szczesliwa.4
Fanka BB :)
Kamila gratuluję synka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kamila1982 to to super że wszystko dobrze i że upragniony synuś, oby tak dlaej :-) chyba jako ostatnia miałas połówkowe u nas :-)
Oj, ja po prostu nie rozumiem nacisku na branie - a oczywiście zrobisz tak jak będziesz uważała Jak byłam młoda, to też chciałam być mężatką Nie potrzebowałam dziecka do tego, ale marzyłam na przykład o zmianie nazwiska Takie to głupoty młodzieńcze. Ale mi przeszło. Poczekaj i zobacz. Może dziewczyny mają rację i chce Ci zrobić jakąś niespodziankęDreamgirl nie chodzi o względy religijne bo dla mnie to może być i tylko cywilny tylko po prostu ja taka ze zawsze chcialam zostać żona ot co... Tak samo można powiedzieć skąd nacisk na niebranie ślubu... I tak na prawdę to ja nic nie naciskam, on wie co ja myślę, tylko prawda taka że ja się czuję z jego decyzja niekomfortowo a on ma problem z głowy... Ciężej jest chyba zrozumieć problem z tej strony :-(
Super GratulujęWiec ja juz po polowkowym, na szczescie wszystko ok ufff. Stres straszny! I jednak bedzie syn :-) Moj Dawid byl zauroczony malym na ekranie, ciesze sie bardzo ze byl tam ze mna. Maly wazy 405gram - ile bylo u was w 21 tyg? I wyobrazcie sobie ze badali mi dlugosc szyjki Spytali czy chce i ze nie musze sie zgadzac (polowa kobiet nie chce podobno) ale oczywiscie chcialam wiec jest 35,7mm. Jak jest u was? Moja podobno dluga i zamknieta i nie grozi mi przedwczesny porod. Aaaaaa maly byl na maxa ruchliwy na usg i chyba mu sie nie podobalo bo az kopal mnie podczas badania.
Of course, nie oceniam - pytam zaledwiedreamgirl no a może dla neiktórych to jest potrzebne do szczęścia! każdy ma inne potrzeby i marzenia, dla mnie to nie tylko poczucie stabilizacji ale mentalne połączenie, związanie, przynależność, akurat dla mojego męża też i na tym polu się zgadzamy więc nei ma problemu, gorzej jak dwie osoby mają odmienny pogląd, ale nie nam to oceniać co kto powinien pragnąć...