusza, jakiegoś zakłucia jajnika nie mam. Jestem senna ale jakoś wytrzymuje do 23;00-0;00 wcześniej chodziłam spać o 3-4;00. Myślałam, że będę umierać jeżeli chodzi o wymioty ale nic mi się nie dzieje, z czego się cieszę. Także jem dużo warzyw, ćwiczę, chodzę na spacery mam nadzieję, żen ie utyję dużo:)

Klaudia do mnie w pierwszzej ciąży to chyba tez dopiero poporodzie dotarło, że jestem mamą ;)

Dolga no wlasnie pytałam dwóch moich koleżanek po ciążach i mówią ze tez tak miały i to całkiem normalna sprawa, z reszta chyba cycuchy podejmują współpracę ;p tak mi sie wydaje ze z rana one sa miękkie a na wieczór robią sie nabrzmiałe i bolące, w każdym razie jak ten stan sie utrzyma kilka dni to zadzwonię do lekarza na wszelki wypadek.
Hehe bez kitu sie dobrałysmy na tym forum- bezobjawowe ciąże ;p
Do mnie jeszcze nie dociera ze bede mama i ze rośnie we mnie mały cud, ale to chyba przez to ze boje sie rozczarowania i podchodzę jeszcze z umiarkowanymi emocjami...

No niby bezobjawowe, ale ja w tamtej ciązy mdłosci miałam dopiero w 8 tygodniu, wiec moze jeszcze wszystko przede mną :)

Mnie w ciazach z dziewczynkami mdlosci ominely, teraz poki co tez ich nie mam... czasem jestem bardziej zmeczona i (.)(.) Odczuwam, ale nie mam co narzekac ;)

Witam poniedziałkowo,

Sennie dalej sennie dziś, o 19 to do mnie można już mówić a na odpowiedź czeka się pół godziny, dobrze, że mój dzieć wytresowany i godzina 20,00 świętą jest i choćby się paliło i waliło to spać idzie :tak:

Betę dziś odebrałam 8310,00 także pełnia szczęścia :) Idealnie w normy podane obok :)

Blair ja się dotknąć nie mogę ... yhyy

Miłego dnia :)

Krewetka ja też za tydzień :). Co do mdłości to nie pamiętam od którego to tygodnia było, ale jeden dzień miałam taki, że w szpitalu na kroplówkach wyladowałam.

reklama
Do góry