reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Ania Beta na staraczkach była bardzo dobra atmosfera, a że czasem trafił się zgrzyt... Nigdy nie byłam osobą promującą złą atmosferę, wiec pozwól że dalej nie skomentuję Twojej wypowiedzi. Gratulacje ciązy

Ewa ja też marzę o córce, Narzeczony chce syna i chyba będzie syn, tak coś mi się czuje, bo jak mówię do Niego Tomuś to mi się jakos tak ciepło robi :)

Dreamgirl mam nadzieję że będą to usg z dużymi zarodkami i pięknymi bijącymi serduszkami :)

co za dzień, najpierw się wysiedziałam bo robiłam 3h bo robiłam Mammie paznokcie i wszystko mi zdrętwiało, a później pojechałam zatankować i sznur z dystrybutora nie chciał wyjść więc się jak głupia oszarpałam, a później sie okazało że pistolet cieknie i oblałam kurkę benzyną i chcąc nie chcąc trochę sie nawdychałam ;/ wrrr wściekłam się nieźle, aby tylko maluchowi nie zaszkodziło ;/

reklama
anniatess 3 chłopców to nie jest dużo, każdy jest inny, wyjątkowy i mój, chiałabym córeczke tak dla odmiany,
ale jak będzie 4 chłopiec to też będzie dobrze.
ja też bardzo sie bałam mając kolejne dziecko czy da się tak samo kochać, ale to jest dokładnie tak jak małkus napisała
miłość się mnozy nie dzieli

(...)mam nadzieję że będą to usg z dużymi zarodkami i pięknymi bijącymi serduszkami :) (...) robiłam 3h bo robiłam Mammie paznokcie i wszystko mi zdrętwiało(...)
Hehe, nie uwierzysz, ale dzisiaj też mojej mamie robiłam paznokcie. Jechała na bal dobroczynny, zaproszona przez znajomych. Niezły zbieg okoliczności.
Co do serduszka, to rzeczywiście chciałabym aby było je widać wyraźnie i słychać głośno... Będę na pewno się bać tej wizyty na kilka dni wcześniej. Bo aktualnie to padam i zaraz zasnę i jedyne o czym myślę, to spanie!
Pozdrawiam! :)

Witam nowe mamusie ;)

Co to była za noc ta wczorajsza, bo mój maluch mało co spał, chyba jakieś nowe zeby mu idą. Mam nadzieje, ze dzisiaj będzie lepiej, bo mieliśmy imprezkę w domu, więc od rana przygotowania i teraz sprzątam po i plecy mi odpadaj, dlatego mam nadzieje się dzisiaj wyspać.

Ewa ogromne wyrazy wswspółczucia, chory facet to gorzej jak chore dziecko chyba hehe

Witam wszystkie przyszłe mamy:)
U mnie według kalkulatorów to 6 tydzień i termin porodu liczy mi albo na 29 września albo na 1 października:p 10 lutego idę na pierwsze badanie do lekarza mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:)

Witajcie, dołączam do Was;-) Test pokazał II kreski, mam synka z września 2013 roku, noc ani jedna nie przespana, więc jeśli nic się nie zmieni to będzie ciekawie:-p Nadal go karmię, tylko w nocy więc przed nami będą trudne chwile - odstawianie.. Już się boję:sorry: Mam 25 lat;-)

Ja przyznam, że karmienie w pierwszej ciąży nie było niczym fajnym. I cieszyłam się bardzo z końca :)
Ale wiem, że każda ma inaczej...

U mnie z synkiem też szybko się skończyło karmiłam 4 miesiące potem totalny zanik pokarmu walka o mleczko ale niestety potrzeby glodomorka okazaly się duże i przeszliśmy na mm

reklama
hej :)

ja już w domku, wróciłam od Rodziców [tam mam lekarza] i mam nadzieję że jelitówka którą Mama u siebie podejrzewa okaże się zwykłą niestrawnością, bo nie chciałabym tego złapać zwłaszcza teraz :( bo czytałam że jest bardzo groźne

Dreamgirl ja Mamuśce robię co miesiąc żele-hybrydki :) ale fakt, niezły zbieg okoliczności :p
Ja właśnie wstałam po godzinnej drzemce, bo zasypiałam na stojąco :p Też pewnie będę przeżywać tą wizytę, mimo żeniemam wpływu na to co zobaczę...

Dolga jak tam nocka z zębami? lepiej?

Klaudixxon witaj :) musi być dobrze! :)

Sopek witaj :)

Do góry