malinka89
Fanka BB :)
Malinka, ja już nie pamiętam, Ty rozmawiałaś ze swoim facetem na ten temat? Mówiłaś mu, że Tobie na tym zależy? Nie ma co się unosić honorem i nie rozmawiać o tym bo właściwie dlaczego masz czuć się poszkodowana? Może szczerze mu powiedz, że Tobie na tym szczególnie zależy.
Doris rozmawiałam z nim, mówiłam mu ze mi na tym zależy.. Gdy wyszedł z szoku powiedział że teraz to nie ale za rok ewentualnie dwa weźmiemy, pytał się czy się na to zgadzam w sumie ja wolałam wcześniej no ale ok. Z drugiej strony też głupio gadać o ślubie gdzie nawet nie jesteśmy zareczeni... No ale zaczęłam temat i powiedziałam że to dla mnie ważne. Jak miesiąc temu sam zaczął ten temat o cichym ślubie to byłam przeszczesliwa ale jak widać się zmieniło.. Dowiadywal się jakie są korzyści, dawał przykłady znajomych itd... A ja zmuszać też go nie chce bo to bez sensu... :-( I już myślałam że temat zamknięty i że może rozmyśla nad zareczynami mimo wszystko a tu taki strzał w kostkę... Staram się tym nie martwić ale im mniej to osiągalne tym mi gorzej... :-(