reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Ja tez chce zrobic usg w 4D ale moze dopiero w 30 tygodniu, koleżanka mi mówiła ze wychodzą wyraźniejsze zdjęcia. Nie wiem ile w tym prawdy ale chyba nie ma sie po co z tym spieszyć :-)
A jeśli chodzi o laktator, to mam taki; ImageUploadedByForum BabyBoom1434994579.927192.jpg
Wczoraj dostałam :-)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434994579.927192.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434994579.927192.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
ja sobie chyba teraz zaczne polowac na jakis niedrogi stelaż do wanienki :) dla mam zorientowanych (bo ja poprzednio nie mialam) w jakiej cenie warto kupic taki stelaż używany? i czy trzeba jakos sie czyms kierowac, czy poprostu brac byle jaki, aby byl

ja sobie chyba teraz zaczne polowac na jakis niedrogi stelaż do wanienki :) dla mam zorientowanych (bo ja poprzednio nie mialam) w jakiej cenie warto kupic taki stelaż używany? i czy trzeba jakos sie czyms kierowac, czy poprostu brac byle jaki, aby byl

Ja kupilam uzywany stelaz taki na wanne nakladany :) cenowo nie pomoge bo mieszkam w DE ale co do kierowania sie czyms to nie wiem na moje oko one sa bardzo podobne

Witam kochane.

Karo - wyrazy współczucia, trzymaj się dzielnie.

Kochane, ja tylko na chwilę bo dziś zaczęłam przeprowadzkę do drugiej części domu, jeszcze jutro i pojutrze cd... A mój R wyjechał na tydzień na instalacje więc jesteśmy z FR sami. Oczywiście mam panów do dzwigania ale wiecie jak to jest ;) czas leci jak szalony.... Spadam spać, miłej nocki :*

Dziewczyny, jeśli chodzi o laktator to ja korzystałam w pierwszej ciąży dość sporo. Walczyłam o pokarm, a później ze względu na wygodę i chęć wyjścia. Szukałam dużo opinii i porównań. Najpierw kupiłam ręczny, bo przecież nie wiedziałam, że będę musiała, aż tyle z niego korzystać. Szybko się jednak okazało, że elektryczny będzie lepszy. Zdecydowałam się na LOVI - wclae nie dostałam go do żadnych testów. Polecili mi go w jednym ze sklepów, twierdząc, że doównuje Medeli, a nie jest taki drogi. Mogę go polecić w 10000%. Co prawda mąż narzekał w nocy, że strasnzie głośno chodzi, ale chyba w nocy to wszystko słychać. Jechaliśmy do Wiednia, albo na narty do austrii i mogłam nawet w podróży ściągać, bo jest zasilany na baterie. Na prawdę polecam!

Dolga ja mam stelaż ale nie pamiętam ile kosztował :( i wydaje mi się ze nie każdy stelaż pasuje do każdej wanienki, tak coś mi się kojarzy.

reklama
Kasik,

Potwierdzam! Nie każdy stelaż pasuje do każdej wanienki. My mamy taki, że tylko dany kształt i długość wanny w niego wejdzie. Ale za całość dałam 20 czy 30zl

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Do góry