reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

spotkałam się tez z takim typem budowy, tzw atletycznym. Masz po prostu duży obwód klatki piersiowej mimo że jesteś szczupła ;)

reklama
Po czym poznać , ze weekend? I to ładny weekend? Cisza na forum :))

Jakos okolo 10 wybraliśy sie nad morze na spacer. Jak jechalismy to byla taka srednia pogoda, w miare cieplo, ale bez szalu, ale niebo zachmurzone. A się tak ładnie wypogodziło i było super, cieplo i przyjemnie, ze szok. Poszlismy na ulubiona zupe rybna, troche pospacerowalismy, posiedzielismy nad morzem, a pozniej jeszcze musielismy zajechac do Castoramy no i z synkiem jeszcze na plac zabaw to w sumie wrocilsimy z godzinke temu.

praktycznie codziennie budzę się o 6 i nie mogę spać dłużej:)

hihi moze organizm przystosowuje sie bo wczesnego wstawania, bo z dziecmi to taka normalna pora na pobudke :)

hejka.
Ja dziś cały dzień bede leżec i pachnieć, jedynie obiad zrobie, mężuś w pracy i jesteśmy sami z synusiem.
Od wczoraj coś mnie gardziołko boli :( Po mału zaczynam dietkę, ograniczyłam całkowicie słodkie i cukier, jedynie do kawy pół łyzeczki daje ale gorzkiej nie jestem w stanie wypić.

Udanej niedzieli :)

oj cos ostatnio ten bol gardla powszechny :( trzymaj sie i zdrowiej

hej

Buba Wy na Kube z 3m dzieckiem chcecie leciec. A rodzinka moja i G przerazona jak powiedziałam ze chce pojechac na Sw Bozego Narodzenia w gory (do naszego mieszkania) ze no jak z takim malym dzieckiem?! i ze w przyszle wakacje mysle o wakacjach w trojke jakis fajniejszych zagranicznych (podroz poslubna) to ze chyba oszalam z takim malenstwem... a my z G uwielbiamy podrozowac, zwiedzac i do tej pory brakowalo nam jedynie fotelika z tylu lub wozka... nie chcemy byc jedna z tych par dla ktorych dziecko to przeszkoda zeby z domu wyjsc...

a czemu sa przerazeni, ze chcecie na swieta jechac w gory? od Was chyba nie jest to nie wiadomo jak daleko, prawda? no kurcze bez przesady.
A z wyjazdem zagranicznym to powiem tak, że moj maz byl ( i w sumie uwazam, ze nadal troche jest) przewrazliwiony na punkcie naszego syna. Jak sie urodzil na poczatku to byla masakra bo wszedzie widzial zagrozenie dla niego. Oczywiscie za granice tez bardzo bal sie pojechca i w sumie pierwszy raz za granice z synkiem pojechalismy jak mial 2 latka. teraz troche wyluzowal i sam nawet mowi, ze jak nowe bobo bedzie mialo pol roczku to sobie gdzies poleicmy.

Mi już przestały na szczęście... ale przez te początkowe 4 miesiące była masakra... Teraz zatrzymały się już i mam nadzieję, że nie będą przybierać, prócz mleka of course ;)

A dzisiaj mój M. zabiera mnie do restauracji gdzieś do Sopotu, nie chciał powiedzieć gdzie ;) Zdam relację jak wrócimy :)

czekam na relację :)

No! Byliśmy w bistro FIDEL w Sopocie. Generalnie szamka pycha, ale mega długo czekaliśmy na jedzonko... no i okazało się to wszystko bardzo ostre. Za ostre jak dla mnie. A poza tym super, i jadłam pieczonego banana z sorbetem :) Mniam!

