reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Kasik,

Potwierdzam! Nie każdy stelaż pasuje do każdej wanienki. My mamy taki, że tylko dany kształt i długość wanny w niego wejdzie. Ale za całość dałam 20 czy 30zl

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

No to dobrze mi się kojarzyło ;)) ja mam dwie wanienki , krótsza na początek i dłuższą i ten stelaż mi na obydwie pasuje.

Mamatatadziecko a jaki model masz ? Ile kosztował ?

Ostatnia edycja:
reklama
dolga są różne stelaże, a najbardziej popularne wielkości wanienek to 80 cm i 100

latator tommee jest cichy, nawet w nocy, w drodze też się sprawdzał, tez go używałam ,
avent jesczcze nie wiem, ale jak próbowałam to był cichy

Dziewczyny macie dzinsy z h&m mama ? Bo nie wiem jaki rozmiar zamówić. Ja mam od nich dżinsy ciążowe o rozmiarze 40 i są ok nawet mają trochę luzu i mam takie treginsy które też mają rozmiar 40 j są juz ciasne. Kupowałam tez szorty i mam rozmiar 42 i kurcze juz z zgłupialam jaki rozmiar mam wziąć :(

dobrej nocy laski, ja mam nadal paskudny humor I chyba serio będę musiała skorzystać z porady psychologa bo straciłam zupełnie siłę I ochotę do czegokolwiek.... Już nie wiem czy to chwilowe czy już tak zostanie. Idę spać, to na chwilę obecną moja ulubiona rozrywka.

szczesliwa.4 też zaszalałam dzisiaj z moimi dziewczynkami - truskawki z bitą śmietaną :) wieeelka porcja była :)

zawsze jak mąż wyjeżdża to ja nie mogę zasnąć i siedzę po nocach, gybym jeszcze coś konkretnego robiła a nie głupoty oglądała :p no dobra chociaż piękną czerwień mam rękch i róż na nogach ;)

Akatsuki, może zostaw małą z mężem i wyskocz gdzieś na chwilę relaksu tylko dla Ciebie.

Kasik ja mam dzinsy z hm mama. Mam rozmiar 40 ale mogłabym mieć 38. 40 niby tak przyszłościowo kupiłam chociaż wg. mnie bardzo mała jest różnica między tymi dwoma rozmiarami.
Drugie spodnie z hm mama mam 38 i też są dobre. Nie wiem jak te spodnie się nazywają, takie beżowe , proste nogawki.
Szorty planuję kupić też 40 ale to poczekam aż będzie pogoda na to bo póki co to nie wygląda na to by miały się przydać.

Dziewczyny macie dzinsy z h&m mama ? Bo nie wiem jaki rozmiar zamówić. Ja mam od nich dżinsy ciążowe o rozmiarze 40 i są ok nawet mają trochę luzu i mam takie treginsy które też mają rozmiar 40 j są juz ciasne. Kupowałam tez szorty i mam rozmiar 42 i kurcze juz z zgłupialam jaki rozmiar mam wziąć :(
Kasik - ja mam, moin zdaniem zawyżona rozmiarówka. A szczególnie jeśli spodnie są z elastanem i się rozciągają....
[=Akatsuki;11725451]dobrej nocy laski, ja mam nadal paskudny humor I chyba serio będę musiała skorzystać z porady psychologa bo straciłam zupełnie siłę I ochotę do czegokolwiek.... Już nie wiem czy to chwilowe czy już tak zostanie. Idę spać, to na chwilę obecną moja ulubiona rozrywka.[/QUOTE]

Lala- tulę mocno i koniecznie chwila relaksu!!! Sen dobrze Ci zrobi. Ja nadal bezsenna...:(No nie wierzę że można w cywilizowanych czasach mieć aż takie problemy z najmem...kochana a jakieś prywatne portale z ogłoszeniami przeczesaliście typu nasze olx czy allegro?

Dziewczynki czy któraś używała laktatora Nuk - elektrycznego?

Medela - fajna miałam ale teraz mi się zamarzył różowy ;) a mam z nuka wszystkie butelki i smoczki pokupowane :)

reklama
Mieszczę się jeszcze w normalne jeansy, w większość, więc dopiero się przymierzam do ciążowych... H&M ma w ogóle dziwną rozmiarówkę, wielkie te ciuchy, więc ciążowe, jak sądzę podobnie.

Kurcze, rozchorowałam się. Od rana stan podgorączkowy, :( Pojechałam do lekarza sprawdzić czy to nie angina- na szczęście nie, ale dostałam l4 z nakazem leżeć! [emoji26][emoji21]

Jutro tzn. dziś miałam jechać na wyjazd służbowy, ale nie pojadę... [emoji30]

Czułam się koszmarnie, teraz się obudziłam i jest tylko słabo, ale poleżę kilka dnia w domu.

Dziewczyny, czy dzieci juz teraz maja ustalony rytm dnia? Tzn. czuję, że Pola (chyba) ma i w nocy nie jest aktywna, choć teraz jak zjadłam rogalika i krówkę to się obudziła. I zastanawiam się czy po porodzie ten rytm im zostaje? [emoji3]

Do góry