reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
Laski...umieram :-( chyba dopadło mi zatoki...nigdy wcześniej nie miałam z nimi problemu, więc się tak tylko domyślam. Boli mnie okropnie pół głowy, pogarsza mi się przy schylaniu lub włączonej klimatyzacji. Przez katar nie mogę oddychać... Trwa to już półtora tygodnia. Przez ostatnie dni zażywam paracetamol, bo z bólu nie mogę funkcjonować. Do lekarza mogę iść dopiero we wtorek....może ktoś coś doradzi? Co można zażyć?

Ja stosowalam sól morska do nosa a mój lekarz zalecił mi otrivin dla dzieci. Na noc naklejałam sobie plasterki aromaktiv. Katar też się u mnie długo utrzymywał i lekarz dał mi skierowanie na wymaz z nosa Ale na szczęście nic nie było. Możesz sobie też kupić krople do nosa dla kobiet w ciąży- *spam*.

Mrowka i mozesz tez plukac zatoki sinus rinse wpisz sobie to w youtube i zobacz o co chodzi, mi to pomagalo, tylko po plukaniu przez godzine nie wychodzic nigdzie na zimne by nie przeziebic zatok :) zdrowia :)

Widzę, że wszystkie miały intensywny i udany weekend. Super ;)

Dolga,

Zdrówka dla synka!

Kasik,

Ja chętnie poznam to miejsce bo w tym roku jako, że Turcja nie wypaliła to bym chciała pojechać nad nasze morze. Byliśmy już w Jastrzębiej górze, Władysławowie, Krynicy Morskiej, Gąskach, Sopocie to chętnie teraz pojadę do Łeby :)

Ps. Mrowkaa - zdrówka kochana!!'

Ostatnia edycja:
Ja stosowalam sól morska do nosa a mój lekarz zalecił mi otrivin dla dzieci. Na noc naklejałam sobie plasterki aromaktiv. Katar też się u mnie długo utrzymywał i lekarz dał mi skierowanie na wymaz z nosa Ale na szczęście nic nie było. Możesz sobie też kupić krople do nosa dla kobiet w ciąży- *spam*.
Aaaa MORGANA - nie wolno używać otrivinu w ciązy!!!!! Nawet tego dla dzieci. Pytałam otolaryngologa w zeszłym tygodniu...

Widzę ze nie tylko ja nie śpię :) Młody od godziny tak mnie babarduje ze nie mogę spać. ..

Ja na szczęście w tej ciąży nie choruje uff ale w poprzednich odrazu leciałam do lekarza, nic na własną rękę nie brałam.

A ja właśnie zakupiłam dla Juniora leżaczek-bujaczek z fisher price :) na fb grupie sprzedażowej babeczki w stanie idealnym za 100zl sprzedawała :) no grzech było nie wziąść :D

Xmamuska,

Ja w tamtym tygodniu kupiłam jednej z dziewczynek leżaczek i mate Fishera - drugi zestaw mam po Jagodzie. Razem za wszystko dałam 130zl i jeszcze to było z moich okolic wiec mogłam jechać sobie obejrzeć :)

reklama
Xmamuska, a to jest jakaś zamknięta grupa czy możesz podesłać link?

Mój Mały nareszcie się uaktywnił! Zaczynałam się niepokoić bo dwa ostatnie dni mało Go czulam...

Leżę w wannie i tak mi dobrze, że chyba tu zostanę ;)

Jutro jadę na test obciążenia glukozą, już mam ciarki na samą myśl o tym ochydztwie :( buuuu ;(

Do góry