reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

MAMY CZERWONY PASEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaa jestem przeszczęśliwa i jeszcze nigdy nie byłam tak dumna,tym bardziej że to zasługa tylko i wyłącznie samej Sandruni :) Juli

gratulacje więc wakacje czas zacząć kiedy zakończenie roku? Bo u nas przedszkole do końca czerwca otwarte

reklama
Ja już dzisiaj po dentyście, niestety zapalenie miazgi nie ustępuje i stąd ból... kiszka, za tydzień do kontroli.

MAMY CZERWONY PASEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaa jestem przeszczęśliwa i jeszcze nigdy nie byłam tak dumna,tym bardziej że to zasługa tylko i wyłącznie samej Sandruni :) Juli
Gratulacje dla małej zdolniachy :) Buziaki od forumowej Cioci :D

a ja dzisiaj po wizycie, usg nie mialam, wiec nie wiem co u mojego maluszka, ale niestey moje wyniki z glukozy nie sa zbyt dobre i lekarz mi kazal wiecej tzn moze nie wiecej a czesciej jesc, bo dzieciaczek bedzie malutki i nie bedzie mial wcale tkanki tluszczowej jak sie urodzi, a to jeszcze przeciez na jesien i nie bedzie mial sie czym ogrzac, do tego niskie zalezo i na dodatek niskie cisnienie, ech... no coz mam nadzieje ze bedzie jakas poprawa, ciekawa jestem ile wazy moj glutek w brzuszku, ale to dopiero na nastepnej wizycie sie dowiem, za miesiac tj kolo 15 lipca
Oho, trochę Ci się tego nazbierało. Aż jestem ciekawa jak mi pójdzie. Idę w poniedziałek...

Dziewczyny kochane wybaczcie, ze nie pisze... czytam na bierzaco, ale mam jakis taki slaby nastroj... jednak jestem z Wami myslami...
A czemu masz słaby nastrój? Może chcesz się wygadać? Od tego jesteśmy...

Dzięki dziewczyny,jestem mega dumna :)

Zakończenie roku mamy 26 czerwca,więc jeszcze chwilka :) Ale my już mamy wakacje,bo oceny wystawione :)

Xmamuśka - gratki wielkie też bym z dumy pękała :) u FR narazie tylko ocena opisowa. Ciekawe co się wykroi ;)

Krewetka- super wieści! A maluszek szybko nadgoni :)

Akatsuki- niezły cyrk masz z tymi mieszkaniami.... Trzymam kciukasy aby wreszcie się udało i było to wymarzone lokum!

Fran we czwartek ma poprowadzić lekcję o królikach...no i ma przytargać nasze uszatki. W pierwszej klasie prowadził o chomikach, zobaczymy jak tym razem pójdzie ;)

Hej my już po usg wszystko w porzadku dzieciątko rośnie zdrowo i zgodnie z 21 tygodniem ciazy nie pamiętam dokładnie pomiarów bo dopiero wyniki i zdjecia będą w karcie u lekarza prowadzącego w środę. A co do plci to znowu nie chcialo sie pokazac, mimo kilkukrotnych prób... mały uparciuszek☺ ale lekarka powiedziała że tam jajek nie widzi więc już sama nie wiem co myśleć pozostaje tylko czekać do następnego usg he he

reklama
Do góry