reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Krewetka to ja częstuje kawka ;) 20150615_105721.jpg

Karo daj znać co u ciebie.

Colly ja jak się ze stresuje to tez mi brzuch twardnieje.

Annietess jaka macie pogodę nad morzem ?

bata będę trzymała kciuki żeby Twoja dzidzia przybierala prawidłowo.

My jesteśmy w trasie - jedziemy do Wrocławia.

Życzę miłego dnia.

Załączniki

• 20150615_105721.jpg
    20150615_105721.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
B​ata to musisz go pogonić :-D:-D:-D Mój ma taki zwyczaj, przy pierwszej dostałam pierścionek a teraz zegarek. Lubimy kolekcjonowac w ten sposób chwilę bo pamiątka jest :-)

Kasik mam smaka na MAKA haha :-D:-D, czy orlen. Nie to chyba jednak orlen :-) Weź mi hot doga :-)

Witam się po dłuższej przerwie. Ciekawa jestem co tam u was, i zaraz biorę się za czytanie, ale 100 stron :szok:będzie ciężko nadrobić. Obiecuję że teraz będę zaglądać regularnie, od dziś jestem na zwolnieniu :-). Pozdrawiam.

dbdg ja bym z hantlami uważała bo przy tych ćwiczeniach napinasz mięśnie brzucha, chyba że przed ciążą dużo ćwiczyłaś z hantlami i masz mocne mięśnie brzucha. Ja od zeszłej środy jestem na L4 i wcale nie tęsknie za moją pracą bardziej mi atmosfery i koleżanek brakuje, bo pracy to mamy tyle że nie do przerobienia a w domu też mi czas szybko leci w sobotę zaczęłam wyciągać skarby których nie ruszałam od 3 lat i od razu do kosza czego to człowiek nie nazbiera...
Heh, ja uwielbiam sprzątanie takie - w sensie zaglądać do pudelek czy kartonów np. w piwnicy i oglądać co tam mam, oczywiście zazwyczaj połowa leci do śmieci :D
No ale cóż, i tak pozostają te najcenniejsze ;)

Karo- trzymaj się i daj znać co u Ciebie. Wierzę że wszystko skończy się dobrze

Dbdg- mam podobne odczucia co do ćwiczeń- i chciałabym i boję się... Jakiś czas temu byłam nawet u fizjoterapeutki, która pokazała mi jakie ćwiczenia mogę wykonywać, ale od tamtej pory nie udało mi się poćwiczyć ani raz :( A co do podnoszenia rąk to kiedyś myślałam że to totalna bzdura, ale właśnie ta babka mi powiedziała, że należy unikać długotrwałego podnoszenia rąk czyli np. wieszanie firanek odpada :) i wyciągania się żeby np. zdjąć coś z wyższej półki bo to może osłabiać łożysko.

reklama
Do góry