reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dolga my podgląd pierwszy robimy 16.02 dopiero
współczuję nieprzespanych nocy :(

ufff Mamie przeszło więc to tylko chwilowa niedyspozycja :)

No właśnie nie doczytałam :) i ja sie wybiore około 16-18, wtedy będzie wszystko dokładnie wiadomo

reklama
Dobry wieczór :)

Nowe Mamusie witajcie :)

Klaudia, ja na pierwszą wizytę idę tylko z wynikami bety. Lekarka zleci mi morfologię, mocz itd. Pobolewanie brzucha jest normalnym objawem ciąży, więc się nie denerwuj.

Sopek, to my obie jesteśmy Wrześniówkami 2013! Tylko ja z tych, które pod koniec ciąży się zaczęły przenosić na fejsa ;) A Ty chyba po porodzie się pojawiłaś? Pamiętam Twój nick :)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamy w czwartek robiłam test i pozytywny tak samo dzisiaj, ale mam już problem w sobote okazało się że córka z przedszkola przyniosła ospe jestem przerażona mimo tego że już na ospę chorowałam :-(

Lepiej chuchać na zimne, przejść się do lekarza i nie nakręcać się, bo stres w niczym nie pomoże.

No niby tak ale wychodzi mi że to będzie dopiero 4 tydz jutro ide zrobić morfologie na bete. Boję sie że może dopaść mnie półpasiec bo to niby ten sam wirus i jeżeli ktoś miał już ospe to może dostac półpaśca :-(

Tak ide w środe do gina jutro na bete. Wyczytałam że jezeli matka nie chorowała na ospe to jest to bardzo groźne dla płodu, jednak gdy matka już chorowała i nawet dostanie półpaśca to płód jest bezpieczny bo ma moje przeciwciała. Już nie wiem co myśleć trzeba cierpliwie czekać do środy :-(

reklama
Niksa, rozumiem, że się strasznie denerwujesz :( Postaraj się uspokoić bo stres, jak wiadomo, nie jest dobry dla dzidzi :( Wszystko będzie dobrze! Myśl pozytywnie :)

Dziś byliśmy w ZOO i musiałam uciekać z pawilonu nosorożców bo ich smrodek wywołał u mnie mdłość ;)
Już się nie mogę doczekać soboty i wizyty u mojej pani ginekolog...jeszcze 6 dni :/

Do góry