reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hehe no chyba wszystkie mamy tak samo, boje się, ale wiem, że może rok dwa męki i później będzie super, a co to jest rok czy dwa w porównaniu z całym życiem ;)

Mój mąż też dużo pracuje, ale zima trochę mniej wiec o tyle lepiej.

Bierzecie coś oprócz kwasu foliowego?
hahah dwa lata mordegi, pozniej kilka lat w miare sppkoj i znowu jazda w okresie nastoletnim :-D
ja biore kwas foliowy, witaminy oraz luteine ( od gin)

reklama
Dziewczyny mój kochany mezus w nocy miał wypadek w pracy i ma nogę w gipsie całą-:)-:) -:) teraz ja w ciąży, synek i jeszcze mezus kuleje i to niewiadomo jak długo chyba oszaleje co za pech a miałam nadzieję na spokojną ciąże i odpoczynek:-(

no to jak tak sobie już życzymy to ja życze sobie aby drugie dziecko było spokojniutkie i grzeczniutkie w odróżnieniu od córki :-D

ja biorę tylko kwas foliowy 2 razy dziennie, witaminy będę brała od II trymetru.
EwaS86 ojejku współczuję!!

Ja zażywam witaminy (w których jest kwas foliowy) i DHA. Kwas foliowy zażywałam od września ;)

Ewa,
współczuję, nie ma to jak chory facet w domu ;)

Witam. Mam pytanie, czy któraś z was miała na początku ciąży chwilami dość ciepły brzuch?

f2w3x1hpr06hnlqs.png
[/url]

Aniołek 8tc grudzień 2013
Aniołek 11tc kwiecień 2014

f2w3dqk3rwdk2z64.png
[/url]

Co do witamin, biorę kwas foliowy - ale to już od listopada ;-) A co do witamin to w ciąży zamierzam zażywać falvit mama - poprzednio zażywałam i jak dla mnie ten preparat jest ok. Jeśli któraś z Was byłaby nim zainteresowana to teraz jest w promocji w aptece internetowej gemini (normalnie opakowanie 30 tab. kosztuje jakieś 27 zł w aptece stacjonarnej a w gemini jest teraz opakowanie 60 tab. za 20 zł):-)

Dzień dobry :)

Paulka, ja tak nie miałam. Ale miewam takie nagle napady gorąca.

Mrówka, dzięki za cynk o fali mama! Zaraz sobie kupię:)

Moja Córcia dała dziś w nocy czadu...budziła się pierdylion razy... jestem nieprzytomna :(

reklama
Do góry