G
gość_forum
Gość
annie tess tak nadal jak o cos zapytam to odpowie ,ale sama nie zaczyna tematu młodziutka ,pierwsza ciaza ,wystraszona chyba :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie bede mowila jak mi wina brakuje...
Sysia raju nie wpadlabym że cos takiego istnieje a tu prosze jest i winko bezalkoholowe nawet juz stronke znalazłam WinaBezalkoholowe.pl - sklep z winami bezalkoholowymi
witajcie dziewczynki tydzień leżenia z głowy jeszcze jakiś 11tygodni i będzie ok pozdrawiam leżąco
Kamila sa do kupienia wina bezalkoholowe a smakuja podobno tak samo
no tak to od nas coś koło tego też, ja nie było Larci to jeździliśmy w takie trasy dla zabawy teraz raczej jeśli tylko jest konieczność. Ja mieszkam w NW surrey. Nad morze jeździmy albo na kliffy do New Heaven albo do Portsmouth/Brighton (okolo 40-50 mil od nas)