reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Dziewczyny,
Od piątku leżę w szpitalu. Odeszły mi wody i zaczęłam krwawić. Na razie nie ma akcji porodowej i modlimy sie o każdy dzien dla naszej małej.
Czekamy na wyniki posiewu bo najprawdopodobniej pęcherz płodowy pękł przez jakas infekcje. Dostaje antybiotyk i liczę na cod. Modlę sie aby wody choć trochę wróciły a dzidza sie rozwijała. No i żeby nie zaczęła sie akcja bo wtedy nie mamy żadnych szans.
Pomódlcie sie prosze. Moze jakoś to bedzie

:( trzymam za Was kciuki Kochana!!! na pewno będzie dobrze...

chciałam dzisiaj poćwiczyć uda, pośladki itp., ale jak czytam co się dzieje to raczej odpuszczę... ;/

Słuchajcie, ja mam lekko żółtawą wydzielinę (tzn. na wkładce widzę), ale niewiele. Sądziłam, że to jakaś infekcja, ale lekarz powiedział, że nic nie ma...

zjadłam właśnie dwie paczki Mamby, apetyt mi rośnie. 51 kg już :O 2 czerwca było 49, 1 kg na tydzień to chyba za dużo?

reklama
Jutro po południu mam tego laryngologa tylko juz chyba niepotrzebnie idę bo po kuracji czosnkiem i solą jest ok. Nie wiem czy sobie wizyty nie darować i kasa w kieszeni zostanie?? :)

Uciekam juz spać. Dobranoc :*
Spokojnej nocy dla nas wszystkich!

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Bata super ze po usg ok. Ja też miałam polowkowe usg nie całe dwa tygodnie temu i lekarz zmienił zdanie co do płci bo w 12 tygodniu był pewien ze to chłopiec A teraz nie mógł się jajek dopatrzyc i obstawia ze to dziewczynka ale dzieciątko tez było obrocone plecami więc nie potwierdził w 100% w środę mam następne usg więc mam nadzieję że już nam się lepiej pokaże.

Dbdg niezle z ta mamba, teraz przed nami największy przyrost wagi aż sama sie boję bo ja już 5 na plusie a to dopiero polowa, też myślałam żeby zacząć ćwiczyć bo ostatnio dokucza mi ból kręgosłupa ale mam opory i boję się ze coś się stanie to pewnie przez to ze poprzednią ciążę straciłam i jeszcze te straty na naszym forum oby już były tylko dobre wieści.

Ostatnia edycja:
Bata,

I ja się cieszę, że usg żadnych wad nie pokazało. Maleństwo na pewno będzie zdrowiutkie jak rybka:) nadal za to trzymam kciuki &&&&

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Bata super wieści, oby tak dalej, zawsze trzeba mieć nadzieję, ciesze się strasznie :) bo takie tu straszne wiadomości ostatnio

Lantka nie wiem czy nas czytasz, ale myślimy o tobie i twoim maluszku i trzymamy kciuki, jesteś silna babka :)

Cześć dziewczyny nowy tydzień,nowe wiadomości i mam nadzieje że już same dobre :)

Jeju jak ja się nie moge dzwignąć o 7 rano w tygodniu,a w weekend o 6 mogła bym wstać,straszne to,ale na szczęście jesze tylko kilka dni i koniec roku szkolnego :) ufff

Ide jeć śniadanie bo juz mnie skręca i do tego Bartuś kopie jak szalony chyba też głodny ;)

Dbdg niezle z ta mamba, teraz przed nami największy przyrost wagi aż sama sie boję bo ja już 5 na plusie a to dopiero polowa, też myślałam żeby zacząć ćwiczyć bo ostatnio dokucza mi ból kręgosłupa ale mam opory i boję się ze coś się stanie to pewnie przez to ze poprzednią ciążę straciłam i jeszcze te straty na naszym forum oby już były tylko dobre wieści.

Ja jednak chyba się od dzisiaj wezmę, na początek delikatnie... Tylko sie zastanawiam czy hantli mogę używać. Niby w necie jest pełno takich ćwiczeń z hantlami dla ciężarnych, a z drugiej strony gdzieś wyczytałam, że rąk do góry nie można podnosić, hehehe...

Też mnie bolą plecy, zwłaszcza kość ogonowa... ;/ I jeszcze od rana tak mnie nawala żołądek, nie wiem od czego :( Może ta mamba, bo przesadziłam, ostatecznie pochłonęłam 3 paczki :D

Dzień dobry.

Jeszcze tylko 15 dni i idę na L4. Fajnie niby, ale z drugiej strony jestem z tego powodu smutna- lubię swoją prace... :(

Hej dziewczyny

Karo, odezwij się czy są jakieś postępy. Myślami jestem z Tobą.

Ja miałam ciężką noc. Brzuch twardy, nie wiedziałam czy to skurcze czy mały tak szaleje. Nie wiedziałam czy jechać na IP czy poczekać. No masakra. Wzięłam magnez i nospe ale jakoś szczególnie nie pomogły. Dopiero jak olałam spanie na lewym boku i wtuliłam się w mojego L to przeszło. No i się zastanawiam czy to mogło być na tle nerwowym? Mieliśmy wekend pełen wrażeń i chciałam podjąć możliwie jak najlepsze decyzje w sprawie tych najdroższych zakupów dla maluszka a jeszcze na wieczór trochę się pokłóciliśmy z L. Kurde przestraszyło mnie to. Muszę chyba wyluzować. Po pracy też se odpuszczę spacer tylko przyjdę do domu i się położe.

reklama
dbdg ja bym z hantlami uważała bo przy tych ćwiczeniach napinasz mięśnie brzucha, chyba że przed ciążą dużo ćwiczyłaś z hantlami i masz mocne mięśnie brzucha. Ja od zeszłej środy jestem na L4 i wcale nie tęsknie za moją pracą bardziej mi atmosfery i koleżanek brakuje, bo pracy to mamy tyle że nie do przerobienia a w domu też mi czas szybko leci w sobotę zaczęłam wyciągać skarby których nie ruszałam od 3 lat i od razu do kosza czego to człowiek nie nazbiera...

Do góry