sysia87ami2011
Fanka BB :)
Xmamuska ja w 1 ciazy mialam wyniki na granicy i moja gin wyslala mnie do kliniki diabetologicznej na ponowna glukoze, wtedy mi pobiersli krew 3 x i wyniki tez byly takie na granicy lub b.blisko niej i wpisali mi w karcie cukrzyca ciazowa, musialam miec diete i mierzyc cukier kilka razy dziennie ale tak to bylo ok. Moja gin pow ze lepiej to wpisax i troche dietowac bo pod koniec ciazy beda bardziej kontrolowac wody i wzrost dziecka i dostane skierowanie na wywolanie w dniu terminu ale porod sam sie zaczol dzien przed . No i powodzenia na wizycie
Kasik co fajnego cxytasz, ja od tego lezenia czytam 2 ksiazki tyg bo ile mozna tv ogladac. Powodzenia na wizycie dzisiaj.
Dream a jakie masz rozwarcie? I co z szyjka tez sie skraca? Ja jutro mam kontrole mojej i sie boje bo mam uczucie ze sie skrocila , a dodatkowo ostatnio byla infekcja i tez nie wiem czy leki pomoga powoli zaczynam schizowac
Kasik co fajnego cxytasz, ja od tego lezenia czytam 2 ksiazki tyg bo ile mozna tv ogladac. Powodzenia na wizycie dzisiaj.
Dream a jakie masz rozwarcie? I co z szyjka tez sie skraca? Ja jutro mam kontrole mojej i sie boje bo mam uczucie ze sie skrocila , a dodatkowo ostatnio byla infekcja i tez nie wiem czy leki pomoga powoli zaczynam schizowac