hej
ja juz w domku, na szczescie bez zadnych losi łosi po drodze
niestety okazalo sie ze obraczka na G jest za duza i musimy dac do zmniejszenia, ale to juz po slubie, bo mogliby sie nie wyrobic.
Dodonka sprawdzilam wykaz z usg polowkowego i faktycznie nie mam tego zmierzonego, ale moze i dobrze bo jakby wynik byl watpliwy to bym sie bez sensu przejmowala, a to i tak niczego nie zmieni. Ale dzieki za info, dobrzr wiedziec na przyszlosc
Colly nic straconego
to najnowsza kolekcja Taranko
tyl ma identyczny- u gory koronka, dalej material i ząbkowane falbany. Bedzie przy okazji na poprawiny po weselu w przyszlym roku i ewentualnie na jakies wyjscia typu wesele znajomych czy cos takiego, tylko wtedy dodam jakies kolorowe dodatki
strasznie nie lubie ciuchow na jeden raz, dlatego szukalam kiecki ktora moglabym jeszcze wykorzystac.
Szczesliwa o kurcze a skad taki sluz? zdiagnozowali? dobrze ze tylko na strachu sie skonczylo
Krewetka u Ciebie w miescie ciezko z praca, a moj Tato do siebie do firmy porzadnego pracownika znalezc nie moze... a placi nienajgorzej.
Kasik bede zmuszona zmienic za jakis miesiac, bo moj lekarz idzie na urlop po 9.08 do polowy wrzesnia czyli akurat na moja koncowke ciazy ;/ dobrze ze mam inny szpital wybrany, usg robie u Tescia, to w wawie sobie znajde jakiegos na nfz zeby miec badania refundowane i szyjke badana
a reszte bede prowadzic u Tescia.
Dolga ja jednak dzis zaczelam 7m-c ale trymestr III zaczynam za tydz, tak mi pokazuje bellybestfriend
Dreamgilr ciesze sie bardzo ze sytuacja opanowana
uwazaj na Was
Sysia ja sie o tym dowiedzialam ostatnio na IP jak pojechalam z twardnieniami i gin mi badal szyjke
Akatsuki zostaw cycuchy w spokoju
masaz i draznienie sutkow powoduje wyfzielanie oksytocyny a co za tym idzie moze powodowac przedwczesne surcze.
super ze z mieszkaniem sie ruszylo!
Xmamuska gratulacje dla Corek!
co di wyksztalcenia to czasem zastanawiam sie na co czlowiekowi te studia... fakt ze moj G ma bardzo dobrze platna prace w zawodzie i ciagle sie doksztalca na podyplomowkach, ja robie doktorat tylko pytanie co pozniej, czasem ponoc latwiej dostac posade z mgr niz z dr...
co do sexu to mi nic nie mowcie, ja mam posuche juz pol roku... zapowiedzialam juz G ze jak juz bedziemy mogli po urodzeniu to Go z lozka nie wypuszcze
no chyba ze na ululanie dziecka
ja za czerwone paski chyba tez nie mialam specjalnych nagrod, ale za dostanie sie na studia tak i za obrony inz a pozniej mgr
co do ubranek to ja mam wiekszosc na 62, 68, a kilka na 56. Dziewczyny w zwiazku z moja niewiedza ile czego sxykowac to powiedzcie mi ile Wy macie tych ubranek tak mniej wiecej ilosciowo z jednego rozmiaru...
ach no i dzieki za mile slowa co do kiecki