reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Ułożenie dziecka chyba nie ma jeszcze znaczenia co?
Nie ma :)

ja chyba nigdy nie zejde z wojennej ścieżki z agencjami nieruchomości. dopisuje tylko nazwy do listy skurw!eli ... Kolejna oferta o której wam nawet nie wspomniałam bo przeczuwałam że pewnie będą jazdy jakieś (a jakże) ... otóż właściciel oferte przyjął ale wymaga żyranta ... dobre sobie. powiedziałam agentowi że orzy naszym dochodzie wymaganie żyranta jest pozbawione jakichkolwiek podstaw I ma pogadać ze swoim klientem I mu wytłumaczyć że się chyba urwał z choinki. Agent obiecał zaraz dodzwonić I dupek nie oddzwonil do tej pory. a rozmawiałam z nim o 9:30 rano ... brak mi słów na te agencje.
Kiszka.... Ile Ci jeszcze zostało czasu?

reklama
Dobry wieczór :-)

Ciesze się, że wszystkie wizyty pomyślne i maluszki zdrowo rosną.

Dream,

Kciuki by pessar pomógł i juz wszystko było dobrze &&&&&

Akat,

Ty to masz dziewczyno z tymi agencjami!! :( co jedna to lepsza...
Współczuję i tulam :*

Hania i Zuzia dziś się nieźle rozbrykały i pierwszy raz widziałam falowanie brzucholca :) fajnie przypomnieć sobie to uczucie i widoki.

Dobrej nocy :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Akatsuki normalnie współczuję ci dziewczyno tych problemów z agencjami :/ jacy ludzie tam pracujący muszą być tenpi. Ale glowa do góry bo po burzy zawsze musi wkoncu wyjść słońce :)

ewula ja miałam dzisiaj glukoze, miałam dawke 75 i 2 kłucia, mama nadzieję, ze dobrze mi wykonano
to badanie bo nie mam zamiaru powtarzać

akatsuki mam nadzieję, ze w końcu znajdziecie fajne mieszkanie

Dziewczyny jeśli chodzi o glukozę to mi powiedzieli że 3 pobrania to pełna krzywa i jest najprawdziwsza.

Akatsuki ja już nawet nie komentuje tych "Twoich " agencji :crazy:

Akatsuki współczuję :-( ciągle jakieś przeboje... Wierzę że w końcu się uda! Przecież ile czasu to już trwa...

Ja cały dzień miałam zalatany. O wizycie napisze jutro bo już padam na twarz

Przejrzałam te ciuszki które dziś dostałam i są cudowne, jutro coś wrzucę :-) a mam ich już tyle że pół pokoju mam w workach :p

Zuza od parunastu minut urządza sobie imprezkę i chyba nadrabia wszystkie dni lenistwa, brzuch lata mi w każdą stronę! Trochę udało mi się nagrać to jutro obrobie ten filmik i wrzucę :-)

Jestem nieprzytomna idę spać, dobranoc dziewczynki!

hej

aaaaa napisalam takiego posta i mi wcielo, wrrr...

Ja juz u Rodzicow jutro wizyta u gina i bede mocno obstawac przy zbadaniu szyjki na usg! zobaczymy co z tego wyjdzie

W drodze dzis przezylam chwile grozy. Jechalam przez las, na szczescie bylo ograniczenie predkosci wiec jechalam 50-60 gdy nagle pod kola wbiegl mi olbrzymi łoś! hamowanie awaryjne, samochod w poprzek drogi postawiony i szybka modlitwa "Boze nie! co z Zuzia?!"jakims cudem znalazly sie centymetry i nie uderzylam w zwierza. Łosie są o tyle paskudne ze maja dlugie nogi i jak sie uderzy to leca i miazdza auto... telepalam sie do konca trasy...

wieczorem pojechalam z Mama do galerii i kupilam Malutkiej rozek w smyku i dostalam od Rodzicow niesamowita sukienke na cywilny :)

i z tego co pamietam

Akatsuki wspolczuje przebojow z agencjami, mam nadzieje ze niedlugo cos znajdziecie

Malinka chcialas to masz! ;)

Ktoras pytala jeszcze o wage z polowkowego- moja Malenka w 19+3 wazyla 312g lekarz stwierdzil ze w normie ;)

Ostatnia edycja:
Akatsuki - kochana no nie wierzę....toć to czeski film...ile można. Co za dupek!!!!

Dream- leż i wypoczywaj, trzymam kciuki, będzie dobrze!

Gratuluję udanych wizyt :)

Co do glukozy ja miałam 3 pobrania. Bezsseność nadal nęka...hepl!

reklama
Noc okropna. Nie da się tu spać normalnie. Co godzinę w nocy sprawdzanie tętna płodu. Nad nami noworodki więc w ciszy nocnej wszystko słychać... Gorąco tu tak że musiałam koło pierwszej szukać pokoju gdzie moglabym otworzyć okno bez schładzania innych leżących. Ehhh... Chce do domu.

Do góry