reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Ale mam zgagę bleeeeeeeee

Buba no weź wracaj już do Nas noooo

Kornelcia to faktycznie mały uparciuszek,albo wstydnisia ;)

Sysia u mnie nic jeszcze nie leci,ale pamiętam że w 1 ciąży to już w 5 miesiącu mi leciało hmmm w 2 nie pamiętam

Maran pamiętaj że my tu na dobre i na złe,więc wal śmiało co ci na sercu leży,zawsze jak się wygadasz to lżej będzie

Ja też ide na glukoze,odkładam to z dnia na dzień,ale chyba pójdę w piątek żeby mieć z bańki

reklama
Hej my już po usg wszystko w porzadku dzieciątko rośnie zdrowo i zgodnie z 21 tygodniem ciazy nie pamiętam dokładnie pomiarów bo dopiero wyniki i zdjecia będą w karcie u lekarza prowadzącego w środę. A co do plci to znowu nie chcialo sie pokazac, mimo kilkukrotnych prób... mały uparciuszek☺ ale lekarka powiedziała że tam jajek nie widzi więc już sama nie wiem co myśleć pozostaje tylko czekać do następnego usg he he

Wstydzi się maluszek :-)

To chyba pora kupic wkladki laktacyjne , kurcze strasznie szybko zaczyna mi leciec siara - tez juz wam cos leci?

Mi leci, ale nie dużo. W dzień nic w nocy czasami mam plamy na koszulce.

Dzisiaj mierzylam sukienkę, która kupiłam 3 lata temu. Dalej w nią wchodzę i jeszcze mam sporo miejsca na brzuch :-)

reklama
Do góry