reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Buba dziewczyny pisały ze niby jest, ja akurat zaszłam do.osiedlowej apteki i była tylko zwykła, chociaż dla mnie samo wypicie nie jest najgorsze, a te dwie godziny po, pijcie szybko duszkiem, wtedy jakoś poleci

Xmamuska u mnie już zapas rennie zakupiony :)

reklama
Xmamuska A moze faktycznie zrobi nam niespodziankę ta wstydnica, chociaż my już Z mężem nastawieni na drugiego synka ☺
U mnie w pierwszej ciazy siarka leciała dopiero od 8 miesiąca ale we wkładki juz się zaopatrzylam jakiś czas temu były w biedronce na promocji i kupiłam 4 opakowania serum przeciw rozstepom. Teraz smaruję się już rano i wieczorem A Wy jak dziewczynki stosujecie jakieś kremy czy oliwke?

Ja właśnie zapomniałam o cytrynie i sie bałam ze nie wypije ale jakoś dałam radę tylko nie pozwoliły mi pić jednym duszkiem tylko powoli i po godzinie pytamy czy nie zwymiotowalam i na dzisiaj to już mam dosyć slodkiego
Dobrej nocy mamusie☺

Ostatnia edycja:
My dziś "bezsenne" jesteśmy... Mała cały dzień "kung-fu pandę" odstawiała, tak, że aż ja się zmęczyłam i pozwoliłam na drzemkę poobiednią. Teraz to już oby dwie nie śpimy ;) a jutro taki męczący dzień...

Xmamuska-gratulacje, duma pewnie Cię rozpiera :) już nie mogę się doczekać sukcesów naszej Małej (zacznie się pewnie od nauki siadania :D)

Kornelcia- moje Dziecię zawsze pokazówkę odwalało na USG. Dopiero na II prenatalnych potwierdziło dziewczynkę. Co do smarowania to na razie tylko oliwka po kąpieli... nie powiem- służy, ale zastanawiałam się nad Palmersem- Dziewczyny polecały.

Buba- ja jutro wybieram się na poszukiwania glukozy smakowej, dam znać jak poszło.

Krewetka- podaruj sobie tą jazdę na rowerze, nie będę się rozpisywać o niebezpieczeństwie i przypadkach w rodzinie.

Spokojnej nocy :)

To chyba pora kupic wkladki laktacyjne , kurcze strasznie szybko zaczyna mi leciec siara - tez juz wam cos leci?

mnie nie leci, w 1 ciazy tez nie, no ale ja mialam pozniej problemy z pokarmem, wiec pewnie i tym razem tak bedzie

Krewetka- podaruj sobie tą jazdę na rowerze, nie będę się rozpisywać o niebezpieczeństwie i przypadkach w rodzinie.

daruje- nie jezdze to bym jednorazowy wysokok bo musialam cos szybko zawiesc a nie miałam samochodu, tyłek do tej pory mnie boli:sorry:

tez dostalam skierowanie na glukoze 75g, w poprzedniej ciazy 50g, nie wiem od czego to zalezy? z wypiciem nie ma problemu, gorzej wysiedzieć te 2h, muszę jakąś książkę zabrac

Ja bym chciała dwa razy dziennie się smarować, ale zazwyczaj mi się nie chce... [emoji41]

Co do glukozy to u mnie w prywatnym laboratorium powiedzieli, że nie mogę wcisnąć cytryny, gdyż to przekłamuje wynik niby, więc poszukam jednak tej smakowej [emoji6]

U mnie żadnej siary nie ma, oby tak do końca. [emoji106]

Dzień dobry! [emoji41] Pogoda do d. [emoji30]

reklama
Ja też smaruję się dwa razy dziennie.Zużyłam już malutką buteleczkę Bio-oil,ale przyznam szczerze,że najbardziej odpowiada mi Palmers Pielęgnacyjny balsam przeciw rozstępom. Pięknie pachnie i dosyć szybko się wchłania:) plus za wygodny dozownik

Do góry