sysia87ami2011
Fanka BB :)
So happy dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sysia ja miałam tommee byłam zadowolona, teraz kupiłam avent,
jeden i drugi ma tą nakładkę masującą, u mnie 5 minut i pokarm był odciągnięty,
ja mroziłam w tych woreczkach specjanym do mrożenia, jak wychodziłam na dłużej niż 2 h
( bo moje dzieci jadły co 2 h) to tylko wkładali ten woreczek do ciepłej wody i za 10 minut meli gotowe jedzenie,
a odciągałam jak dzieci dłużej spały, ja miałam dosyć dużo pokarmu,, nawet ja je pokarmiłam i za 1 h odciągałam to zawsze
ze 100 ml miałam, ręcznego nie polecam, moja kuzynka miała, chyba z pół godziny jej zeszło zanim odciągneła,
i ten elektryczny a jeszcze regulacje, że ustawiasz z jaką szybkoscią i siłą ma odciągać pokarm, zeby Cię nie bolało
juz sie nie moge doczekac, tylko zeby pogoda ladna byla....Hej!
Krewetka, jeszcze 2,5 tyg do wakacji :-)
Jaki mozesz polecic ? Tez bede chciala cos kupic ale myslalam o recznym moze zmienie zdanie - co polecasz i jak czesto odciagac? Bo mysle o normalnym karmieniu a w razie wyjsx czy cos wlasnie podawac odciagniete