reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Witajcie dziewczyny ja dzisiaj cały dzień na nogach rano zakupy spożywcze później ciasto a potem zakupy ciuchowe i kupiłam sobie dwa nowe biustonosze których rozmiar to 85E o_O tragedia mało zawału nie dostałam w sklepie :/
Wybaczcie ze nie odpisze nic na to co wcześniej pisalyscie ale padam na twarz
Ja mam 80F :D

Tak mówicie o tych nagrodach... ja za czerwony pasek w ósmej klasie dostałam rower. A na komunię zegarek, który niestety nie dał rady w zderzeniu z trzepakiem. Hahaha, a tak za oceny nie dostawałam nagród. Ale nie zależało mi, w ogóle nie chciało mi się uczyć za bardzo. Na 18 dopiero dostałam lepsze prezenty - oprawki Morgan i zegarek Tissot :) Elektroniki chyba nie dostawałam od rodziców w ogóle. ;)

A chciałam jeszcze powiedzieć, że około 16 znowu mnie zmogło i spałam kolejną godzinę... szok!!!! :szok: Nie spałam tyle od czasu, gdy miałam kilka miesięcy...

reklama
Mroowkaa oo a gdzież to sir na wakacje wybieracie? My w końcu nie wiemy czy damy rade w ogóle gdzieś jechać, bo mąż ciężko z wolnym a urlopu wziąć nie może teraz, bo nie ma ludzi do pracy wrrr.. Jak się wkurzy to l4 i niech spadają

Dzisiaj fajny dzień był, wiec teraz leżę sobie na leżaczku na tarasie, pije warke 0% i patrze jak się trawka podlewa, och... Żyć nie umierać

Dream Zazdroszczę ze masz w ogóle możliwość spania haha u nas ciężko, choć mąż się lituje i przeważnie to on wstaje 4-5 z synkiem a później do pracy leci a ja wstaje, jeszcze nas czeka takie ze 2-3 lata pewnie, aż dzieciaki dorosną

Ale mnie teściowa dzisiaj wkur... Powiedziała, że co ja sobie biedna.zrobiłam (w sensie, że zaszłam w ciążę), że ona sobie nie wyobraża jak ja będę z dwójką małych dzieci i ze napewno tego nie chcieliśmy, a jak powiedziałam ze tak właśnie chcieliśmy to ona z tekstem ze napewno nie, nosz kur... Co za babsko, nie ma chyba drugiego człowieka co by mógł mnie tak wkur..., już nie chce mi się z głupia kłócić, ale takim sposóbem znowu nie zobaczy wnuka parę miesięcy, bo ja jej też nie zamierzam widzieć, kurcze musze mężowi to powiedzieć, ciekawe co on na to

Ja na 18stke dostałam... tort, były to ciężkie czasy, początki wychodzenia na prostą, troszenke przykro mi było ale szybko się ogarnelam na szczęście :-)

Dreamgirl w sumie to dobrze, widocznie potrzebujesz tyle snu :-)

Ja też chciałam dziś pospac w dzień czy chociaż wygrzac się pod kołdrą bo chorobsko jeszcze trzyma (ale muszę przyznać że ta seria *spam* daje rade i już jest lepiej) no ale nie potrafię :-/ a to obiad, a to porządki, a to popralam ciuszki a to popakowalam i co, już która godzina... Eh

A co do cycochow to ja na prawdę już nie ogarniam... Kupiłam niedawno kolejny stanik i już się wylewam :-( w miarę wygodnie mieszcze się tylko w jeden... Muszę chyba poszukać bo kiedyś na allegro kupiłam za wielkie i zostawiłam ale chyba są w komórce a samej to nie lubię tam chodzić :p niedługo chyba będę bez stanika chodzić :-D bo ile można kupować i chodzić w nich przez dwa tygodnie tylko :-/ wam też tak szybko rosną?

Dream ja mam nadzieję że większe nie urosnąć moje bo z tymi mi już ciężko :)
Malinka ja mam tak jak Ty rosną jak szalone :/
A takie pytanie kobietki wróciły wam cycuchy po ciąży do dawnych rozmiarów czy nie?

Dolga oj z tymi tesciowymi tak jest, może jak nawet nie chcą źle to wkurzają na maksa swoimi gadkami i madrosciami. Ja nauczyłam się olewac gadki które mnie wkurzają. A ty masz teściowa blisko czy gdzieś dalej mieszka ?

Mi piersi po karmieniu wróciły do poprzedniego rozmiaru ale niestety trzeba było nad nimi popracować ;)) w xnaczeniu troche sflaczale byly. no i mam niestety rozstępy ale na to to już tylko chyba laser by pomógł.

Dream ale Ci zazdroszczę!!! Super, wysypiaj się bo ja nadal bezsenna :(

Mi cycki narazie urosły do C a pod biustem 60-65 zależy od firmy.

Buba odpisze juz tu żeby nie zaśmiecać juz tego watka wózkowego. Kuba super :)) byliśmy tam w podróży poślubnej ;))) to jest super miejsce na podróż z dzieckiem. Klimat super i Kubańczycy bardzo lubią dzieci. Ale podziwiam ze z takim 3 misiecxnum dzieciaczkiem w tak długa podróż samolotem się wybierzecie .

Buba a mi się tak marzyła Kenia. Jednak pierwszym celem są Hawaje na które kiedyś polecę :-)
Wirginia mi wróciły piersi do poprzedniego rozmiaru ale wygląd juz nie ten.
Dream no to pospalas dzisiaj :-)

Dzisiaj robiłam tort dla córki na urodziny. Ma dopiero w lipcu ale robimy imprezę juz jutro. Jaka ona była szczęśliwa. Przed spaniem jeszcze go całowała :-) Lubie widzieć szczęście w jej oczach :-) i mimo tego że tort nie wyszedl idealny jej reakcja jest najważniejsza. Niestety odplacilam to bólem brzucha u pleców, ale już odpoczywam.

reklama
Buba ty to chudzinka to nie dziwie się ze tak mało pod biustem :)

To mam nadzieje ze i moje wroca do swoich rozmiarów :)

Szczęśliwa to mi się wlasnie podoba u dzieci ze potrafią się cieszyć z najmniejszych rzeczy :)

Do góry