reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Akatsuki daj znać po wizycie!

Kamilove &&&&&&&&&!

AnnieTess też czekam na relacje po wizycie!!

Ale dzisiaj dużo wizytujących :)

A ja zapomniałam wam napisać, że przerzuciłam się z Palmersa :) Używam teraz lotionu/balsamu z Babydream fur Mama z Rossmanna (ta sama seria co ten ich cudowny olejek:)) i powiem szczerze, że jest dużo lepszy jeśli chodzi o nawilżenie! Co prawda jego wsmarowanie wymaga ciut więcej czasu ale czuje wręcz jaka jestem nawilżona nie lepiąc się oczywiście :) Po Palmersie skóra i tak mi się sypała miejscami, na ciuchach non stop miałam białe ślady... ale myślałam, że po prostu już mnie nic nie nawilży bo mam bardzo problemową skórę a tu proszę :D i w dodatku jest dość tani :)

reklama
Kamilove

Pochwal sie co dostalas :) no i trzymam kciuki :)

kasik chodzi o to, że ten strój się podwija? W jednoczęściowym bałam się, że przy końcu już się nie zmieszczę. Na plaży będę tylko tydzień, później na basenie, więc wolałabym coś wygodnego do pływania.

No wlasnie tez sie balam, ze w jednoczesciowym pozniej bym sie nie zmiescila. A czy sie podwija? hm moze minimalnie, ale na pewno czasem robia sie takie bable z powietrza i to bylo dla mnie troche drazniace. Ale na plaze to super.

Akatsuki

trzymam kciuki i daj znac po wizycie to tam sie dzieje ;)

Annietess

rowniez trzymam kciuki :)
fajnie, ze wyjazd sie udal. Nie nudzilyscie sie jak pogody nie bylo? Czy mialyscie jakies rozrywki?

Ja już po wizycie :) więcej w odpowiednim watku. Chociaż nie bardzo było o czym pisać ;-)

A dostałam dziewczyny nowy telefon :D juz dawno się tak nie cieszylam!

Kitek,

To kiedy konczysz lata? Ja urodzinki mam w środę :))

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

my juz dzisiaj po pierwszym dniu w żłobku, średnio poszlismy, bo akurat synek w tym czasie zawsze w domu spi, ale tak wyszlo, bo w innych godzinach to albo dzieci maja jakies jedzenie, albo spanie, wiec pslzismy tylko na dwie godzinki i nie było tak źle, bawił sie raczej sam, ale w ogole bylo b mało dzieci, chyba wakacje sie zaczely, to i mniej dzieci bedzie, troche pod koniec siedzial mi na rekach, ale podejrzewam ze to ze zmeczenia, a jutro moze pojdziemy na dluzej i zostaniemy na obiadku, zeby zobaczyc jak synus bedzie wcinal, wiec za bardzo dzisiaj nic nie moge powiedziec, bo zlecialo szybciutko

Julisia ja z Ostrołęki jestem i wczoraj chodzilam w letniej sukience krotkiej i w klapach i zdychalam jak poszlam z synkiem na spacer, w cieniu juz bylo w miare ok, ale bylo kolo 26st

kasik zobaczymy jak syzbko sie zaklimatyzuje w żłobku, ale juz za pare dni chce go zostawiac na jakies 6 godzin, chyba ze sie nie da to wszytsko sie wydluzy poprostu

malinka zdrowia :)

kitek no to wszytskiego naj naj :)

witam po weekendzie:) bylam na badaniach, w tym gluzkoza, blee jako wytrzymałam te 2h, strasznie mnie mulio i sie dłużyło ale dałam rade:-D

czy któraś z a Was ma yorka?

Rany umówić sie na wizytę na NFZ to niezły wyczyn ;p w Warszawie masakra, najszybciej koniec września. A w Lublinie? Żaden problem, wiec mam wizytę na 15.07 mam nadzieje ze da mi zaświadczenie bez problemu, ale chyba umówię na kilka dni pozniej w innym miejscu wizytę na wszelki wypadek u innego psychiatry...

Teraz sie wzięłam za rekonesans po wózkach, ale czuje sie jak dziecko we mgle, nawet nie wiem od czego zacząć, na jaka str wejść...

Idę zaraz do spozywczaka bo dzis czas na rosołek i naleśniki z truskawkami, mniam :)

Kitek 100lat!! Samych najlepszosci ;)

Malinka hmm moze i ja spróbuje tego cudu z rossmanna bo smaruje sie smaruje a skóra i tak sucha...

Kamilove no to super prezent ;) a jakie to cacko? ;)

Dolga fajnie ze Młodemu sie podobało w żłobku ;) oby tak zostało ;)

Też używam tego balsamu babydream i też jestem zadowolona, ale jak już pisałam wchłanianie trochę trwa, potem zostaje delikatna lepkość, ale mnie to nie przeszkadza.
K wrócił wczoraj z tej pętli i powiedział, że to był pierwszy i ostatni raz. Teraz będzie jeździł tylko rekreacyjnie na krótszych trasach...
Też wróciłam ze szmateksowych zakupów i większość z tego, co chciałam, znalazłam, więc jestem zadowolona... a K nie musi wiedzieć ile wydałam:-)

reklama
hej

weekend zleciał szybko jak zawsze, pogoda u nas brzydka, na deszcz się zbiera od rana,
jakoś weny mi dzisiaj brak, nie lubię poniedziałków , po za tym cięzki tydzień mnie czeka

krewetka xmamuska ma chyba yorki

pozdrawiam wszystkie !!!

Do góry