reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Ale mam zgagę bleeeeeeeee

Buba no weź wracaj już do Nas noooo

Kornelcia to faktycznie mały uparciuszek,albo wstydnisia ;)

Sysia u mnie nic jeszcze nie leci,ale pamiętam że w 1 ciąży to już w 5 miesiącu mi leciało hmmm w 2 nie pamiętam

Maran pamiętaj że my tu na dobre i na złe,więc wal śmiało co ci na sercu leży,zawsze jak się wygadasz to lżej będzie

Ja też ide na glukoze,odkładam to z dnia na dzień,ale chyba pójdę w piątek żeby mieć z bańki

reklama
Hej my już po usg wszystko w porzadku dzieciątko rośnie zdrowo i zgodnie z 21 tygodniem ciazy nie pamiętam dokładnie pomiarów bo dopiero wyniki i zdjecia będą w karcie u lekarza prowadzącego w środę. A co do plci to znowu nie chcialo sie pokazac, mimo kilkukrotnych prób... mały uparciuszek☺ ale lekarka powiedziała że tam jajek nie widzi więc już sama nie wiem co myśleć pozostaje tylko czekać do następnego usg he he

Wstydzi się maluszek :-)

To chyba pora kupic wkladki laktacyjne , kurcze strasznie szybko zaczyna mi leciec siara - tez juz wam cos leci?

Mi leci, ale nie dużo. W dzień nic w nocy czasami mam plamy na koszulce.

Dzisiaj mierzylam sukienkę, która kupiłam 3 lata temu. Dalej w nią wchodzę i jeszcze mam sporo miejsca na brzuch :-)

reklama
Do góry