hej
melduje ze zaliczylam rok
wczoraj ostatni, drugi egzamin i srednia w tym roku 5,0 ;p
w weekend odwiedzili nas moi Rodzice i pomogli przeniesc nam sypialnie do sredniego pokoju, bo w poprzedniej ciasno by nam bylo z lozeczkiem.
w weekend walczylam mocno z zaparciami, masakra po tym zelazie... ale udalo sie i twardnienia przeszly. Zauwazylam na sutkach ze mam takie biale kropeczki jakby pod skora, zastanawiam sie czy to przypadkiem juz nie pokarm sie zbiera? zwlaszcza ze ostatnio cycuchy bola mocniej. Ale nie sprawdzam tego za bardzo bo wiem ze nie powinno sie drznic brodawek.
Karo czekalam do poniedzialku pelna nadziei ze napiszesz nam ze Niunia sie pieknie rozwija a tu taki cios.... (*) dla Twojego Aniolka. Trzymaj sie dzielnie! :*
Malinka wspolczuje sensacji na glukozie, ale gluoie pipy jak sie nie znaja na robocje to niech zmienia prace! cytryna nie ma zadnego wplywu na wynik. Nastepnym razem idz gdzie indziej, tylko odczekaj tak z tydzien albo dwa.
Colly ja ide na kolejne usg w okolicach 30tyg i pewnie Tesc zrobi nam i 4d, ostatnio na polowkowym tez mielismy. Juz sie nie moge doczekac jak znow zobacze moje Sloneczko
Wirginia a mialas usg nerek? moze to zastoje?
widzialam ze pisalyscie o zareczynach, ja czekalam prawie 10lat na pierscien mocy, a w czw odbieram nasze obraczki od jubilera
ja sie na laktatorach nie znam i na szvzescie mam z glowy ten problem bo dostalam od Bratowej G. Mowi ze prawie nieuzywany, lezal i czekal w razie w. Wysterylizowany i gotowy do uzytku.
Madela elektryczny