reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Akatsuki ja z kolei nie miałam nigdy sukcesów w nauce ;)

Sandrunia dostała wypasiony prezent ale zasłużyła na to

Julcia wybrała sobie ciuchy wiec dostała :)

Uwielbiam je rozpieszczac i sprawiać im radość, ale oczywiście wszystko ze zdrowym rozsądkiem :)

Dziękuję wszystkim za Gratulacje :)

Drem ty tu nie fiskus bo dostaniesz klapsa na gole dupsko i tyle będzie !

Kasik świetne ujecie synka

Akatsuki po cichu nie zapraszając gratuluję

Tak mnie dziś głowa boli ze szok, idę zaraz z psami na spacer i lulac

reklama
xmamuska ja mialam w gimnazjum zawsze pasek, olimpiady polonistyczne I konkursy wygrywalam, mialam wlasny tomik poezji wydany przez szkołę, w liceum bylam red nacz gazety szkolnej 3x pierwsze miejsce na FAM ogólnokrajowym, matura zdana na 80-90% później na studiach dziennych średnia 4,5 rok w rok I co mi z tego przyszło? ;) moge sie tylko ludziom na forum pochwalić hehe ale fajnie że córeczki są doceniane! to buduje wiarę w siebie ;)))

dream ooo super, dbaj o siebie kobito, bo Oluś bedzie chcial szybko wyskoczyc :)

Akatsuki super ekstra, czekam na rozwoj sytuacji :)

kasik sliczna fotka :)

xmamuska gratulacje, ja tam tez raczej mialam dobre wyniki w nauce, chyba ze mi sie nie chcialo, ale u nas nikt nie stosowal takich technik, ale moze dziewczynki beda mialy motywacje do dalszego działania :)

ja dzisiaj caly dzien na dworku z synkiem, nałaziłam sie, ale jakos czulam sie super, a nagle pufff... wszytsko uleciało, głowa boli i nie mam na nic sił :(

fajnie że rozpieszczasz dziewczynki za sukcesy w nauce :p Ja tam nic nie dostawałam za paski :p ale ja ogólnie nie miałam problemu z byciem rozpieszczaną :p

Kurcze, ja też nie pamiętam bym coś dostawała... Złożę reklamację za te wszystkie lata, gdyż od 4 klasy aż do szkoły średniej zawsze miałam i jakoś się to wydawało tak oczywiste, że mnie nie nagradzali... :-D

Żeby dostać rower to musiałam iść do komunii, hehe. Inne czasy może były...

xmamuska, gratulacje!!! ;-)

:)

Gratulacje!!!!

A ja już w domku od około 13, ale sprzątałam i w ogóle ;)
Także radość i spokój i mam nadzieję,że dzisiaj się wyśpię... Pessar jest okropny. W sensie, że trzeba zakładać tabletki dowcipne i czuć ten krążek pod palcami, bardzo blisko... fuj no.

Może to głupie pytanie, ale nie znam się kompletnie: seks można uprawiać? :sorry: nie no chyba nie...

Już niewiele czasu zostało na szczęście... Dobrze, że możesz sprzątać i normalnie funkcjonować.

xmamuska ja mialam w gimnazjum zawsze pasek, olimpiady polonistyczne I konkursy wygrywalam, mialam wlasny tomik poezji wydany przez szkołę, w liceum bylam red nacz gazety szkolnej 3x pierwsze miejsce na FAM ogólnokrajowym, matura zdana na 80-90% później na studiach dziennych średnia 4,5 rok w rok I co mi z tego przyszło? ;) moge sie tylko ludziom na forum pochwalić hehe ale fajnie że córeczki są doceniane! to buduje wiarę w siebie ;)))

Noooo, z perspektywy czasu to na ch. się zdało... :-D

Ze stypendium naukowego na studiach to jeszcze kasę miałam, a tak poza tym to wyłącznie, albo aż satysfakcję. Nikt mnie nigdy o oceny w szkole nie zapytał, świadectwo to tylko rodzinie pokazałam, hehe...

Ale ja ogólnie uwielbiałam szkołę, kochałam studiować, może dlatego, że mi łatwo przychodziło.
Teraz miałam w planie od października doktorat z politologii robić, ale będę robić magisterkę z bycia mamą... Też fajnie :-D Może za rok... :tak:

Akatsuki a co studiowałas? Kurcze jak z ciebie taka polonistka to tutaj trzeba uważac jak się pisze ;))

dyplom mam z Politologii spec Historia Komunizmu w Polsce ;) a o moje zdolności Polonistyczne to bym się nie bała zbyt. Lata emigracji I byki wale gorsze niż niedouk haha

reklama
bo komunizm jest ideą. faktyczny stan rzeczy to socjalizm bo komunizmu w czystej postaci nie da się wprowadzić - nie może być wszystko wspólne a każdy równy ;)

Do góry