reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Buba dziewczyny pisały ze niby jest, ja akurat zaszłam do.osiedlowej apteki i była tylko zwykła, chociaż dla mnie samo wypicie nie jest najgorsze, a te dwie godziny po, pijcie szybko duszkiem, wtedy jakoś poleci

Xmamuska u mnie już zapas rennie zakupiony :)

reklama
Xmamuska A moze faktycznie zrobi nam niespodziankę ta wstydnica, chociaż my już Z mężem nastawieni na drugiego synka ☺
U mnie w pierwszej ciazy siarka leciała dopiero od 8 miesiąca ale we wkładki juz się zaopatrzylam jakiś czas temu były w biedronce na promocji i kupiłam 4 opakowania serum przeciw rozstepom. Teraz smaruję się już rano i wieczorem A Wy jak dziewczynki stosujecie jakieś kremy czy oliwke?

Ja właśnie zapomniałam o cytrynie i sie bałam ze nie wypije ale jakoś dałam radę tylko nie pozwoliły mi pić jednym duszkiem tylko powoli i po godzinie pytamy czy nie zwymiotowalam i na dzisiaj to już mam dosyć slodkiego
Dobrej nocy mamusie☺

Ostatnia edycja:
My dziś "bezsenne" jesteśmy... Mała cały dzień "kung-fu pandę" odstawiała, tak, że aż ja się zmęczyłam i pozwoliłam na drzemkę poobiednią. Teraz to już oby dwie nie śpimy ;) a jutro taki męczący dzień...

Xmamuska-gratulacje, duma pewnie Cię rozpiera :) już nie mogę się doczekać sukcesów naszej Małej (zacznie się pewnie od nauki siadania :D)

Kornelcia- moje Dziecię zawsze pokazówkę odwalało na USG. Dopiero na II prenatalnych potwierdziło dziewczynkę. Co do smarowania to na razie tylko oliwka po kąpieli... nie powiem- służy, ale zastanawiałam się nad Palmersem- Dziewczyny polecały.

Buba- ja jutro wybieram się na poszukiwania glukozy smakowej, dam znać jak poszło.

Krewetka- podaruj sobie tą jazdę na rowerze, nie będę się rozpisywać o niebezpieczeństwie i przypadkach w rodzinie.

Spokojnej nocy :)

To chyba pora kupic wkladki laktacyjne , kurcze strasznie szybko zaczyna mi leciec siara - tez juz wam cos leci?

mnie nie leci, w 1 ciazy tez nie, no ale ja mialam pozniej problemy z pokarmem, wiec pewnie i tym razem tak bedzie

Krewetka- podaruj sobie tą jazdę na rowerze, nie będę się rozpisywać o niebezpieczeństwie i przypadkach w rodzinie.

daruje- nie jezdze to bym jednorazowy wysokok bo musialam cos szybko zawiesc a nie miałam samochodu, tyłek do tej pory mnie boli:sorry:

tez dostalam skierowanie na glukoze 75g, w poprzedniej ciazy 50g, nie wiem od czego to zalezy? z wypiciem nie ma problemu, gorzej wysiedzieć te 2h, muszę jakąś książkę zabrac

Ja bym chciała dwa razy dziennie się smarować, ale zazwyczaj mi się nie chce... [emoji41]

Co do glukozy to u mnie w prywatnym laboratorium powiedzieli, że nie mogę wcisnąć cytryny, gdyż to przekłamuje wynik niby, więc poszukam jednak tej smakowej [emoji6]

U mnie żadnej siary nie ma, oby tak do końca. [emoji106]

Dzień dobry! [emoji41] Pogoda do d. [emoji30]

reklama
Ja też smaruję się dwa razy dziennie.Zużyłam już malutką buteleczkę Bio-oil,ale przyznam szczerze,że najbardziej odpowiada mi Palmers Pielęgnacyjny balsam przeciw rozstępom. Pięknie pachnie i dosyć szybko się wchłania:) plus za wygodny dozownik

Do góry