No rzeczywiście pustki, a pogoda naprawdę dzisiaj dopisała, aczkolwiek jednak nie dla mnie takie słońce i ten skwar, co to będzie w przyszły weekend jak ma być ponad 30 st, umeczony dzisiaj jestem, mąż poszedł do pracy na nocke, w ja położyłam moje dziecię spać i siedzę na tarasie podlewam trawkę :)

Dream ooo super niespodzianka, takiego bananika tez bym wszamala ;)

Dream - fajny wypadzik :-)

Dziewczyny...Wy o biustonoszach a ja dziś w ostatniej chwili, po długiej bitwie myślowej, postanowiłam się szarpnąć na strój kąpielowy....Bo do tego sprzed ciąży nie wejdę.To znaczy wejdę ale efekt żenujący, bo strój naciąga mi się na brzuchu,ściągając dekolt z cycków na wysokość żeber prawie ;-) A szkoda, bo na wakacje jedziemy, w planach m.in aquapark....Ale kupiłam w końcu coś, mam nadzieję,że jak wyjdę w tym na basen to nikt nie zadzwoni po green peace ;-)

Dreamgirl super ze wypad udany :-)

Dolga to gdzie to takie upały? U mnie dziś było niesamowicie duszno a jeszcze zapchane zatoki do tego i umieralam z duchoty :-( na szczęście po ulewie trochę lżejsze powietrze i jakoś szło przeżyć

Mrówka a jednoczęściowy kupiłaś? Ja właśnie rozmyslam czy na basen się nie zapisać bo coś czuję się większą z każdym dniem i trochę ruchu by się przydało a basen chyba najlepszy? Tylko że ja jak coś zamierzam wskoczyć w stare kostiumy dwuczesciowe :-D no chyba że będę się wylewac strasznie...

Ja mam jutro z rana położną. Musze jej ponarzekać trochę. Biodro mi tak daje w kość że nie da się leżeć. Na dodatek czuje nacisk na spojenie lonowe jak chodzę, musi mi sprawdzić czy Nelka jakoś się nie spieszy nad wyraz.

Imprezka zakończona. Córka zadowolona, zmęczona, pewnie już zasnęła.

Tez musze sobie kupić strój na basen. Na razie chodzę w dwuczęściowym, ale tutaj słońca prawie nie ma więc na razie mogę. Jednak jak pojedziemy nad morze to chciałabym jednoczęściowy. Myślałam o tankini(?) Taka bluzka z majtkami. Może później też mogłabym w tym chodzić.
Malinka mu położna w pierwszej ciąży zalecala basen na ból pleców. Wszystko spoko tylko ze ból pleców akurat nie był przez ciaze(nie w takim stopniu). Teraz też chodzę ale na weekend tylko, bo musi być ktoś ze mną, bo małej samej nie zostawię w wodzie żebym mogła sobie popływać. Ale polecam, w wodzie bedziesz się czuła dużo lżej :-)

Jutro mam jeszcze wolne, popołudniu idę do położnej. Ma zdecydować co z moim wolnym. Myślę że wrócę do pracy

malinka ja mieszkam 100 km od Warszawy w kierunku polnocny wschod :) napisz kochana gdzie ty mieszkasz, bo juz ktorys raz piszesz ze pada a u nas susza normalnie, od miesiaca albo i wiecej to moze raz byla ulewa i to taka chwilowa, masakra posialismy trawe, posadzilismy drzewa i to wzytsko trzeba non stop podlewac, a wody to tyle zuzylismy, ze chyba sie nie wyplacimy :p

Akatsuki oooo to koniecznie sprawdz co tam sie dzieje, bo moe cos z szyjka, albo poprostu mala nisko siedzi sobie, albo poprostu to wielkosc Twjego brzuszka :)

a ja jutro ide z synkiem na adaptacje do żłobka, narazie na dwie godzinki, ale zobaczymy jak bedzie, moze nie bedzie tak najgorzej, bo w tej grupie jest siostry coreczka

reklama
Szczęśliwa a właśnie plecy mnie pobolewaja! Jutro muszę poszukać jakiś sensownych ofert :-)

Dolga jestem z Łodzi :-) i fakt ostatnio pogody nie najlepsze... Albo od razu oberwanie chmury jak wtedy co wracałam w tą nawalnice gdzie woda płynęła po kolana i dzisiaj tak samo, ale dużo krócej lało na szczęście no i bez burzy :-) tylko niestety ostanio chłodno i wilgotno.. Niby od środy ma być lepiej.. Zobaczymy :-) ale z chęcią mogę Ci wysłać trochę deszczu :-D oo przed wczoraj też ulewa mnie złapała na szczęście bez parasola się nie ruszam już :p

Do góry