reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Dzięks za przeniesienie ;) porządek być musi :) zazdroszczę że miałaś przyjemność liznąć już ten klimat ;) na Kubę to ostatni dzwonek żeby lecieć aby właśnie taką "prawdziwą Kubę poznać"dużo się tam dzieje i zmienia... Małe dzieci są idealne do podróżowania Fran właśnie pd 3 mc podróżuje bo wyedy był już po podstawowych szczepieniach, gorzej z 1,5-3 latkiem no dużo niebezpieczeństw wokoło a takie małe cyc i do wózka ;) trzeba tylko z głową wszystko zaplanować :€

Tez sie ciesze, ze udalo nam sie tam pojechac, mam duzo wspanialych wspomnien :) No a zmienia sie , zmienia podobno. Niedlugo jak Amerykanie beda mogli bez przeszkod tam podrozowac itd (albo juz moga, nie wiem na jakim etapie sa zmiany) to juz wogole bedzie inaczej...

Mrowka udanego urlopu :)

Co do stanikow to tez juz musze sie w nowe zaopatrzyc, na razie mam 75d, i chyba zamowie juz takie do karmienia, bo mysle, ze juz jakos bardzo duzo nie urosnal.

Miłego dnia :)

reklama
My dzisiaj też trochę dłużej pospaliśmy,ale wczoraj nie mogłam zasnąć. Pogoda jest bardzo ładna,aż chce się żyć:)

Mrówka miłego wypoczywania:)

Ja miałam zawsze 75 C,teraz kupiłam stanik 75 D. Przy moim niskim wzroście i szczupłej budowie czuje jakby te piersi były taaakie wielkie:p

kasia - ja mam wrażenie od jakiegoś czasu,że w nocy prawie w ogóle nie śpię....bardziej wpadam w tryb czuwania, budzę się co chwilę, a głębiej zasypiam jak już swita na zewnątrz :baffled:

Ja tylko wczoraj miałam taki duży problem z zaśnięciem i przebudzaniem w nocy,tak to tylko muszę się dobrze ułożyć,pokręcić i zasypiam:) za to mój wewnętrzny budzik się przestawił i praktycznie codziennie budzę się o 6 i nie mogę spać dłużej:)

hejka.
Ja dziś cały dzień bede leżec i pachnieć, jedynie obiad zrobie, mężuś w pracy i jesteśmy sami z synusiem.
Od wczoraj coś mnie gardziołko boli :( Po mału zaczynam dietkę, ograniczyłam całkowicie słodkie i cukier, jedynie do kawy pół łyzeczki daje ale gorzkiej nie jestem w stanie wypić.

Udanej niedzieli :)

hej

w koncu sie dzis wyspalam, bo ostatnio ciezko z tym bylo. G wybyl na caly weekend- wczoraj egzamin uczelnia wieczorem impreza a dzis znowu uczelnia...
Ja sobie wczoraj skoczylam do galerii myslalam ze znajde cos fajnego dla Malej, ale ani w HM ani w smyku ani w tkmaxx nic nie znalazlam. Kupilam sobie jedynie cudowny szlafrok w tkmaxx z mysla o szpitalu.

Pogoda dalej kiepska :/ ale w tv mowia ze ida upaly od srody- w koncu! nie ma bata, przyszly weekend G musi mnie gdzies zabrac ;p

Kasik podzielam Twoje zdanie co do zarzadzania kasą. Nie wyobrazam sobie zycia na kredyt, tylko po to zeby spelniac swoje zachcianki. Ja mam takue zdabie ze juz teraz mysle o tym zeby tak gospodarowac kasa zeby w przyszlosci zapewnic swoim dzieciom dobry start.
Zobaczymy czy sie z praca uda, ale to dopiero za jakues dwa lata, bo teraz rok macierzynskiego i rok doktoratu.

Mrowka zazdroszcze wyjazdu ;) bawcie sie dobrze :)

Dolga ale tesciowa wredna, co za babsko!

Szczesliwa jak czytam o Twojej Coreczce to mysle ze to mega urocza i slodka Dziewczynka!

Buba Wy na Kube z 3m dzieckiem chcecie leciec. A rodzinka moja i G przerazona jak powiedziałam ze chce pojechac na Sw Bozego Narodzenia w gory (do naszego mieszkania) ze no jak z takim malym dzieckiem?! i ze w przyszle wakacje mysle o wakacjach w trojke jakis fajniejszych zagranicznych (podroz poslubna) to ze chyba oszalam z takim malenstwem... a my z G uwielbiamy podrozowac, zwiedzac i do tej pory brakowalo nam jedynie fotelika z tylu lub wozka... nie chcemy byc jedna z tych par dla ktorych dziecko to przeszkoda zeby z domu wyjsc...

milej niedzieli, ja sie wlasnie zastanawiam co ze soba zrobic ;p

(...) A co do cycochow to ja na prawdę już nie ogarniam... Kupiłam niedawno kolejny stanik i już się wylewam :-( w miarę wygodnie mieszcze się tylko w jeden... Muszę chyba poszukać bo kiedyś na allegro kupiłam za wielkie i zostawiłam ale chyba są w komórce a samej to nie lubię tam chodzić :p niedługo chyba będę bez stanika chodzić :-D bo ile można kupować i chodzić w nich przez dwa tygodnie tylko :-/ wam też tak szybko rosną?
Mi już przestały na szczęście... ale przez te początkowe 4 miesiące była masakra... Teraz zatrzymały się już i mam nadzieję, że nie będą przybierać, prócz mleka of course ;)

A dzisiaj mój M. zabiera mnie do restauracji gdzieś do Sopotu, nie chciał powiedzieć gdzie ;) Zdam relację jak wrócimy :)

ja ostatnio nie mialam kiedy zagladac bo byliśmy od piątku w gosciach... zmeczylam sie bo w domu najlepiej ;) ale juz glupio bylo odmawiac tyle razy zapraszali.. no ale wczoraj poznym wieczorem wróciliśmy ;) wiec juz wszystko wraca do normy... i moge byc z Wami na bierzaco ;)

Aaa.... zapomniałam całkiem, ale miałam dać zdjęcia sukienki :)
Póki co mam ją tak na wieszaku, nie było mnie na zakończeniu, ale jutro powinnam dostać zdjęcia od koleżanki, którą poprosiłam o kilka fotek z zakończenia. Więc to może jutro się uda ;)
A tymczasem:
DSC_0403m.jpgDSC_0402m.jpgDSC_0400m.jpgDSC_0399m.jpg

Załączniki

• DSC_0403m.jpg
    DSC_0403m.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 122
  • DSC_0402m.jpg
    DSC_0402m.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC_0400m.jpg
    DSC_0400m.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC_0399m.jpg
    DSC_0399m.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Akatsuki robiłam przed chwila taki test jak mówiłaś i biustonosz odejdzie minimalnie wiec nie jest za duży :)

U mnie też rodzina w sensie moi dziadkowie po nie wyzywali ze na święta Bożego Narodzenia chce jechać do Polski z takim malutkim dzieckiem. No ja pierdziele moje dziecko moja sprawa i mówią ze jestem nie odpowiedzialna. A wspomne ze chrzciny mam zamiar robić wlasnie przez święta jak uda w Polsce bo chce żeby moja siostra była chrzesna i żeby mi rodzice byli na chrzcie

Ja dzisiaj walczę ze strasznym bólem głowy normalnie nie daje rady :/

Do góry