reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

wirginia ja jako specjalista od cyckow (hehe) sugeruje ze 85 moze byc na ciebie za duzy I jechać po plecach. pewna doza ucisku jest wskazana bo ciężar piersi musi być poparty na zebrach - inaczej opadają z wiekiem. Nazywa się to "pthosis" ... poproś faceta zeby włożył ci palce za pasek na wysokości ramiączek I pociągnął do siebie. jak może odchylic stanik o więcej niż 1,5 cm z każdej strony to jest za duży ;)

reklama
spoko metoda która ci powiedziałam jest stosowana przez brafitterki. Możliwe ze nie lubisz ciasnych biustonoszy ale jeśli stanik ma "robić robote" to musi ci dawac odpowiedni support inaczej niestety biust opada :(

ja wlasnie tez musze sobie powywalac staniki, bo jakas wieksza polowa, albo mi sie porozciagały obwody, albo miska jakas maciupcia,

mi po ciazy nie mialo co wrocic, bo ledwie skonczylam karmic i ciaza, wiec nie wiem jak bedzie, ale podejrzewam wielki zwis :D

W poniedziałek wybieram się po nowe biustonosze bo z obecnych juz powyrastalam. Az sie boje rozmiaru bo teraz 65E a nie mieszczą wszystkiego ;) po karmienuach mialam ciut wieksze piersi nuz przed ciążą ale za to takie "puste". Teraz to juz w ogóle pewnue tylko skóra zostanie ;)

Szczesluwa pokaż torcik!

Mrówka milego odpoczynku.

Buba odpisze juz tu żeby nie zaśmiecać juz tego watka wózkowego. Kuba super :)) byliśmy tam w podróży poślubnej ;))) to jest super miejsce na podróż z dzieckiem. Klimat super i Kubańczycy bardzo lubią dzieci. Ale podziwiam ze z takim 3 misiecxnum dzieciaczkiem w tak długa podróż samolotem się wybierzecie .
Dzięks za przeniesienie ;) porządek być musi :) zazdroszczę że miałaś przyjemność liznąć już ten klimat ;) na Kubę to ostatni dzwonek żeby lecieć aby właśnie taką "prawdziwą Kubę poznać"dużo się tam dzieje i zmienia... Małe dzieci są idealne do podróżowania Fran właśnie pd 3 mc podróżuje bo wyedy był już po podstawowych szczepieniach, gorzej z 1,5-3 latkiem no dużo niebezpieczeństw wokoło a takie małe cyc i do wózka ;) trzeba tylko z głową wszystko zaplanować :€
Buba a mi się tak marzyła Kenia. Jednak pierwszym celem są Hawaje na które kiedyś polecę :-)
Wirginia mi wróciły piersi do poprzedniego rozmiaru ale wygląd juz nie ten.
Dream no to pospalas dzisiaj :-)

Dzisiaj robiłam tort dla córki na urodziny. Ma dopiero w lipcu ale robimy imprezę juz jutro. Jaka ona była szczęśliwa. Przed spaniem jeszcze go całowała :-) Lubie widzieć szczęście w jej oczach :-) i mimo tego że tort nie wyszedl idealny jej reakcja jest najważniejsza. Niestety odplacilam to bólem brzucha u pleców, ale już odpoczywam.
Hawaje- ach Ci serferzy ;) super chillout ale i dobra imprezowa miejscówka. Ludzie przemili. Afryka jest piękna i dzika. Uczta dla zmysłów. Ale i bardzo niebezpieczna. Tam życie nie ma wartości tam wartość ma pieniądz :( bo bieda jest wszędzie i to straszna....Robiliśmy przez moment interesy z Kenijczykam i trudno to wszystko szło a w obawie przed zagrożeniem zakazałam R tam latać....porwania dla okupu białych co to parę dzięgęgów mają to tam niestety nie rzadkość.....
Gratulujeę cukierniczych podbojów! Tort napewno przepyszny i wygląda cudnie a szczęście córy bezcenne. Ja w tym remoncie to wogóle prawie do kuchni nie zaglądam...wszystko popakowanw, kuchnia prawie rozebrana...generalnie jemy w knajpach. Brak mi trochę kucharzenia ale i sił chyba do tego narazie...podziwiam zatembraz jeszcze, pełen szacun i udanej imprezki!
Buba ty to chudzinka to nie dziwie się ze tak mało pod biustem :)

To mam nadzieje ze i moje wroca do swoich rozmiarów :)

Szczęśliwa to mi się wlasnie podoba u dzieci ze potrafią się cieszyć z najmniejszych rzeczy :)

Dobrze że i cyca nie wywaliło bo bym nieźle wyglądała ;)

Zbieram się zaraz do pindrzenia bo chrzciny w innym mieście.

Miłej niedzieli kochane :*

mnie juz otatnio nie rośnie nosze 70F/75E obecnie, mam nadzieje ze na tym koniec, kupilam medele swing takze temat laktatora mam juz zakończony:tak:

Mroowkaa oo a gdzież to sir na wakacje wybieracie? My w końcu nie wiemy czy damy rade w ogóle gdzieś jechać, bo mąż ciężko z wolnym a urlopu wziąć nie może teraz, bo nie ma ludzi do pracy wrrr.. Jak się wkurzy to l4 i niech spadają
No u nas też było trochę przeszkód,ale w końcu zorganizowaliśmy coś z ostatniej chwili. Jedziemy do Kudowy, od nas to jakieś 300 km - więc nie aż tak daleko, może przeżyję podróż ;-) Głównie chodziło nam,żeby mała miała trochę nowości i zmieniła otoczenie. Pogoda zapowiada się dobra,tak więc robię zapas warki 0% Twoim śladem i jadę się obijać i tyć na obcej ziemi ;-)

reklama
hej

ale dzisiaj pospaliśmy, obudziliśmy się po przed chwilką

Mrowka udanego wypoczynku !!

krewetka to już 1 zakup masz z głowy, ja wczoraj pokładał ubranka i ciuszków do pół roku mam
taką ilość, ze dla trojaczków spokojnie by starczyło,

Buba udanej imprezy

miłej niedzieli !!!!

Do góry