reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

o kurcze, dzieki za info, czemu ja o tym nie wiedzialam ???

Ja też nie wiedziałam tylko pani w labolatorium zapytała czy chce smakową czy zwykłą, zapłaciłam za glukozę 5zł.

Mnie dalej boli brzuch po tym szybkim wstaniu z łóżka ostatnio. Tak pisałyście o tych szyjkach i teraz mam myślenice czy mnie coś nie łapie bo mały jak kopie to czuję go w pachwinach, a na ostatniej wizycie gin powiedział mi że z szyjką jest ok, mierzył mi ją dowcipnie.

reklama
Na bezrybiu i rak ryba ;) Zdrówko dziewczynki

Załączniki

• 1433268032160.jpg
    1433268032160.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 51
Hejka :)
Buba słodziutkie króliczki :) Ja się w piątek dowiedziałam od G że będziemy mieć rybki.... jego kolega wyjeżdzą i chce się pozbyc akwarium z całą zawartoscia...

Wczoraj wieczorem mój sąsiad zaczął strzelac petardami takimi dość głosnymi, trochę się wystraszyłam bo miałam wrażenie że coś koło domu mi wybuchło, zerwałąm się szybko z łóżka i chyba cos naciągłam w brzuchu bo teraz mnie boli :( A tak poza tym to od soboty trochę wystraszona jestem bo moja malizna coś mało się wierci, mam nadzieję ze obrócił się do kręgosłupa i tam kopie. Od rana pobolewa mnie brzuch jak na miesiączke...

Miłego dnia mamusie :)
Paulka, akwarium gajna sprawa :) nie martw się, może dzidzia odsypia, u mnie też raz bardziej raz mniej fika niunia. I też czasem tu brzuch zaboli i tam, więc mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządeczku.
Wczoraj jak tak na kolejnej stacji okupowałam łazienkę to przypomniało mi się, że jadłam sos borowikowy... no i do 4 rano tułałam się po szpitalach, żeby ustalić czy przypadkiem nie będę zaraz miała marskości wątroby bo nażarłam się np muchomora! Nie cierpię się za swoją własną głupotę!

Miłego dnia życzę a ja spróbuję jeszcze pospać!
Zdrówka kochana! Kiedyś w Pinnawella w środu lądu zjadłam kalmary dojechaliśmy do Kandy i rzygałam w centrum miasta na najbardziej uczęszczanej ulicy... Teraz jestem ostrożniejsza i jem rozsądkiem ;)
aaa buba! takie Tofiki jak mój [emoji813]
Aaaaa, cudne :)
kasik a dokladnie co z ta cytryna, bo ja w sumie nie wiem i jak wypilam tą glukoze to normalnie wstac nie moglam tak sie zle czulam :/

Buba haha patrze ze zwierzyniec niezły macie, coraz to nowsze pupile dochodzą ;)

malinka mi w poprzedniej tez sie sprawdzil, a teraz nie tzn ze nie do konca sprawnie on działa :D
Patent z cytryną wymiata! A co do zwierząt to rośniemy z inwentażem ;)
Akatsuki mój synuś się nie wierci podczas baraszkowania na szczęście :D

Kamila materac niby ok ,ale nie doczytałam na aukcji czy ma atest na grykę właśnie.

Buba jakie słodkie dzieci dwa :) Przecudne

Doris na szczęście wszystko okey ufff ty nie strasz

Ja od rana coś mam nerwa i furcze do wszystkich ehhh,wogle jaka ja beksa się zrobiłam,masakra.Wczoraj w kościele ksiądz tak ładnie kazanie powiedział,o miłości,o rodzinie i jeszcze 2 dzieci było chrzczonych i co i ja siedziałam w ławce i łzy wycierałam nooo się wzruszyłam że ta miłość,że te dzieci,że moje tak kocham,że wogle dziekuje Bogu że mam taka cudowną zdrową rodzinkę

Dziś jade do firmy swojej w odwiedziny i zawieść L4 i już się doczekać nie moge ,jak ja za nimi tęsknie,jak ja lubie swoją prace masakra jakaś ehh choć na chwilę dziś do nich zawitam,ale to dopiero o 18

A jeśli mowa o zwierzakach to moje Panny w SPA :)
Prawdziwe damy! Śliczne. Oj ja też miewam rozklejki ;)
Hejka!
Wszytkiego najpiękniejszego z okazji Dnia Dziecka dla dużych i małych ;)

Ja jestem mega chora :( jadę popołudniu do lekarza, zobaczę czy mi coś da...pomoże :(

Akatsuki, czekam z niecierpliwością na płeć Twoje Dzidzi :) Też mi się wydaje, że córeczkę będziesz mieć :)
Zdróweczka Annie!
Buba nam sie tez zwierzynuec powiekszyl do psa dolaczyl na urlopie w pl swinek morski haha dla Amelki na dzien dziecka :) a planujemy dokupic mu towarzysza co by mu sie nie nudzilo
Przystojniak :)
Akatsuki,

Na pewno wszystko jest dobrze! Nie martw się. I też obstawiam córeczkę [emoji1]

Kasia,

Lecimy w czwartek :-)

Widzę, że się chwalicie swoim zwierzyncem to i ja pokaże moje futra [emoji7]
Zobacz załącznik 692150Zobacz załącznik 692151

Na pierwszym zdjęciu Biszkopt, a na drugim Delicja.
I razem [emoji6]
Zobacz załącznik 692152
Biszkopt i Delicja - mistrz!!!
O właśnie, mi powiedział szyjka długa i zamknięta po badaniu gin. [emoji3]
Kurcze, coś mnie chyba łapie. Gardło mnie boli i głowa i lekki katar czuję. Wyssałam właśnie *spam* i zobaczymy. Oby mnie nie rozłożyło na długi weekend. :(

Od przedwczoraj nie czuję ruchów... Hmmm...

