Dobry wieczór
Och mamo! Te dni tak zasuwają, że zanim się obejrzę to chyba będzie już październik
wczoraj mieliśmy z Oluśkiem wspaniały dzień dziecka, który skończył się właściwie dopiero dziś wieczorem
Młody dostał swój pierwszy rowerek i jest tak dumny jak na nim jeździ, że aż się łezka w oku kręci.
Uwielbiam mu sprawiać radość <3
Minął mu okres lekkiego buntu i znów jest moim kochanym, grzecznym chłopczykiem, z takim można robić wszystko!
Dziś miałam 2 godzinki tylko dla siebie i wybrałam się na masaż, jenyyy! jaka to ulga dla mojego kręgosłupa, czuję się jak nowonarodzona i z tej radości po masażu pojechałam do Galerii i kupiłam sobie buty
Obiecuję, zaglądać do Was częściej, muszę się zmobilizować, bo później nadrabiać kilka/kilkanaście stron naraz to masakra jakaś.
W czwartek przyjeżdżają do nas goście, moja przyjaciółka jeszcze ze szkoły średniej z narzeczonym, w sobotę zaś my jedziemy "w gości" także długi weekend zapowiada się towarzysko
Co do szyjki macicy, to ja na każdej wizycie mam badaną przez usg dopochwowe, ze względu na moją historię ginekologiczno-położniczą i ostatnio miała długość 3,8cm także jak na mnie bardzo dobry wynik
Połówkowe usg mam jedno 8 czerwca, a u swojego lekarza 15 czerwca także napatrzę się na mojego Synusia
Beti, trzymam kciuki za Ciebie i za Twoje maluszki, musicie dać radę !
Teraz lecę już spać, wtulę się w moich chłopców (zasnęli dziś razem o dziwo
, bo przeważnie mój A boi się spać z Młodym, boi się, że go przygniecie jak mnie nie ma w łóżku)
Dobrej nocki