szczesliwa.4
Fanka BB :)
Malinka a będą boleć coraz gorzej bo brzuch będzie coraz większy. Spróbuj może pomoze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blair- ja też w Tk maxx kupiłam ostatnio szlafrok może namy te samehej
w koncu sie dzis wyspalam, bo ostatnio ciezko z tym bylo. G wybyl na caly weekend- wczoraj egzamin uczelnia wieczorem impreza a dzis znowu uczelnia...
Ja sobie wczoraj skoczylam do galerii myslalam ze znajde cos fajnego dla Malej, ale ani w HM ani w smyku ani w tkmaxx nic nie znalazlam. Kupilam sobie jedynie cudowny szlafrok w tkmaxx z mysla o szpitalu.
Pogoda dalej kiepska :/ ale w tv mowia ze ida upaly od srody- w koncu! nie ma bata, przyszly weekend G musi mnie gdzies zabrac ;p
Kasik podzielam Twoje zdanie co do zarzadzania kasą. Nie wyobrazam sobie zycia na kredyt, tylko po to zeby spelniac swoje zachcianki. Ja mam takue zdabie ze juz teraz mysle o tym zeby tak gospodarowac kasa zeby w przyszlosci zapewnic swoim dzieciom dobry start.
Zobaczymy czy sie z praca uda, ale to dopiero za jakues dwa lata, bo teraz rok macierzynskiego i rok doktoratu.
Mrowka zazdroszcze wyjazdu bawcie sie dobrze
Dolga ale tesciowa wredna, co za babsko!
Szczesliwa jak czytam o Twojej Coreczce to mysle ze to mega urocza i slodka Dziewczynka!
Buba Wy na Kube z 3m dzieckiem chcecie leciec. A rodzinka moja i G przerazona jak powiedziałam ze chce pojechac na Sw Bozego Narodzenia w gory (do naszego mieszkania) ze no jak z takim malym dzieckiem?! i ze w przyszle wakacje mysle o wakacjach w trojke jakis fajniejszych zagranicznych (podroz poslubna) to ze chyba oszalam z takim malenstwem... a my z G uwielbiamy podrozowac, zwiedzac i do tej pory brakowalo nam jedynie fotelika z tylu lub wozka... nie chcemy byc jedna z tych par dla ktorych dziecko to przeszkoda zeby z domu wyjsc...
milej niedzieli, ja sie wlasnie zastanawiam co ze soba zrobic ;p
wow!!! Szacun. Śliczna, chylę czoło!Aaa.... zapomniałam całkiem, ale miałam dać zdjęcia sukienki
Póki co mam ją tak na wieszaku, nie było mnie na zakończeniu, ale jutro powinnam dostać zdjęcia od koleżanki, którą poprosiłam o kilka fotek z zakończenia. Więc to może jutro się uda
A tymczasem:
Zobacz załącznik 697489Zobacz załącznik 697490Zobacz załącznik 697491Zobacz załącznik 697492
Zdrówka kochana i dziadkami się nie przejmuj!Akatsuki robiłam przed chwila taki test jak mówiłaś i biustonosz odejdzie minimalnie wiec nie jest za duży
U mnie też rodzina w sensie moi dziadkowie po nie wyzywali ze na święta Bożego Narodzenia chce jechać do Polski z takim malutkim dzieckiem. No ja pierdziele moje dziecko moja sprawa i mówią ze jestem nie odpowiedzialna. A wspomne ze chrzciny mam zamiar robić wlasnie przez święta jak uda w Polsce bo chce żeby moja siostra była chrzesna i żeby mi rodzice byli na chrzcie
Ja dzisiaj walczę ze strasznym bólem głowy normalnie nie daje rady :/
No! Byliśmy w bistro FIDEL w Sopocie. Generalnie szamka pycha, ale mega długo czekaliśmy na jedzonko... no i okazało się to wszystko bardzo ostre. Za ostre jak dla mnie. A poza tym super, i jadłam pieczonego banana z sorbetem Mniam!
Jednoczęściowy kupiłam, bo przynajmniej zakrywa mi rozstępy ;-)Mrówka a jednoczęściowy kupiłaś? Ja właśnie rozmyslam czy na basen się nie zapisać bo coś czuję się większą z każdym dniem i trochę ruchu by się przydało a basen chyba najlepszy? Tylko że ja jak coś zamierzam wskoczyć w stare kostiumy dwuczesciowe no chyba że będę się wylewac strasznie...
Oj, nie ma się czym chwalić za bardzo, bo w każdym będę wyglądać strasznie, ale coś musiałam wybrać na ostatnią chwilę,więc nie wybrzydzałam. Ładny jest, dopóki go nie ubiorę ;-) A przy okazji to się zorientowałam,że jest dużo wyprzedaży strojów i przeceny, bo pewnie kto miał kupić to już kupił i teraz wyprzedają, bo sezon już w trakcie.Mrówka tez mam w planach stroj kupić bo w obecnym to mi piersi na wierzch wyplywaja z biustonosza a jak będą upały to nie raz nad jezioro pojedziemy pochwal sie zakupem