reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Hej Laski!

My dziś po raz kolejny wstałyśmy o 6.00...budzik przyszłego Taty nas budzi od tygodnia, ale przynajmniej szybko usypiamy wieczorem. Maleńka wczoraj i dziś była aktywna. Też uwielbiam jak brzuch mi faluje od jej wygibasów. Widzę, że Malinka i Kamil też to dostrzegają ;)

Blair- ja dziękuję, powiało grozą... dobrze, że nic się nie stało!

Akat- brak mi słów! Pamiętam jak drugie mieszkanie znalazłam na tydzień przed wyprowadzką z pierwszego... jeszcze w naszych stanach to bym chyba "urodziła" ze stresu. Życzę by szybko udało się znaleźć coś sensownego &&&

Dream- ja też jakoś musiałam się przyzwyczaić do tych wędrówek po nocy i nad ranem... po powrocie do domu budziłam się nerwowo z oczekiwaniem na mierzenie temperatury, hahahaha marudne muszą być te dzieciaczki z noworodkowego albo u nas im coś podawali, bo moja sala była przystająca do oddziału poporodowego i rzadko było coś słychać.

Buba chyba masz za spokojne te ostatnie dni skoro "stać Cię" na bezsenność, no chyba, że z drugiej strony masz za dużo na głowie i ciągle myślisz jak to ogarniesz...

Miłego dnia!

reklama
Malinka widzisz tak się martwilas to teraz mala da ci po palić :)
Blair jak byliśmy z moim w Pl to nam tez wskoczyl pod koła tyle ze jeleń. Idzie się ładnie przestraszyć ale dobrze ze udało Ci się wyhamować
Dream jeszcze tylko dziś i jutro do domu dasz rade :)
Buba łącze się z Tobą w cierpieniach ostatnio wogole nie sypiam :/

Ja jem śniadanko biorę garść leków i biore się za naukę bo dzisiaj o 3 ostatni egzamin :)
Życzę wam miłego czwartku :)

Cześć Dziewczyny

Napisałam taaakiego długiego posta i mi go zżarło!

Mnie obudził dziś Ukrainiec o 7 rano wiadomością z messengera, napisał co chciał i po 15 minutach poszedł spać a ja miałam budzik nastawiony na 8! :-(

Blair dobrze, że na strachu się skończyło. Masz rację, łosie to bardzo niebezpieczne zwierzęta na drodze.

Dream współczuję Ci! Przechodziłam pobyt w szpitalu w ciąży z Zuzią. Cały tydzień pobudki na tętno i odgłosy z korytarza...

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

Akatsuki aż się wierzyć nie chce w to co piszesz. Tymbardziej, że moi rodzice mają lokale pod wynajem i czasami stoją puste pare miesięcy zanim znajdzie się chętny. Akatsuki, przyznaj się, jesteś trollem? :p

Blair, masakra, dobrze że nic się nie stało ale wyobrażam sobie te nerwy. Moich rodziców kiedyś łoś lekko zachaczył kopytem a zderzak zmasakrowany i rejestracji pół godziny szukali. A to i tak nic bo łoś gdzieś zniknął a leśniczy trzymał ich pare godzin i szukali go czy mu się nic nie stało.

Ja dziś od rana zły humor, wczoraj wieczorem zresztą też. Od paru dni budzą mnie bardzo silne skurcze łydek mimo, że biorę 3 tabletki magnezu dziennie. Te łydki to mnie bolą prawie cały dzień po tym. A wczoraszy dzień wyglądał u mnie tak że byłam w pracy (i tam czułam się ok), wróciłam do domu i na chwilę się położyłam i stwierdziliśmy że jedziemy coś zjeść. Chciałam jeszcze iść do smyka bo są promocje to już mi brzuch twardniał, czułam się zmęczona i taka niezdarna. W domu już nawet nie ogarnęłam na wieczór. Kurde no przeszkadza mi ten brzuch i jest mi coraz ciężej od paru dni. Robi się coraz mnie fajnie :(

A z takich pozytywnych rzeczy to właśnie zaczęłam siódmy miesiąc i tym samym trzeci trymestr!!! Już niewiele zostało :)

Za mna dzisiaj ciezka noc cos nie moglam spac, chyba z nerwow bo dzisiaj wizyta o 11 .

Akutsaki normalnie czytam i nie wierze ze macie takie przeboje z agencjami , ale napewno cos sie uda znalezc.

Bleir o jezu dobrze ze to sie tylko tak skonczylo.

Blair, Wirginia dokładnie, chciałam i mam :D już się stęskniłam za takim buszowaniem :) mój leniwiec pewno zbierał siły na takie kopanko :) i chyba jeszcze tak mocno mnie nie bombardowała :)

Blair, dobrze że wyhamowałaś i nic się nie stało! Pochwal się sukienką! :)

Colly jeju już 7 miesiąc? I III trymestr? Niesamowite jak to szybko leci! Za chwilę będziemy się chwalić pociechami :)

Akutsaki niestety agencje robią tak zeby im bylo wygodnie a nie Wam :/ a od niekompetencji to az sie roi. Powodzenia z pewnością cos fajnego znajdziecie.

