reklama
Hej
Beti tak strasznie mi przykro, nie wiem co napisać bo nic w tej chwili nie jest odpowiednie. Jesteśmy z Tobą! Światełko dla Twoich Aniołków [*][*]
Ja dzis byłam na wizycie, czekałam 4h na wizytę, nie miałam usg, wszystko ok, reszta na odpowiednim wątku.
Widziałam ze pisaliście o niezgodności serologicznej. My z G tez mamy, na razie nic z tym nie robimy, Tesc mowi ze mozna wziąć ta szczepionkę w 28tc ale nie udowodniono ze ma ona jakiś wpływ (Tesc pracował w szpitalu gdzie prowadzono badania nad ta terapia), mowi ze trzeba podać zastrzyk zaraz po porodzie, jeszcze przedyskutuje z nim i z moim ginem ta sprawę ale chyba zastrzyk po porodzie wystarczy.
Nie wiem co miałam pisać wiecej, wiadomość od Beti mnie załamała ;(
Beti tak strasznie mi przykro, nie wiem co napisać bo nic w tej chwili nie jest odpowiednie. Jesteśmy z Tobą! Światełko dla Twoich Aniołków [*][*]
Ja dzis byłam na wizycie, czekałam 4h na wizytę, nie miałam usg, wszystko ok, reszta na odpowiednim wątku.
Widziałam ze pisaliście o niezgodności serologicznej. My z G tez mamy, na razie nic z tym nie robimy, Tesc mowi ze mozna wziąć ta szczepionkę w 28tc ale nie udowodniono ze ma ona jakiś wpływ (Tesc pracował w szpitalu gdzie prowadzono badania nad ta terapia), mowi ze trzeba podać zastrzyk zaraz po porodzie, jeszcze przedyskutuje z nim i z moim ginem ta sprawę ale chyba zastrzyk po porodzie wystarczy.
Nie wiem co miałam pisać wiecej, wiadomość od Beti mnie załamała ;(
boże jaki miałam sen ... Śniło mi się ze zrobiłysmy zlot forumowy u Buby w domu. Stał on w centrum WWA, na Ursynowie i do połowy był super nowoczesna willą a do połowy był starą chata pod strzechą (Buba w trakcie remontu nie?), pod jej domem była stacja metra, a obok wiejska karczma i stały wysokie bloki Poszliśmy do tej karczmy i wszystkie zamówiłyscie cappucino a ja Lecha i tłumaczyłam że w ciąży zdrowo bo jest zielony a potem wsiadłam do metra i w godzinę dojechałam do siebie do Anglii ta-dam. koniec.
Akatsuki - jesteś wizjonerką )) mam stację metra, mam karczmę Checz Kaszubską a obok stoi chata srara ) bez kitu, do nuedswna krowy się pasały i to wszystko w centrum miasta
Dzięks dziewczynki za wsparcie :* jesteście kochane i jedyne w swoim rodzaju!!!! Lofciam :* ja dziś od 2:30 do 7:50 spać nie mogłam... Więc dalej prałam i segregowałan. Potem padłam na 2h i ba usg pojechaliśmy a potem do knajpki teraz basen z Frankiem i śmigam na oodpoczynek na ostrygi oj intensywny czas ale jak się skończy remont i urodzę to jak pójdę w balet przykro mi że nie mam czasu dla was... Jeszcze firmę przenosimy i do końca sierpnia trzeba biuro ogarnąć bo nasze nue gotowwe jedzcze....wrzuca foty z usg i całuję was gorąco z basenowej szatni :*
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Akatsuki - jesteś wizjonerką )) mam stację metra, mam karczmę Checz Kaszubską a obok stoi chata srara ) bez kitu, do nuedswna krowy się pasały i to wszystko w centrum miasta
kurde, musze tak zacząć dorabiać będę wróżyła
wczoraj o godz 20.13 MOJE CYCUSIE powięszyły grono aniołków na razie nie mam siły,może jeszcze do was zaglądne,ale życzę wszystkim szczęśliwych rozwiązań...........
[*]
[*]
tak mi przykro, sciskam mocno :-(
kamila1983
Fanka BB :)
Beti strasznie mi przykro
Nie wiem co więcej mogę powiedziec
Nie wiem co więcej mogę powiedziec
reklama
kamila1982
Fanka BB :)
Witam wszystkie panie;-)
Ja miałam troszkę aktywne pare dni, nie miałam czasu pisać ale podczytywałam was moje kochane...
mąż ma wolny cały tydzien to trzeba było go wykorzystać ;-) posprzątał wszystkie nasze schowki, zrobił miejsce na wuzek ( z czego jestem niezmiernie zadowolona ), no i pomalował podkuj dla dziecka :-)
Piszecie o ruchach dziecka, wiec muszę wam powiedziec ze sama nie bardzo je czuje. Jednego dnia czułam jak sie przekręca i tak zwane bąbelki przez pół dnia, delikatne ledwo wyczuwalne pukania , a od kilku dni nie czuje nic... Zaczynam sie martwić... Jutro mam wizytę. Mam nadzieje ze wytrzymam do jutra. Nie wiem juz sama jak to jest z tymi ruchami, jestem w 21 tygodniu i juz powinnam chyba odczuwać cos więcej ...
Życzę udanego dnia :-)
Ja 20 tc i tez nie czuje kopniakow. Tylko jakies tam delikatne smyrania, sama nie umiem tego jeszcze opisac. I tylko po pracy jak leze na sofie to wtedy czuje. W innych porach dnia czy nocy cisza
wczoraj o godz 20.13 MOJE CYCUSIE powięszyły grono aniołków na razie nie mam siły,może jeszcze do was zaglądne,ale życzę wszystkim szczęśliwych rozwiązań...........
[*]
[*]
Beti strasznie mi przykro, az nie wiem co napisac, trzymaj sie jakos
Beti bardzo mi przykro jestem z Tobą całym sercem .Dziewczyny trzymajcie idę do szpitala .
Trzymam kciuki!
Podziel się: