reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Beti ... aż mnie ciarki przeszły, to najgorsza wiadomość, aż żałuje że ja przeczytałam :( Nie rozumiem, jak to sie stało? Przecież byłas pod opieką lekarzy?! :( ach to takie niesprawiedliwe :( Nie wiem nawet co ci powiedzieć :( wierzyłam że jednak będzie ok :( kochana mnóstwo siły ci życzę :(

reklama
ja już wczoraj na necie miałam wyniki i niestety mam cukrzyce ;/ a w krwi mam obniżony hematokryt.
I dupa straszna bo znów będe mieć diete
Co teraz dalej? Jak wygląda dieta dla cukrzycy ciążowej?

wczoraj o godz 20.13 MOJE CYCUSIE powięszyły grono aniołków :( :( :( na razie nie mam siły,może jeszcze do was zaglądne,ale życzę wszystkim szczęśliwych rozwiązań...........
[*]
[*]
Beti... a przecież już wszystko było ok. Nie rozumiem :( Masakra jakaś. Czytam to forum i czytam, różne wpisy, ale generalnie jakies pierdoły, na luzie i nagle Twój post -- szok... aż zastygłam. Musiałam kilka razy przeczytac... :( Tak strasznie mi przykro :(

Beti bardzo mi przykro
[*]
[*]. Trzymaj się kochana. Szok niesamowity, dlaczego tak się stało?

Dreamgirl przy dobrych wiatrach będę miec tylko dietę, chodzi o to żeby było mało kalorii. 5 posiłków dziennie o stałej porze. 5 razy dziennie będe się kłóć w palec i będę mierzyć poziom cukru, a jak cukrzyca będzie większa to czekają mnie zastrzyki z insulina...

reklama
Do góry