reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Dziewczynki... idę jutro na patologię do szpitala na kilka dni, bo mam rozwarcie od środka. Szyjka mi się otwiera. Niestety.
Ale będę Was czytała i na bieżąco dam znać co tam się dzieje. Mają mi założyć szwy lub jakiś krążek włożyć. Jutro się wszystkiego mam nadzieję dowiem.
Także buziaki i dzięki za kciuki.
A - z Olkiem wszystko ok. :)

dawaj znac co i jak

ja dzis na badania, w tym glukoza, z Lilka piłam 50g i było ok mam nadzieje ze teraz tez przejdzie bez problemów

Dream trzymam za Was kciuki! Bądź dobrej myśli,wszystko będzie okej:)

Ja na początku lipca wybieram się do dentysty.Mam nadzieje,że nic się tam bardzo nie popsuło.

Witam porannie,

Dream kochana trzymaj się dzielnie i mam nadzieję że szybko lekarze ogarną temat i wrócisz do domku :) dbaj o siebie i staraj się nie myśleć i nie stresować wiem że łatwo radzić...najważniejsze że Olo ma się dobrze :) do którego szpitala idziesz?

Ja nadal w amoku przeprowadzko-remontowym....teraz przenieśliśmy się z całym domem ( salno, sypialnia, kuchnia, pokój Fr do części biurowej gdzie jest jedno pomieszczenie więc żyjemy na kupie ;) i wszędzie mam blisko czy do szafy czy do kuchni ;) dziś przenoszę ubrania....boję się ;) nawet nie zdawałam sobie sprawy że tyle tego jest...:(

Co do laktatora o Tommym bardzo dużo dobrego słyszałam ale tak jak pisałam miałam medelę. A teraz chcę Nuka elektrycznego tylko że nie znam opinni.....

W piątek przychodzą mebelki do niuni do pokoju i wózek :) z racji że nie mogłam się zdecydować na kolor to babeczka powiedziała co by się nie stresować bo mogę wymienić oglądając obydwa na żywo :)

Dziś pospałam :) ale muszę się wytarabanić i ogarnąć śniadanko.....miłego dnia mamuśki :*

Dreamgirl zaciskaj nogi, niech Olek jeszcze grzecznie siedzi :)
a to rozwarcie od środka to zbadał ci sondą na usg? co te październikowe dzieciaki tak się spieszą?!
On mi robi zawsze USG dopochwowe. I na tym widac było jak na dłoni rozwarcie. Ono następuje od strony macicy, a nie od strony pochwy. Bo wówczas mogłaby to być "moja" wina. A tak to niestety pokłosie poronień.

Dream &&&&& odzywaj się co i jak. A tak w ogóle to co Cię zaniepokoiło? Bo chyba jakoś czułaś te rozwarcie?
To była rutynowa wizyta. I nic nie czuję aby było inaczej. Cały czas tak samo.

Dream kochana trzymaj się dzielnie i mam nadzieję że szybko lekarze ogarną temat i wrócisz do domku :) dbaj o siebie i staraj się nie myśleć i nie stresować wiem że łatwo radzić...najważniejsze że Olo ma się dobrze :) do którego szpitala idziesz?
No trzymam :) Idę do Wojewódzkiego.

Ja spakowana, po herbacie przyszykowana, teraz czekam na Mamę aż po mnie podjedzie i ruszam. Także odezwę się potem już z oddziału mam nadzieję. Buziaki!

Dreamgirl Pozwodzenia :)

Ja dziś mam wizytę na 15.15 i musze powiedzieć o tym dziwnym "bólu" brzucha czasami . Martwi mnie też troszkę wynik mojej krzywej cukrzycowej,bo na czczo jest ok w normie, po wypiciu glukozy po 1 h miałam wynik 180 a do tylu też jest norma,po 2h miałam wynik 132 a norma 140 :( sama nie wiem zobaczymy co lekarka powie , no i bardzo ciekawa jestem ile młody waży :D

Hejka,

ja odprowadzilam synka do zlobka, zrobilam sobie kawke i ksiazke sobie poczytam, bo w koncu jakas mnie zainteresowala. Ciaza chyba jakos dziwnie na mnie dziala, bo ja zawsze bardzo lubilam ksiazki czytac, a teraz jakos ciezko mi to idzie, od pocztaku ciazy zaczelam chyba z 10 ksiazek i żadnej nie skonczylam, co wczesniej zdarzalo mi sie baaardzo rzadko.
Powinnam tez posprzatac mieszkanie, ale nie wiem czy bede miala sile na to...
Ide tez dzisiaj na wizyte na 13.00, odbiore swoje wyniki morfologi, ciekawa jestem czy beda lepsze, mam nadzieje, ze tak :)

Dreamgirl powodzenia :) dzisiaj bede trzejezdzala kolo Wojewodzkiego to Ci pomacham :))

Buba podziwiam, ze dajesz rade w takich warunkach w naszym stanie :) oj czlowiek nie zdaje sobie sprawy ile rzeczy gromadzi, dopiero przy przeprowadzce, jak wszystko trzeba spakowac to sie okazuje ile tego wszystkiego jest...
Jakie mebelki wybralas?

So happy najgorsze juz za Toba ;))

Zastanawiam sie czemu niektore z Nas maja 2 a niekotre 3 pobrania ? Od czego to zalezy?

Xmamuska no jak jest w normie to powinno byc ok, nie marwt sie na zapas.

xmamuska no pewnie jakiejs cukrzycy to nie masz, ale delikatna dieta by sie przydala, bo tak wszytsko na granicy, ja ostatnio usg nie mialam a kolejne dopiero 15 lipca i tak bym chciala iwedziec ile wazy moj maluch, bo sie boje, ze jest mały, na polowkowym byl mniejszy niz Niko, nie wiem moze taki moj urok, ze bede rodzic nieduze dzieci, zreszta wszytskie moje siostry urodzily dzieci mniej wiecej takie same jak ja :)

reklama
Do góry