Beti- dużo sił i czekam na wieści o 2 kreskach. Silna babeczka z Ciebie. Pełen szacun!
Kamilowe - gratki, gratki! No to będziesz naznaczona
Karo- dobre wieści trzymam kciuki za poniedziałek! Oby wód przybyło!
Malinka- ach Ci mężczyźni....oni naprawdę mają czasem błąd w prefixie...trzymam kciuki aby Twój luby skumał bazę i stanął na wysokości zadania!
Zdrówka kochana! A co może nyć przyczyną że tak często Cię to dopada....?szczerze współczuję i życzę szybkiej poprawy!
Malinka-oby szybko wszystko wróciło do normy!!!
Ja siedzę na wsi. Pogoda super. Upału może nie ma ale słonko było! Ach jak dobrze odciąć się od remontu!
Miłego weekendziku :*
Kamilowe - gratki, gratki! No to będziesz naznaczona
Karo- dobre wieści trzymam kciuki za poniedziałek! Oby wód przybyło!
Malinka- ach Ci mężczyźni....oni naprawdę mają czasem błąd w prefixie...trzymam kciuki aby Twój luby skumał bazę i stanął na wysokości zadania!
Beti trzymam kciuki za kolejne próby na pewno się uda
Karo lez grzecznie i odpoczywaj póki możesz =)
Ja właśnie wróciłam z pogotowia. Pisalam wam o tym bolu plecow no to po 2 dostałam tak makabrycznego bolu plecow że ledwo do auta dotarlam na pogotowie dojechałam cała za ryczana i co się okazało znowu zapalenie nerek =/ i już 3 antybiotyk który bede brała w ciąży =/
Zdrówka kochana! A co może nyć przyczyną że tak często Cię to dopada....?szczerze współczuję i życzę szybkiej poprawy!
Doris no to też licho :-( ciągle taka mijanka :-( dobrze ze chociaż macie te wspólne wieczory ustalone :-) u mnie ta różnica ze ja chwilę mieszkałam u niego i już wróciłam do siebie... Więc my tygodniowo spotykamy się raptem na parę-parenascie godzin :-( są dni gdzie nie widzimy się w ogóle, nawet w sumie jest ich więcej bo średnio trzy razy w tygodniu się widujemy i tak jeszcze będzie ze dwa, trzy miesiące :-(
Malinka-oby szybko wszystko wróciło do normy!!!
Ja siedzę na wsi. Pogoda super. Upału może nie ma ale słonko było! Ach jak dobrze odciąć się od remontu!
Miłego weekendziku :*