hej
.
Jezuuu musze chyba G poprosic zeby zamykal drzwi od zewnatrz zebym nie mogla wychodzic z domu
bylam w ciuchu i nakupilam takie cuda nowe z metkami ze glowa mala
a tak serio to zaczynam poszukiwania wozka, smoczkow, butelek itd.
I musze dzis jeszcze podzwonic za psychiatra który mi wystawi zaswiadczenie na cc, wole miec to wczesniej zalatwione, bo nie wiadomo ile trzeba bedzie czekac na wizyte na nfz.
Dreamgirl sliczna sukieneczka!
Akatsuki daj znac co powiedzieli na te bole, pewnie Mala sie tak ulozyla..
Dolga &&&& za adaptacje Mlodego
Kamilive co dostalas na urodzinki?
&&&&& za wizyte
Ania Kropla wow podziwiam Meza, my z G zrobilismy rok temu wielka petle bieszczadzka, ale samochodem ;p
Buba haha no moze faktycznie takie same mamy szlafroki ;p
Zgadzam sie ze kredyt w firmie to norma i potrafi ulatwic wiele. Alr kredyt na wakacje, czy luksusowe zachcianki to nie dla mnie. Ja nawet karty kredytowej nigdy nie mialam, zawsze sie wzbranialam, dysponuje tym co mam.
Dokladnie dla nas tez dziecko to dopelnienie i juz sie doczekac nie mozemy wspolnych wypadow. Chociaz w tropiki bym sie jednak troche bala...
zazdroszcze Wam basenu, sama bym poszla zwlaszcza ze mam obok bloku, ale mam spore sklonnosci do zakazen miejsc intymnych i wole nie ryzykowac. Ja nawet od wkladek jednej firmy dostaje uczulenia i trzeba leczyc.
Ale powiem Wam ze tak mi sie teskni za silownia ze szok, poszlabym chetnie i sie zmasakrowala
ciekawe ile po cc bede musiala odczekac.
Niby dzis nie jest goraco, ale ja zdycham, ledwo chodze, a oddychanie to jeden wielki problem...