reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Moja 3,5 latka tez sie siostry nie moze doczekac , rano przytula sie do brzucha, daje buxiaka i coraz czesciej pyta kiedy pozna wkoncu Sare, ze po co ona tak dlugo w tym brzuchu jest . Mowi ze bedzie spala z siostra ale jak bedzue plakac to ona zatka uszy i kupy bedzie przebierac tata bo one smierdza

reklama
hejka.
Nerwa mam od rana bo nie dodzwoniłam się do tej zakichanej poradni diabetologicznej. Zadzwoniłam do sekretariatu zapytać czy tam ktoś wogóle pracuje a pani na to "skąd ja mogę wiedzieć co one tam robią" nosz kur... Za cały dzień nikt nie jest w stanie słuchawki podnieść. Dzwonie średnio co 15-20min.
A do tego synek nie chce nic jeść, wcisnełam w niego na siłe pół bułeczki, wiem że przy anginie nie chce się jeść ale cokolwiek musi mieć w żołądku. Oczka ma już ładne, nie ma opuchlizny tylko są lekko czerwone i wygląda jak mały wampirek :p

Akat współczuje ci z tym mieszkaniem, wiem co czujesz jak się jest w beznadziejnej sytuacji, ale na pewno wszystko się ułoży. :)

Dream wiem jak to jest w szpitalu, ostatnio spędziłam tam trochę czasu, jedzenie było nawet w miarę ale chrapanie innych pań na sali doprowadzało mnie do szału.

Autem jeździ mi się dobrze, w pierwszej ciąży jeździłam prawie do samego końca, a teraz mimo dużego juz brzucha mieszcze się w seicento :)

Witam was
U mnie dziś szybkie wstawanie, nie ma leniuchowania, idę dziś do pracy na pare godzin. Juz nie wspomnę jak mi sie chce....
U nas dziś wypada 4 rocznica po ślubie [emoji183][emoji141]

Hejka,

ja sie najadlam czeresni (oczywiscie musialam do kazdej zajrzec ;) ) zbiore sie w sobie i musze w koncu cos zaczac robic, Kurcze czuje sie strasznie ociezala, nic mi sie nie chce, wszystko zajmuje mi jakos duzo czasu i ogolnie jakos do bani sie czuje :(((( jeszcze ta wstretna pogoda brrrrr dzisiaj kurier ma dostarczyc moje nowe spodnie, moze one poprawia mi troche humor ? hihi

Blair o kurcze to dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo, mogloby byc nie ciekawie.... My spotkalsimy kiedys w gorach łosia (nawet cala rodzinke) , ale jechalismy wtedy o 6 rano, wiec moj maz bardzo ostroznie jechal, bo spodziewal sie jakis zwierzatek i powiem szczerze, ze to byl piekny widok :) 6 rano, góry i te zwierzatka, staly sobie na drodze i patrzylysie na nas i pozniej sobie wolniutko przeszły :)

Noc okropna. Nie da się tu spać normalnie. Co godzinę w nocy sprawdzanie tętna płodu. Nad nami noworodki więc w ciszy nocnej wszystko słychać... Gorąco tu tak że musiałam koło pierwszej szukać pokoju gdzie moglabym otworzyć okno bez schładzania innych leżących. Ehhh... Chce do domu.

oj bidulka :(( jak lezalam po urodzeniu synka tez pamietam ze bylo strasznie cieplo..

hej dziewczyny

A z takich pozytywnych rzeczy to właśnie zaczęłam siódmy miesiąc i tym samym trzeci trymestr!!! Już niewiele zostało :)

ja tez! ja tez ! :))))

Tak mialam pytać dziewczyny jak u Was z jezdzeniem samochodem? Bo ja ostatnio musialam niezke fotel i kierownice przestawiać bo mi brzuch przeszkadzal ;) ale jezdze dalej i to dużo chciaz nie rax mialam dtresujace sytuacje na drodze s nerwy w tym stanie kiepsko znosze i ja i maly :/

Kasik co do xurawiny to lepiej faktycxnie sama jeść tylko znajdz jakas z mala iloscia vukru bo niestety one sporo maja.

Jako pasazer super, nic mi nie przeszkadza, ale moze dlatego, ze mamy dosyc komfortowe, duze auto. Ale mam strasznego doła, ze ja nie prowadze auta :((

ta co kupilam ma 30% cukru, wiec faktycznie chyba sporo ...

Sysia Akatsuki

jedzonko w szpitalu miałayscie łał, wypas :) jak w hotelu ;)

Co do jedzenia w szpitalu to pwoeim szczerze, ze po urodzeniu jak lezalam 4 dni to jakos specjalnie nie narzekalam, szczegolnie obiady mi smakowaly, na sniadanie i kolacje to moze gorzej, cos mi tam chyba maz przynosil, ale chyba nie bylo njagorzej bo nawet nie pamietam tego dokladnie.

Ela to gratulacje :) cos planujecie z tej okazji? My mamy we wrzesniu 5 rocznice :) ale to syzbko minelo :)

Ela gratulacje:) poświętujcie sobie wieczorem z mężem:)

wirginia94 mm fasolka po bretońsku,uwielbiam:D u mnie będzie dzisiaj spaghetti.

Ja rano byłam na pobraniu krwi i oddałam mocz do analizy,mam nadzieję,że będzie wszystko okej jak do tej pory. U mnie jest ładna pogoda,świeci słońce i jest chłodny wiaterek. Idealna pogoda na spacer:)

Ja po wizycie kontrolnej i zglupialam bo albo poprzednio gin zle cos zvadala ( zastepstwo bylo) albo po 2 tyg lezenia i oszczedzania sie polepszylo, bo szyjka zamknieta i dluga 4,79cm wiec wow - wtedy byla krotka nie wiem ile bo nie mam wpisane i otwarta na opuszek ??? Dziwne ale ciesze sie ze jest ok bo teraz wakacje i chcuelusmy za 2 tyg jechac na 3-4 pod namiot nad jezioro :) Mala tez sie ma ok rosnie ladnie nie wiem jak wagowo ale jest starsza o 4 dni na usg

reklama
Do góry