Czemu tak zimno jest dzisiaj? W Gdańsku u mnie tylko 12 stopni
Smuteczek...
Dziś plan napięty mam, za chwilę jadę na myjnię bo samochód straszy normalnie już. Potem musze wydzierga kwiatki na sukienkę na koniec roku dla mojej Niuni. Obiad no to wiadomo, sam się nie zrobi... W południe wraca Niunia z kolegą (nowe love...) więc trzeba im zająć czas, musze uszyć woreczek na skarby dla siostry, pomalowac paznokcie bo wstyd gdzies wyjść... O 15 przyjdzie moja Mama na bób
Mniam!!!! No i kończę popołudnie wizytą awaryjną u dentysty, bo niestety ząb mnie boli, a w zasadzie dziąsło, bo ząb już zatruty. Coś tam się dzieje pod spodem, bo wypycha mi tego zęba i jest to ogólnie bolesne. Więc idę na przegląd, trzeba będzie pewnie usunąć fleczer i założyć nowe lekarstwo. Jeszcze muszę umówić się do gina sądowego, zamówić małej bluzkę na tańce bo ma występ w niedzielę i ufff..... hehehehe
Dzień zaplanowany.
dream ciesze sie ze wszystko ok
na pewno będziesz spokojniejsza.
ja mam dużo do opowiedzenia ale mało siły więc napisze wam jutro bo półki co to ide chyba spać ...
No to jak już wstaniesz to pisz co i jak
Aloha wszystkie śpią ?? nie wieże ja właśnie wciągam pyszne śniadanko,buła z jajem
Musze zaraz ogarnąć chałupę bo położna dziś przychodzi
Do dziś wystawianie ocen w szkole i obgryzam pazury z nerwów bo okaże się czy moja Pindzielina starsza będzie miała czerwony pasek na świadectwie
Kto śpi ten śpi
Ja nie śpię od rańca, ale no wiadomo - śniadanie dla starego, mała do szkoły to trzeba przypilnować aby wyszła w odpowiednim ubraniu i bla bla bla... Ja zjadłam ryż z pistacją
W sensie Riso
Potem sobie zrobię vasę z czymś tam, pewnie z szynką drobiową. Trzymam kciuki za Pindziolinę
ja tez zrobilam troche dzemów i pomrozilam, zaluje ze nie mam gdzie tego wiecej trzymac bo na pewno wiecej bym pomrozila truskawek, jeszcze chce zrobic wisnie
Ja też mam truskawkowe przetwory, ale mniej znacznie, jeszcze potem zrobię. Póki co mam dwa dżemy zwykłe, jeden syrop i dwie marmolady
W planie jeszcze z 3-4 dżemy z truskawki, 2-3 z wiśni i małe 3-4 z jagód. Potem jeszcze z brzoskwini i mango i chyba tyle
Nie ma co przesadzać, ja niestety nie mam gdzie tego trzymać...