Dzień dobry!
Zdrówka kochana! Może dzidzia mniej aktywna bo osłabiona jesteś...?
Moja mała chora, wróciłam od Leny i Tymona i pojechaliśmy do lekarza (u mnie cała rodzina chora) i wygląda na to, że mamy bostonke :(
Mało tego ja teraz tez mam temperaturę i boli mnie gardło znów. No i pediatra powiedziała, że wyjazd w tej sytuacji wg niej odpada. Normalnie ręce mi opadły i płakać mi się chce :(:(:(
Jutro z rana pójdę jeszcze do mojej pediatry zapytać jakie jest jej zdanie, ale chyba nie zaryzykuję lotu i pobytu zagranicą z chorym dzieckiem :(:(:(:(
Ojoj, się porobiło....zdrowiejcie i mam madzieję że może cudem do urlopu się uda :)
witajcie jestem po wizycie :( :( :( lekarz nie pozostawił mi złudzeń,rokowania są bardzo złe nie mam siły ryczeć ani myśleć ani nic. chciałabym usnąć i już się nie obudzić...........

Beti kochana trzymaj się, wierzę że się wszystko wyklaruje w dobrą stronę. Trzymam kciuki. Pamiętaj trzeba mocno wierzyć!

Dziewczynki jutro rano lecimy na urlopik i pewnie nie dam rady być na bierząco bo będziemy pływać :) zatem do zooo po weekendzie! Pogoda ponoć ma być wyśmienita :) jeśli uda mi się złapać net to coś skrobnę.

Trzymajcie się w zdrowiu kochane!

Byłam u rodzinnego. Powtórka z anginy i kolejny antybiotyk. Młodej trochę temp odpuściło, ale sprawy jelitowe żołądkowe dalej mocno zaostrzone :( juz mam naprawdę dosyć.

Buba,

Udanego weekendu!

Dobry wieczór :)
Och mamo! Te dni tak zasuwają, że zanim się obejrzę to chyba będzie już październik :D wczoraj mieliśmy z Oluśkiem wspaniały dzień dziecka, który skończył się właściwie dopiero dziś wieczorem :p Młody dostał swój pierwszy rowerek i jest tak dumny jak na nim jeździ, że aż się łezka w oku kręci.
Uwielbiam mu sprawiać radość <3
Minął mu okres lekkiego buntu i znów jest moim kochanym, grzecznym chłopczykiem, z takim można robić wszystko!
Dziś miałam 2 godzinki tylko dla siebie i wybrałam się na masaż, jenyyy! jaka to ulga dla mojego kręgosłupa, czuję się jak nowonarodzona i z tej radości po masażu pojechałam do Galerii i kupiłam sobie buty :D
Obiecuję, zaglądać do Was częściej, muszę się zmobilizować, bo później nadrabiać kilka/kilkanaście stron naraz to masakra jakaś.
W czwartek przyjeżdżają do nas goście, moja przyjaciółka jeszcze ze szkoły średniej z narzeczonym, w sobotę zaś my jedziemy "w gości" także długi weekend zapowiada się towarzysko :)
Co do szyjki macicy, to ja na każdej wizycie mam badaną przez usg dopochwowe, ze względu na moją historię ginekologiczno-położniczą i ostatnio miała długość 3,8cm także jak na mnie bardzo dobry wynik :)

Połówkowe usg mam jedno 8 czerwca, a u swojego lekarza 15 czerwca także napatrzę się na mojego Synusia :)

Beti, trzymam kciuki za Ciebie i za Twoje maluszki, musicie dać radę ! :)

Teraz lecę już spać, wtulę się w moich chłopców (zasnęli dziś razem o dziwo :D, bo przeważnie mój A boi się spać z Młodym, boi się, że go przygniecie jak mnie nie ma w łóżku)
Dobrej nocki :)

reklama
Witam o o poranku,
Nie wierzę chyba mdłości wróciły....:( obodziły mnie i kibelek był grany...w brzuchu po nocce pusto więc wiecie co się działo.... :(

Annie- dzięksik :* a dla Ciebie zdròwka no i też cudnych chwil w weekendzik :)

Migotka- super, relax w naszym stanie to zbawienie :) a zakupy lepsze niż psychoterapia ;) zobaczysz jak junior zaraz będzie śmigał na rowerku, nie dogonicie go ;)
U mnie też szyja dopochwowo usg raz na miesiąc no chyba że przyjdę wcześniej że coś się dzieje. Wrota długie i zamknięte :)

Rany cieszę się jak dziecko że z tego bałaganu wybywam :) choć mam wyrzut bo termin goni ;) i powinnam ogarniać remontowe sprawki ;) ale odpocząć też trzeba ;)

Miłej środy kochane :*

Do góry