reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Malinka przesylam uściski i dużo siły na dzisiejszy dzień.

Kasik rozumiem Cie z wyjazdem do mamusi. Sama nie mogę się doczekać. W przyszłym tygodniu jedziemy. przyjeżdża również z UK moja siostra z dziećmi wie w ogóle będzie raj - my na tarasie z kawka a dzieciaki szaleństwo w ogrodzie :-)

reklama
Dzień dobry :)

My weekend możemy zaliczyć do udanych i tylko jedna rzecz popsula nam humor - padł niestety czytnik karty w renówce.

A tak byliśmy w Bydgoszczy, wieczorkiem na kabaretach bo były dni Włocławka, a wczoraj byliśmy na lato z radiem :D

Nogi mi odpadają, ale było super.

Dostałam też już wcześniej swój urodzinowy prezencik i jestem bardzo zadowolona :)

Dziś zaraz uciekam na wizytę więc proszę o kciuki

A ja trzymam za wszystkie z was i cieszę się, ze weekend mialyscie udany :)

Miłego poniedziałku!

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Witam was kochane po weekendzie! Ciesze sie ze miło spędziliście ten czas....[emoji3][emoji41] ja niestety cały przepracowałam a na sniadanie obiad i kolacje miałam kanapki i owoce bo moj tez pracował i nie mieliśmy kiedy gotować. Dziś zamierzam zrobic sobie cos konkretnego[emoji41] zamieram jeść i leżeć w ogrodzie[emoji41] pogoda jest super, jak narazie nie przeszkadzają mi upały.
Miłego dnia dziewczyny [emoji8]

Dzień dobry :-)

ela doskonałe plany na dzisiejszy dzień :-)

kamilove jaki prezent dostałaś? &&& za wizytę

kasik chodzi o to, że ten strój się podwija? W jednoczęściowym bałam się, że przy końcu już się nie zmieszczę. Na plaży będę tylko tydzień, później na basenie, więc wolałabym coś wygodnego do pływania.

Hej

Witam się bardzo nie w sosie :-( zatoki mam zawalone nadal bardzo w dodatku od wczoraj wróciły mdłości... Mam nadzieję że to przez zatoki mi niedobrze i lada dzień minie jedno i drugie... Nie mam siły dziś w ogóle :-( jeszcze w dodatku w pracy muszę być... Bo znów kiero zachlal... Dobrze że to ostatnie dwa tygodnie bo dłużej bym już nie zniosla krycia go eh

Zdrówka kochana i trzymaj się tam. Dobrze że tylko jeszcze 2 tygodnie w robocie.

Akat- trzymam kciuki za wizytę.

Ella- miłego leniuchowania, wypoczynek Ci się przyda.

Dolga- jak tam adaptacja?

Kasik- nie ma jak u mamy :) super będziesz mogła trochę odsapnąć :)

Hej Kochane!

Wczoraj wróciliśmy. Nie nadrobię tych dwóch tygodni niestety :/ Mam nadzieję, że tu u Was wszytko dobrze?

Nad morzem było cudnie, mimo pogody w kratkę. Jestem z siebie dumna, dałam sobie radę sama z brzuchem i moim prawie dwulatkiem ;) Hanusia jest przekochaną dziewczynką :) Ten wyjazd był na prawdę czystą przyjemnością. Pewnie przez lata taki babski wyjazd się nam nie trafi....będę te dwa tygodnie wspominać z łezką w oku <3

Dziś mam wizytę u mojej ginki. Ciekawe jak tam Karol. Młody szaleje w brzuchu :D Bardzo mnie to cieszy bo Hania była raczej leniuszkiem i się mało ruszała co mnie co chwilę doprowadzało do histerii, że pewnie coś jest nie tak...a Synuś nie daje mi powodów do niepokoju ;) Ale...pewnie da też popalić po wyjściu na świat ;)

Kamilove, Akatsuki kciuki za wizyty :)

Miłego dnia Dziewczynki :)

hej
.
Jezuuu musze chyba G poprosic zeby zamykal drzwi od zewnatrz zebym nie mogla wychodzic z domu ;) bylam w ciuchu i nakupilam takie cuda nowe z metkami ze glowa mala ;)

a tak serio to zaczynam poszukiwania wozka, smoczkow, butelek itd.
I musze dzis jeszcze podzwonic za psychiatra który mi wystawi zaswiadczenie na cc, wole miec to wczesniej zalatwione, bo nie wiadomo ile trzeba bedzie czekac na wizyte na nfz.

Dreamgirl sliczna sukieneczka!

Akatsuki daj znac co powiedzieli na te bole, pewnie Mala sie tak ulozyla..

Dolga &&&& za adaptacje Mlodego ;)

Kamilive co dostalas na urodzinki? ;)
&&&&& za wizyte ;)

Ania Kropla wow podziwiam Meza, my z G zrobilismy rok temu wielka petle bieszczadzka, ale samochodem ;p

Buba haha no moze faktycznie takie same mamy szlafroki ;p
Zgadzam sie ze kredyt w firmie to norma i potrafi ulatwic wiele. Alr kredyt na wakacje, czy luksusowe zachcianki to nie dla mnie. Ja nawet karty kredytowej nigdy nie mialam, zawsze sie wzbranialam, dysponuje tym co mam.
Dokladnie dla nas tez dziecko to dopelnienie i juz sie doczekac nie mozemy wspolnych wypadow. Chociaz w tropiki bym sie jednak troche bala...

zazdroszcze Wam basenu, sama bym poszla zwlaszcza ze mam obok bloku, ale mam spore sklonnosci do zakazen miejsc intymnych i wole nie ryzykowac. Ja nawet od wkladek jednej firmy dostaje uczulenia i trzeba leczyc.
Ale powiem Wam ze tak mi sie teskni za silownia ze szok, poszlabym chetnie i sie zmasakrowala ;) ciekawe ile po cc bede musiala odczekac.

Niby dzis nie jest goraco, ale ja zdycham, ledwo chodze, a oddychanie to jeden wielki problem...

reklama
Witamy po weekendzie :)

Nadrobiłyśmy wszystko przy śniadanku i kawce... a teraz trzeba ściągnąć zwłoki z kanapy i ogarnąć parę tematów... Sprzątanie, zakupy, pieczenie ciasta dla dzisiejszych gości... Jeden dzień w roku, a tyle roboty!

&&& za dzisiejsze wizyty :)

Ja będę podglądać Malutką 2 lipca :) Pierwszy raz po 30-stce, hehe

Miłego dnia Dziewczyny :) mój powinien taki być :)

Do góry