reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Beti bardzo Ci współczuję. Nie spodziewałam się takiej wiadomości. Napewno bardzo Ci ciężko, trzymaj się kochana.
Światełka dla Twoich maluszków [´][´]

reklama
Hej

Beti tak strasznie mi przykro, nie wiem co napisać bo nic w tej chwili nie jest odpowiednie. Jesteśmy z Tobą! Światełko dla Twoich Aniołków [*][*]

Ja dzis byłam na wizycie, czekałam 4h na wizytę, nie miałam usg, wszystko ok, reszta na odpowiednim wątku.

Widziałam ze pisaliście o niezgodności serologicznej. My z G tez mamy, na razie nic z tym nie robimy, Tesc mowi ze mozna wziąć ta szczepionkę w 28tc ale nie udowodniono ze ma ona jakiś wpływ (Tesc pracował w szpitalu gdzie prowadzono badania nad ta terapia), mowi ze trzeba podać zastrzyk zaraz po porodzie, jeszcze przedyskutuje z nim i z moim ginem ta sprawę ale chyba zastrzyk po porodzie wystarczy.

Nie wiem co miałam pisać wiecej, wiadomość od Beti mnie załamała ;(

boże jaki miałam sen ... Śniło mi się ze zrobiłysmy zlot forumowy u Buby w domu. Stał on w centrum WWA, na Ursynowie i do połowy był super nowoczesna willą a do połowy był starą chata pod strzechą (Buba w trakcie remontu nie?), pod jej domem była stacja metra, a obok wiejska karczma i stały wysokie bloki :D Poszliśmy do tej karczmy i wszystkie zamówiłyscie cappucino a ja Lecha :D i tłumaczyłam że w ciąży zdrowo bo jest zielony :D a potem wsiadłam do metra i w godzinę dojechałam do siebie do Anglii :D ta-dam. koniec.

Akatsuki - jesteś wizjonerką :))) mam stację metra, mam karczmę Checz Kaszubską a obok stoi chata srara :)) bez kitu, do nuedswna krowy się pasały i to wszystko w centrum miasta :)

Dzięks dziewczynki za wsparcie :* jesteście kochane i jedyne w swoim rodzaju!!!! Lofciam :* ja dziś od 2:30 do 7:50 spać nie mogłam... Więc dalej prałam i segregowałan. Potem padłam na 2h i ba usg pojechaliśmy a potem do knajpki teraz basen z Frankiem i śmigam na oodpoczynek na ostrygi :) oj intensywny czas ale jak się skończy remont i urodzę to jak pójdę w balet ;) przykro mi że nie mam czasu dla was... Jeszcze firmę przenosimy i do końca sierpnia trzeba biuro ogarnąć bo nasze nue gotowwe jedzcze....wrzuca foty z usg i całuję was gorąco z basenowej szatni :*

reklama
Witam wszystkie panie;-)

Ja miałam troszkę aktywne pare dni, nie miałam czasu pisać ale podczytywałam was moje kochane...
mąż ma wolny cały tydzien to trzeba było go wykorzystać ;-) posprzątał wszystkie nasze schowki, zrobił miejsce na wuzek ( z czego jestem niezmiernie zadowolona ), no i pomalował podkuj dla dziecka :-)
Piszecie o ruchach dziecka, wiec muszę wam powiedziec ze sama nie bardzo je czuje. Jednego dnia czułam jak sie przekręca i tak zwane bąbelki przez pół dnia, delikatne ledwo wyczuwalne pukania , a od kilku dni nie czuje nic... Zaczynam sie martwić... Jutro mam wizytę. Mam nadzieje ze wytrzymam do jutra. Nie wiem juz sama jak to jest z tymi ruchami, jestem w 21 tygodniu i juz powinnam chyba odczuwać cos więcej ...
Życzę udanego dnia :-)

Ja 20 tc i tez nie czuje kopniakow. Tylko jakies tam delikatne smyrania, sama nie umiem tego jeszcze opisac. I tylko po pracy jak leze na sofie to wtedy czuje. W innych porach dnia czy nocy cisza :baffled:

wczoraj o godz 20.13 MOJE CYCUSIE powięszyły grono aniołków :( :( :( na razie nie mam siły,może jeszcze do was zaglądne,ale życzę wszystkim szczęśliwych rozwiązań...........
[*]
[*]

Beti strasznie mi przykro, az nie wiem co napisac, trzymaj sie jakos :no:

Beti bardzo mi przykro jestem z Tobą całym sercem .Dziewczyny trzymajcie idę do szpitala .

Trzymam kciuki!

Do góry