reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Krewetka to ja częstuje kawka ;) 20150615_105721.jpg

Karo daj znać co u ciebie.

Colly ja jak się ze stresuje to tez mi brzuch twardnieje.

Annietess jaka macie pogodę nad morzem ?

bata będę trzymała kciuki żeby Twoja dzidzia przybierala prawidłowo.

My jesteśmy w trasie - jedziemy do Wrocławia.

Życzę miłego dnia.

Załączniki

• 20150615_105721.jpg
    20150615_105721.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
reklama
B​ata to musisz go pogonić :-D:-D:-D Mój ma taki zwyczaj, przy pierwszej dostałam pierścionek a teraz zegarek. Lubimy kolekcjonowac w ten sposób chwilę bo pamiątka jest :-)

Kasik mam smaka na MAKA haha :-D:-D, czy orlen. Nie to chyba jednak orlen :-) Weź mi hot doga :-)

Witam się po dłuższej przerwie. Ciekawa jestem co tam u was, i zaraz biorę się za czytanie, ale 100 stron :szok:będzie ciężko nadrobić. Obiecuję że teraz będę zaglądać regularnie, od dziś jestem na zwolnieniu :-). Pozdrawiam.

dbdg ja bym z hantlami uważała bo przy tych ćwiczeniach napinasz mięśnie brzucha, chyba że przed ciążą dużo ćwiczyłaś z hantlami i masz mocne mięśnie brzucha. Ja od zeszłej środy jestem na L4 i wcale nie tęsknie za moją pracą bardziej mi atmosfery i koleżanek brakuje, bo pracy to mamy tyle że nie do przerobienia a w domu też mi czas szybko leci w sobotę zaczęłam wyciągać skarby których nie ruszałam od 3 lat i od razu do kosza czego to człowiek nie nazbiera...
Heh, ja uwielbiam sprzątanie takie - w sensie zaglądać do pudelek czy kartonów np. w piwnicy i oglądać co tam mam, oczywiście zazwyczaj połowa leci do śmieci :D
No ale cóż, i tak pozostają te najcenniejsze ;)

Karo- trzymaj się i daj znać co u Ciebie. Wierzę że wszystko skończy się dobrze

Dbdg- mam podobne odczucia co do ćwiczeń- i chciałabym i boję się... Jakiś czas temu byłam nawet u fizjoterapeutki, która pokazała mi jakie ćwiczenia mogę wykonywać, ale od tamtej pory nie udało mi się poćwiczyć ani raz :( A co do podnoszenia rąk to kiedyś myślałam że to totalna bzdura, ale właśnie ta babka mi powiedziała, że należy unikać długotrwałego podnoszenia rąk czyli np. wieszanie firanek odpada :) i wyciągania się żeby np. zdjąć coś z wyższej półki bo to może osłabiać łożysko.

reklama
Do góry