Blair masakra! Ale spotkanie w cztery oczy@ cale szczęście ze udalo sie wyhamować., ale syrachu i nerwow to i tak miałaś sporo - współczuję. My z mezem w kwietniu zgarnelismy sarne na auto i mimo ze auto duze a zwierz sredni to i tak autko niezle uszkodzone a my nerwów mielusmy sporo a po zderzeniu z losiem to juz w ogole byłaby masakra takze wow szczęście miałaś!

Tak mialam pytać dziewczyny jak u Was z jezdzeniem samochodem? Bo ja ostatnio musialam niezke fotel i kierownice przestawiać bo mi brzuch przeszkadzal ;) ale jezdze dalej i to dużo chciaz nie rax mialam dtresujace sytuacje na drodze s nerwy w tym stanie kiepsko znosze i ja i maly :/

Kasik co do xurawiny to lepiej faktycxnie sama jeść tylko znajdz jakas z mala iloscia vukru bo niestety one sporo maja.

Nie kompetencja i nieslownosc ludzi i firm mnie poesla ostatnio. Na dniach odbieramy klucze do naszego nowego domku wiec teraz akcja urzadzania szukania i zamawiania. Super tylko jeszcze ani raxu nie otrzymalam prjektu/wyceny itp od zadnej firmy w deklarowanym czasie. Nie wiem ludziom nie zależy czu jak? Kuchnię z dziewczyna juz 2 miesiąc ustalam i nadal nie dostalam ani zetelnego kosztorysu ani projektu zawsze cos jej przeszkadza. Sprobowalal w innym miejscu i sytuacja sie powtarza - ustaliliśmy wszystko pani wie co i jak deklaruje jakis termin a po moim upomnieniu ze nic nie otrzymalam to jakies wymowki ze nie miala kiedy, zeszef nie potwierdził itp a ja z nowu czekam laslawie zeby od ludzi cos kupic i jeszcze im za to zaplacic no prosze Was o co chodzi? Ale to nie jest odosobniony przypadek tylko ze wszystkimi tak :/ pani mnie od rana juz wkurzyla.

Na szczescie trochę sie rozchmurza moze w koncu jakies lato nasz czeka?

Akatsuki no chamstwo poprostu, ja nie wiem co tam sie dzieje :/

Blair oooo matko dobrze, ze wam sie nic nie stalo, uwazaj na siebie :) i daj znac jak po wizycie &&&&

Colly a mi sie wydaje, ze dopiero za tydzien zaczynamy 7 msc, nie wiem sa rozne zrodla, ale moje wzytskie tak podaja, ze od 28 tyg

Julisia niestety tak to jest I PEWNIE nic i tak nie pryzspiesyzcie, a autem jezdze, jak narazie ok tylko czasami pas mnie uciska i jak wsiade do kogos kto ma nisko siedzenia to troche mnie brzuch boli

Dzień dobry! :-)

Colly, III trymestr, jeny, ależ ten czas leci :szok: Chwila moment i ciąża będzie wspomnieniem.:-D Więc jakoś ten najcięższy czas (dosłownie) się przetrwa... :-) Na zły humor najlepsze są lody i czekolada!

Kurcze, ja sobie nie wyobrażam noszenia 3 kg w brzuchu :eek: Teraz nic mi nie ciąży w sumie, chociaż jak przez chwilę jestem w pozycji zgietej to tak mnie boli kość ogonowa, że się podnieść do pionu nie mogę... :angry: Nie wiem jak umyje głowę pod koniec, hmmm... :-D

blair, dobrze, że wyhamowałaś... łoś to wielkie zwierzę... ja kiedyś uderzyłam w sarnę, zabiłam ją :-(, a ona prawie mnie :crazy:, auto kasacja, ale na szczęście wyszłam z tego cało...

akatsuki, jakaś paranoja z tymi mieszkaniami... wracajcie do PL, tutaj pełno mieszkań na wynajem :-) a tak już zupełnie serio to mam nadzieję, że uda się Wam w końcu coś znaleźć! widocznie mają dużo chętnych, że tak ludzi traktują...

dream, ciesz się, że to tylko kilka dni... polska służba zdrowia... :crazy:
tak a propos: 1434988626_qv09ke_600.jpg :-D

Załączniki

• 1434988626_qv09ke_600.jpg
    1434988626_qv09ke_600.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
dbdg co do tych posilkow to nie do konca sie z tym zgodze, nie w kazdym Polskim szpitalu tak to wyglada, fakt ze z innymi krajami mozemy sie schowac, ale te memy sa o wiele za bardzo przesadzone :)

Do góry