reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Czesc dziewczyny ;) mam nadzieje ze jest tutaj troszke miejsca dla mnie.. :) mam corke 2.5 roku , i obecnie 5 tydz i 5 dzien ciazy. Czekam na usg , poprzednio w 5tygodniu na usg sam pecherzyk 1 cm ... ciaza na lutce bo ronilam w listopadzie

hej Lenati! Taki sam nam termin wychodzi ;))

reklama
Akatsuki dzieki za przywitanie ..ale literowka mi sie wkradla 5tydz i 6 dni ;) tak czy siak jest podobnie :)

dolga nie wiem co Twoje dzieciątko ma wprowadzone już do diety ale na zaparcia proponuję kaszę jaglaną, figi suszone jeśli masz dostęp do sprawdzonych soków warto podawać sok porzeczkowy

akatsuki ekstra, wiedziałam, ze bedzie dobrze :)

lantka, aina witajcie :)

u nas dzisiaj zły dzien, mój malec ma zatwradzenie i jest ciagły płacz, a poza tym ostatnie noce to tez jakas masakra i znowu nasuwa mi sie mysl, czy dobrze zrobilismy, ze sie tak pospieszylismy ;/
Podobna myśl mi przeleciała przez głowę jak 1,5 tygodnia temu trafiliśmy z małą do szpitala, trzeba było spać na krześle lub podłodze szpitalnej, a potem całą trójką rzygaliśmy na zmianę ;-) Ale i tak niczego nie żałuję i powtórzyłabym to jeszcze raz.

Jak starsze dzieci choruja to rozne mysli chodza po glowie :) tez bylismy w ostatnim czasie w szpitalu i tez bylam zrezygnowana :) na szczescie choroba minela i mysli tez;)

Witam wszystkim ale tempo jeszcze nie zdążyłam nadrobić pewnie uda mi się dopiero jutro w pracy wczoraj wpadłam o 20 dzień wcześniej w nocy byliśmy na pogotowiu z synkiem taki kaszel zaczął sie dusic w nocy masakra ale już trochę lepiej, dzisiaj powiedziałam rodzicom bo akurat przyjechali z Niemiec bardzo się ucieszyli że znowu będą dziadkami, miłego wieczoru

My na szczescie juz ok ;) ale w ostatnicg dniach bylismy dwa razy w szpitalu z wymiotami w przeciagu 2 tygodni , a w miedzy czasie zap. oskrzeli ;/

Jak samopoczucia ??

reklama
dolga nie wiem co Twoje dzieciątko ma wprowadzone już do diety ale na zaparcia proponuję kaszę jaglaną, figi suszone jeśli masz dostęp do sprawdzonych soków warto podawać sok porzeczkowy

no u nas jabłko nie bardzo, kompocik ze śliwek pomógł i ćwiczenia :) a pół dnia na rękach mi siedział omg ;/ az się boję co bedzie z tą moją ciążą i ciągle to powwtarzam od jakichś 5 mscy, ale bierzemy sie chyba od jutra za niego, odstawiam od cycka i niech spi sam, bo juz ostatnio nawet mąż musi od nas wychodzić bo on całe nocy jęczy i beczy, a mąż rano do pracy, albo po nocy

Powiedzcie kiedy widzieliscie kropka ???

U nas na zaparcia pomaga zwykle jablko ;)

Lenati witaj :) 7t5d miałam usg i już ładnie wsyztsko było widac, serduszko biło :)

Witam wszystkim ale tempo jeszcze nie zdążyłam nadrobić pewnie uda mi się dopiero jutro w pracy wczoraj wpadłam o 20 dzień wcześniej w nocy byliśmy na pogotowiu z synkiem taki kaszel zaczął sie dusic w nocy masakra ale już trochę lepiej, dzisiaj powiedziałam rodzicom bo akurat przyjechali z Niemiec bardzo się ucieszyli że znowu będą dziadkami, miłego wieczoru

oj współczuję tego szpitala i wam wszystkim tych szpitali, to jest dla mnie coś odległego, ja tylko w szpitalu na porodówce byłam i mam nadzieje, że nadal będę omijac z daleka. No to teraz szczęśliwi dziadkowie, ciekawe jak moi zareagują, właśnie w niedziele siostra urodziła, która miała termin na za miesiąc i myślałam, ze jak urodzi to im powiem, ale jednak za wcześnie to się stało hehe

Do góry